Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

QUOTE(Mama Agnė @ 2007 02 28, 17:31)
O man nemaloniausia prisimint klizmą  fear.gif . Aišku, ir sąrėmiai nebuvo "kaifas"  scare.gif

Va va sitas momentas man ir ziauriai nepatiko blink.gif , saremiai uzeina ,o dar ta klizmos padarinius kentet iki paskutiniuju reikia doh.gif . Na ir paskutinioji valanda saremiu- pats didziausias skausmas buvo tada blink.gif
Atsakyti
o man tai du patys paskutiniai stumimai.Dar kol nesimate galvute tai dar dar,bet paskui tai"saldu saldu" buvo biggrin.gif
Atsakyti
man baisiausias buvo stumimo momentas. o dar kai pusiau isstumta galvyte tarp saremiu istrigo tai oi oi oi. bet siaip mano vakelis beveik 4kg gime, o as nedidele ir smulki, tai gal todel taip sunkiai sekesi isstumt. o klizmos baisiausiu momentu nepavadinciau, gal tik nemaloniu g.gif
Atsakyti
o man sunkiausia buvo, kai prieš galą jau nebuvo galima nuskausminti ir sarėmiai parėjo visu smagumu doh.gif Tai net stumt nesupratau kada, nes atrodo plėšė pusiau.
Atsakyti
man tai klizma buvo kazkas baisaus doh.gif net rekt ant sesutes pradejau kad as pati ja ten pasidarysiu, bet vistiek teko nusileist blink.gif ziauru, o poto saremiai, akmeni kaip obuoli buciau sugriauzus ir nepajutus ka suvalgiau lotuliukas.gif per pati stumima nieko nebejauciau, laukiau dukrytes 4u.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai bigsmile.gif man jokios klizmos niekas nestatė biggrin.gif nors iš vakaro buvau neblogai pavalgius, nes nesiruošiau gimdyt (nors jau buvo +2 dienos po termino), tai man matyt tas, kas turėjo iššeit per klizmą, išėjo pro kitur blush2.gif visą gimdyklą apvėmiau unsure.gif

Nebuvo jokio baisaus momento gimdyme- savo gimdymą prisimenu kaip vieną džiugiausių įvykių gyvenime. Pirmasis- vestuvės wub.gif , antrasis- Kotrynos gimdymas wub.gif nors gimdymas nebuvo labai lengvas, su savais pričiudais, be epidūro, atsidarymas 9 cm iškart, vėliau gimdymo veiklos sutrikimas, vaikelis pastrigo gimdymo takuose, grėsė cezaris...bet aš laikiausi, nerėkiau, išvis kai pagalvoju, tikrai buvau šaunuolė blush2.gif ir kai dabar paskaitau postus- galiu pasakyti- nebuvo nė vieno baisaus, bjauraus momento, viskas buvo be galo gražu wub.gif noriu kartot dar kelis kartus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 15 kovo 2007 - 23:04
QUOTE(Nerytė @ 2007 03 05, 13:31)
man irgi klyzma baisiausia prisiminti, kai saremiai prasideje ir tave i tula varineja, o as dar tiek ta diena prisivalgiau  doh.gif

tikrai nera ko bijoti, mano pats gimdymas buvo lengvas ir greitas, per 1,5 val. pagimdziau savo brangenybe  wub.gif

o kaip ta klizma stato? blush2.gif
Atsakyti
As savo gimdymo eiga padalinciau i keleta etapu tai kai namie pamciau kraujo -isgastis,kai ligononej po val. stebejimu,ant monitoriu,pasake ,kad man jau aremiai visa valanda kas 10 min.-juokas,kai atejes daktaras paltoj man gulinciai ant lovos, pirstais gimdos kaleli pirmus 2 cm atidare-SKAUSMAS,kai gulint gidykloj vyro ilgai neileido(ilgai- 1 val.,man atrode amzinybe)- pyktis,kai saremiu metu vemiau,o vyras su palutes isvrkscia puse(celofanu) man veida vale-JUOKAS hihihi.gif ,kai norejau stumti,bet liepe nestumt,nes virkstele apsivijus ir uzspausta buvo-visiskas pasimetimas ir nesupratimas,kai isgirdau verksma savo lelytes -MEILE,LAIME,DZIAUGSMAS, DEKINGUMAS.......... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 03 18, 20:46)
o kaip ta klizma stato?  blush2.gif

Na.man gidymo metu nestate,o state kazkada vaikystej,tai bent jau seniau tai su pompa i isenamaja anga pildavo,susvirkstavo,pripompuodavo(net nezianu kaip pasakyti)silta vandeni,o tada susuka visurius ir leki i tulika..................... thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Pats baisiausias momentas abiejų gimdymų buvo tarpas, tarp, to, kai supranti, kad jau pagimdei ir sulauki to pirmojo verksmo... Gaudai kiekvieną gydytojų žvilgsnį, žodį, judesį ir bandai suprasti: "ar viskas gerai"... doh.gif
Su pirmuoju pamenu išgirdau kaip per rūką: "masažuok greitai, kad kvėpuotų" blink.gif aišku, aš realybės nesupratau, bet tie žodžiai tada man kaip koks nuosprendis skambėjo... Panika, o paskui tiesiog didžiulis džiaugsmas ir palengvėjimas, kai išgirsti verksmą. O kai pamačiau, kad vyras nusisukęs ašaras šluosto, supratau, kad esame laimingųjų tarpe, kurių vaikučiui viskas gerai thumbup.gif
Su antruoju tame tarpe išgirdau žodžius, kad "reikės reanimatologo". Irgi per akimirksnį supratau, kad vyksta kažkas rimto. unsure.gif Atrodo ta gydytoja amžinybę ėjo, ir kol ji ten tvarkėsi atrodė, kad visas gyvenimas prabėgo... ir staiga.... verksmas... kažkaip netyčia pažiūrėjau į langą, žiūriu sninga bigsmile.gif , nors prieš tai net nesiruošė. Taip ir pagalvojau: "pūgos atneštas" biggrin.gif
Akimirkos trumpos, bet tada jos buvo tokios baisios, kad nenorėčiau jų pakartoti...norėčiau pakartoti tik patį džiaugsmą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 27 kovo 2007 - 13:51
baisiausia.... kai per skausmus vaiko širdutės plazdėjimas krisdavo nuo normalaus 120-160 iki 80-90. kai gydytoja šokinėjo aplink mane nors aš nieko nemokėjau ir čia forume pasiskaičiusi kad užeina jei viskas normalu tik kokius 2-3 kartus- o pas mane buvo n kartų net nežinau kiek, ir vis užlėkdavo akušerė + studentės būdavo. O gydytoja kiekvieną kartą užeidavo vis rūškanensiu veidu, kai ateina tas supratimas, kad kažkas vyksta ne pagal planą, kažkas ne taip.
bet neklausiate kas maloniausia tongue.gif maloniausia kai po 27 valandų išgirsti vaiko verksmą maniškė tik parodė balsą o vėliau nutilo ir vartė savo didžiules akytes smile.gif , malonu kai supranti kad gydytojų nuogastavimai nepasitvirtino, kai pamatai vyro šypseną ir tą džiaugsmą akyse, kai pabyra pas tave ašaros- palengvėjimo ir džiaugsmo, kai pamatai kad rūškanos gydytojos veidas išsigiedrijęs- ir jame matosi šypsena (nors jos laukė dar daug gimdyviųtą tą momentą jai egzistavom tik mes) malonu kai mažiukė po visko gavo 10-10. va kas malonu ir ir tai verta patirti nors ir už 1000 baimių kainą ax.gif
Atsakyti
baisiausia buvo, kai jau iki gimstant likus nedaug laiko, aparate nebesigirdejo dukrytes sirdeles duziu... verysad.gif galvojau numirsiu...bet pasirodo, sugedo aparatas doh.gif doh.gif doh.gif
o skaudziausia tai buvo kaklelio tikrinimas ir kentejimas, kai neleido stumt doh.gif
Atsakyti
Man tai baisiausia buvo kai atejo gydytoja vandenis praplesti, bet visai nebaisu buvo ir nieko neskaudejo. Cia tiesiog reikia tam psichologiskai nusiteikti ax.gif
O jau tikras smagumelis prasidejo, kai pastate laseline - pajutau tikrus stiprius saremius ohmy.gif
Ir kai dar kudikio galvute reikejo apsukti, oj kaip as rekiau fear.gif atrode kad plese pusiau, bet nu ko tik mamos neiskencia del savo vaikeliu g.gif
Nuo 5ryto iki 22.00vakaro tai jegu jau truko, bet gi reikia stumti! gydytoja rodo kaip stumti kartu su manim kvepuoja, o man kojos dreba - bet uzteko vienos frazes "kvieskit dar kita gydytoja" - sito uzteko kad isstumciau pati! Kartais isgastis ir padeda mirksiukas.gif
Atsakyti