Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 23, 14:18)
oj man akusere irgi nenorejau laukt kol prades vaistai veikt, tai as tik pajutus, kad liecias ten iskart rekt pradejau, kad skauda... jinai vel bando, as vel rekt... tada jau vyras isikiso, tipo ka jus cia darot, negalit palaukt minutes?ta pradejo murmet, kad ka, tipo negali pakentet, nenumirs. as vel rekt, kad skauda. tada jau daktaras akusere apramino ir susiuvo, kai vaistai suveike.

o as nabagele atkentejau ta nenuskausminta siuvima :/
Atsakyti
QUOTE(5vaida5 @ 2007 12 06, 12:16)
turiu lakia vaizduote, todel buvo baisu vien pagalvojus, kaip viskas ten atrodo kol vaikas lenda.....

na aš apie tai net negalvojau. Man buvau giliai dzin, kaip ten viskas atrodo. Buvo tiktais svarbu, kad vaikelis sveikas išlystų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(5vaida5 @ 2007 12 06, 13:16)
as gimdziau, su epidurine nejautra, nes baisiai bijojau.. tai saremiu beveik nejauciau, todel pats baisiausias momentas buvo stumiant, kai jauti dideli guza toje vietoje ir zinai, kad niekur nedingsi, teks ji isstumti... turiu lakia vaizduote, todel buvo baisu vien pagalvojus, kaip viskas ten atrodo kol vaikas lenda.....

Man tai kudikio "isejimas" visai nebuvo skausmingas,gal del to kad kirpo.
Na man taip pat atrodo kad vaizdelis ten nekoks... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2007 12 06, 13:41)
Man tai kudikio "isejimas" visai nebuvo skausmingas,gal del to kad kirpo.

nors man nekirpo, bet vistiek nieko neskaudėjo. Tiesiog čia gi aktyvus darbas, o ne pasyvus laukimas sąrėmių metu.
Atsakyti
as gimdziau be nuskausminamuju.kai atvaziavau buvo gal sesios vakaro,atsidarymas trys cm,tai sako pagimdysi kokia trecia nakties.domuti turejau be penkiu vieuolika.buvau viena be jokio vyro,nes jis trecia nestumo men dingo,bet gydytojai mane kantruole pavadino nes man is tikruju neskaudejo ziauriai.kai pagimdziau pirma mintis po to buvo-galima taip ir antra.manu joks gimdymas nera baisus jei jam nusiteiki jei supranti kad rekia viska daryt kad padet mazyliui savo,o ne susikoncentruoti i tai kad vaje,kaip man skauda smile.gif
as zinojau,kad negaliu nei rekt nei verkt nei saves gailet,papraciausiai neturiu tam teises,be to ir niekas manes neklausytu.bukit stiprios mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 12 06, 14:19)
as zinojau,kad negaliu nei rekt nei verkt nei saves gailet

šaunuolė mama 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad visos iš mūsų taip galvotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 12 06, 14:19)
as gimdziau be nuskausminamuju.kai atvaziavau buvo gal sesios vakaro,atsidarymas trys cm,tai sako pagimdysi kokia trecia nakties.domuti turejau be penkiu vieuolika.buvau viena be jokio vyro,nes jis trecia nestumo men dingo,bet gydytojai mane kantruole pavadino nes man is tikruju neskaudejo ziauriai.kai pagimdziau pirma mintis po to buvo-galima taip ir antra.manu joks gimdymas nera baisus jei jam nusiteiki jei supranti kad rekia viska daryt kad padet mazyliui savo,o ne susikoncentruoti i tai kad vaje,kaip man skauda smile.gif
as zinojau,kad negaliu nei rekt nei verkt nei saves gailet,papraciausiai neturiu tam teises,be to ir niekas manes neklausytu.bukit stiprios mamytes 4u.gif

Labai šauniai parašyta thumbup.gif

Per patį stūmimo procesą irgi atrodė, kad nieko neskauda. Tada jau nebejutau sąrėmių doh.gif Pamenu akušerė sakė laukt sąrėmio ir stumt, o man tuo metu atrodė, kad jie dingo. Na ir kaip dabar pasakyti, kad baigėsi sąrėmiai, kai tiek mažai liko lotuliukas.gif Bet tada užplaukė bangelė- visiems "pranešiau", kad stumsiu ir tada pasaulį išvydo mano stebuklas wub.gif
Atsakyti
Man baisiausia buvo ant stalo. Labai skaudejo, atrode, kad niekada nesibaigs, gerai, kad sukaupus visas jegas pavyko greitai, per 20 min, isstumti dukryte wub.gif , po to lauke siuvimas su pilna narkoze ( gilus plysimai) ir sunkus pogimdyvinis periodas. Taciau visa tai laikina, dabar dziaugiuosi savo maziuke ir pasvajoju apie kita maziuka wub.gif
Atsakyti
Tema vadinasi Koks momentas gimdymo metu buvo baisiausias?
Tai ir atsakysiu ne koks buvo skausmingiausias ar idomiausias ar dar ten kazkaip.
Niekas man nebuvo baisu,nes domejausi kas ir kaip turi vykti gimdant,o jei kas buvo neaisku paklausdavau pas gydytojus. Bijoti galima tik nezinomybes.
Saremiai, stangos, kirpimai ir t.t. tikrai nera baisu, buna baisesniu dalyku.
Atsakyti
asmeniškai man nieko nebuvo baisu ,tik neramu kad viskas vaikiukui butu gerai ax.gif gymdimo metu jau nelieka vietos jokiom baimem ar panašiems dalykams bigsmile.gif
Atsakyti
Baisiausia buvo ,kai jau pagalvojau,jog nebepragimdysiu(žinojau,kad dukrytė ne iš mažųjų),o dar gydytoja pasikvietė pagalbos doh.gif Kažkaip išsigandau,kad kas negerai doh.gif
Atsakyti
nebuvo laiko kada bijoti,reikėjo vaikiuką gimdyt,o iš tikro tai visai nebaisus tas gimdymas man buvo smile.gif
Atsakyti