baisiausia buvo,kai stumdama mažyle,pati to nejausdama pradėjau glaust kojas.Tad kai mažylė gimė,buvo pamėlus.Bet ačiū dievui viskas tvarkoj.
QUOTE(polo @ 2007 11 23, 16:35)
Kurios dar laukiasi leliuko, tai paskaičius tokiu komentarus, tai oi oi oi...baisoka. Norėjau padrąsinti, kad jum nebūtinai taip nutiks. Aš gimdžiau be nuskausminamų, tai nemalonu buvo tik kai siuvo. Nors prašiau vaistų, bijojau , kad rėksiu (kaip per filmą), bet nerėkiau. Sėkmės 

ACIU

nereikia bijot, nestukes! Vienas dalykas kad kiekvienam skirtingai, o antras dalykas kad viena karta galima is pakentet del maziuku!! Nera taip viskas baisu kai salia medikai

Man baisiausias dalykas buvo kateteris i pusle - grubi sanitare pasitaike (skaudziai idejo, dar skaudziau iseminejo), del jos ir po gimdymo del to turejau problemu ir papildomu skausmu. Man dare operacija, todel didesniu baisumu nebuvo, saremiai, kuriais 6val man leido "pasidziaugt", manes stipriai neisgasdino.

Skaitau ir plaukai siausiasi, jau dabar naktimis sapnuoju gimdymo kosmarus... Bausu mediku nesupratingumas ir ziaurumas, jau nekalbu apie plysimus ir kirpimus...
Nezinau kaip paciai teks viska isgyventi... Ir niekaip nesuprantu, kai moterys pasako, kad pamacius mazyli viska pamirsti, gali antra karta viska isgyventi. Na bet jeigu esi visa isdraskyta, be jegu, nusilpusi ir issekusi, tai kaip galima viska pamirsti ir nebejausti.... Matyt dar daug reiks man augti iki tokio jausmo

Nesijaudink
Kaipmat visus sunkumus pamirši, kai šalia gulės mažas angelėlis
O be to, mažiau skaityk apie visokias baisybes, a tai garantuotai užsiciklinsi
Reikia nuteikt save, kad viskas bus gerai. Nei plyši, nei gulėsi paslika ir tt. Saviįtaiga labai daug ką gali šiuo atveju

O be to, mažiau skaityk apie visokias baisybes, a tai garantuotai užsiciklinsi

QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 11 23, 13:08)
O man baisiausia buvo kai pries einant i gimdykla uzsukau iWC kur man plysho gimda
taip silpna pasidere, skausmas nezmonishkas.. viskas dreba.. po to dar apie 15 minuciu mane nuo vieno ant kito stalo tempinejo, tikrai galvojau galas man atejo... jauciau kad mirstu ir kai jau aplinkui maciau tik ruka.. bet akuseres gi nepades perlipt. .. jos tik reke kad apie vaika galvok, kad tonai labai silpni.. o kad man kraujas ir vandenys per visa organizma eina ir jau nebekvepuoju tai padet nu niekaip jos negali... kol nepadare to cezarinio epiduro.. tada skausmas dingo nors... bet taip baisu buvo kad neiskentesiu to skausmo.. maldavau pilnos narkozes kad nebesimuchint.. bet padare tik apatinei pusei
o antras dalykas buvo baisus, kai per savo miegus isgirdau kaip daktaras koleges klause salinam gimda ar paliekam? va tada as atsipeikejau ir pradejau aiskint kad kaip as 22 metu be gimdos gyvensiu.. tik greit mane vel "isjunge" ... 

Jetau, tikrai kaip tau baisu buvo. Net skaityt baisu.

tikrai, kai paiimi vaikiuka, viskas pasimirsta ir atrodo, kad buvo tik sapnas, kad net ne taip skaudejo, kaip tada atrode
sunkiausia man buvo saremiu metu

Man baisiausias etapas buvo, kai liepė stotis, kad galvutė įsistatytų, su šiais skausmais visa kita palyginus tik gėlytės buvo

Baisiausia buvo tai kad akušerė vos neišmetė ką tik gimusio kūdikio ant žemės, nes labai jau greitai vaikutis iššovė
..

as gimdziau, su epidurine nejautra, nes baisiai bijojau.. tai saremiu beveik nejauciau, todel pats baisiausias momentas buvo stumiant, kai jauti dideli guza toje vietoje ir zinai, kad niekur nedingsi, teks ji isstumti... turiu lakia vaizduote, todel buvo baisu vien pagalvojus, kaip viskas ten atrodo kol vaikas lenda.....