Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

doh.gif Man gimdyma sirgi nebuvo baisus. Blogiausia buvo kai siuvo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 12 17, 16:01)
nebuvo laiko kada bijoti,reikėjo vaikiuką gimdyt,o iš tikro tai visai nebaisus tas gimdymas man buvo smile.gif

drinks_cheers.gif nebaisus tik labai skausmingas... doh.gif
Atsakyti
Baisiausia buvo po to kai priemime uzpilde dokumentus,pasvere mane ,pamatavo,dave chalata labai madinga tongue.gif ,persirengiau ir sako - o dabar prasom eit paskui mane,einam i gimdykla smile.gif
Tada staigiau supratau,kad atgal kelio nera mega_shok.gif scare.gif scare.gif scare.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2007 12 19, 20:15)
Baisiausia buvo po to kai priemime uzpilde dokumentus,pasvere mane ,pamatavo,dave chalata labai madinga  tongue.gif ,persirengiau ir sako - o dabar prasom eit paskui mane,einam i gimdykla  smile.gif
Tada staigiau supratau,kad atgal kelio nera  mega_shok.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif  swoon.gif  swoon.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man taip pat. O paskui jau kažkaip viskas savaime vyko.
Atsakyti
Man nebuvo baisiu momentu kadangi gimdziau su nuskausminamais ax.gif
Atsakyti
Nebuvo baisu, reikejo gimdyti o ne bijoti ax.gif
Baisu butu , jei gimdymo metu suzinotum, kad kas nors vyksta ne taip, kaip turetu, ar atsirastu gresme kudikeliui. unsure.gif
Jei viskas thumbup.gif , bijoti nera ko.
Atsakyti
man buvo baisu per gimdyma: 1. kai pradejo leist skatinamuosius, nes apie juos nieko teigiamo negirdejau; 2. kai gyd. pasake, jog per greitai atsidare kaklelis ir toliau tikrai nebus viskas taip puikiai kaip turetu; 3. kai pro nuo skausmo aptemusia samone pamaciau subegusia gal 7 mediku brigada, na gal ne 7, bet pilna gimdykla ten ju buvo ir dar ta vakuumini aparata vaikui istraukt blink.gif aciu dievui jo neprireike. 4. ir i pabaiga neatsidalinus placentai gavau bendros narkozes doze, ir per valyma, kuris buvo daromas po gimdymo vis kazkur skridau, kazkokios ryskios sviesos apsupta, visa laika girdejau vaiko verksma ir bijojau kad nebeatsipeikesiu ir jo nebepaimsiu ant ranku doh.gif o gal narkoze buvo nepakankama, nes atsibudau kai tik pradejo siut ir siuvo jau be narkozes blush2.gif o kiek prikuriau, kazko iskilo snd prisiminimai i pavirsiu g.gif
kaip noreciau kad kita karta gimdymas butu nekomplikuotas ax.gif
Atsakyti
man tai tas nezinojimas kaip bus, ar labai skaudes, buvo baisu smile.gif bet kai jau nuvaziavau tai ir suleido vaistus nebuvo baisu. tik kai jau reikejo stumt niekaip nepajegiau ta prasme labai skaudejo ir atrode niekaip neisstumsiu bet prakirpo viens du ir yra smile.gif siaip kad butu labai labai baisu nebuvo, tik reik maziau skaityti kaip kitos gimde smile.gif)
Atsakyti
man siaip gal butu buve viskas gerai tik as ilgai kamavausi man saremiai truko kaip rase tai 15val. nors gerokai daugiau, nes man skatinamuosius dave viena diena o pagimdziau kitos dienos popiet, na bet neapie tai cia rasau, buvo momentas kai norejau kad laikas sustotu nes tas skausmas jau buvo atsibodes nes kaklelis daresi tik po 1cm per pusantros valandos, o pats gimdymas tai nelabai baisus nes laukiau kada viskas pasibaiks o kai prakirpo tai neuzilgo ir baigesi viskas, tik truputi skaudejo kai siuvo bet cia neiko biggrin.gif
Atsakyti
as bijojau nezinios-kaip,kas bus,kokie jausmai ir pn.bel labiausei viskam prasidejus mane isgazdino,kai pradejo teketi vandenys ir skausmas buvo nezmoniskas.tada ir pagalvojau-nejaugi dabar visa laika taip skaudes....bet gerai kad tik koki pora min taip ir pradejau tada stumti.tada juokai buvo...nejauti nei skausmo,nei nieko,nes zinai,kad valdai save,kad kazka darai del savo kudikio.man kudikio uzgimimas buvo pats lengviausias
Atsakyti
labai bijojau gimdos klaklelio apziuros,nes skausmelis buvo doh.gif ,baisiau uz pacius saremius ir kai pradejo leist skatinamuosius...vis laukiau kada tas kosmaras baigsis,o taip niekas ir neatsidarinejo 2 val.ir nei vieno cm..o as vis laukiau verysad.gif ..ir penkiolika minuciu pries cezario operacija..jos tooookios ilgos buvo... doh.gif
Atsakyti
Kai gimdzhiau pirmaja dukra pries 15 metu, man viskas buvo baisu. Ir kai vyras ranka pamojaves namo ishvazhiavo (tokia tvarka tuomet buvo), ir kai prieshgimdyvinej palatoj machiau sienom lipanchia likimo drauge, ir kai daktare ant lovos krashto atsisedus man pasakojo, kad su lelem reikia zhaist mano metu, o ne vaikus gimdyt.. net kyshio nedaviau, nes baisu buvo, o jei nepaims? g.gif
Su antraja viskas zhymiai smagiau:) Vyras uzh rankos laike, zhinojau ko laukti... tachiau kaklelio pletimas buvo man siurprizas, manau dazhniau taip ir atsirastu lietuvoje antra Monserat Kabalje smile.gif
Atsakyti