Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

Man irgi buvo baisiausia, kad atrodo vaikutis jau lenda, o tau dar sako, kad dar reikia palaukti, nes dar nepilnas atsidarymas. Aisku saremiu skausmai kiekviena karta atrodo baisus, bet kai jau nori stumti, o negali, nes vaikuciui gali pakenkti, yra daug baisiau.
Atsakyti
Skausmingiausia buvo kai pirstais atidarinejo kakleli(o tai daro saremiu metu) O baisiausia buvo kai eme krist leliaus sirdies toniukai fear.gif bet viskas baigesi gerai nors ir cezario pjuviu smile.gif
Atsakyti
man sarimiai buvo tik skausmas kurių laukiai kada pasibaiks,bet baisiausiai buvo kai užstrigo galvytė pusiaukely,vat tada buvo baisu kad lialiukas uždus,bet su dievo ir daktarų pagalba viskas baigėsi gerai,ištraukė su vakumu.
Atsakyti
pats baisiausias momentas saremiu skausmas.. unsure.gif
Atsakyti
Man pats baisiausiai ir didziausias skausmas, butent kai mergyte ejo link sito pasaulio blink.gif Tikrai pajutau, kas tai yra gimdymas doh.gif O saremiai, tai ne taip jau ir baisu (man) nes nebuvo super stiprus blush2.gif
Atsakyti
man tai saremiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 21, 11:59)
Man pats baisiausiai ir didziausias skausmas, butent kai mergyte ejo link sito pasaulio blink.gif  Tikrai pajutau, kas tai yra gimdymas doh.gif  O saremiai, tai ne taip jau ir baisu (man) nes nebuvo super stiprus blush2.gif

Na tau pasiseke, kad saremiai netokie skausmingi buvo
Atsakyti
Baisiausia buvo kaip po 12 val sarėmių su skatinimu ir be nuskausminimo, paaiškėjo, kad darys cezarį, kurio kaip velnio bijojau. Anesteziologė subadė stuburą ir nesugebėjo atlikti epidūrinio, tai mane apšaukė stora (esu apkūni, bet tokioj situacijoj šaukt ant besarėmiaujančios stresinėj situacijoj esančios nėščiosios .... (O pati visa perkarus senė) Darė pilną narkozę. Dar baisu buvo kai atsigavau po narkozės ir niekas negalėjo atsakyti ar viskas gerai, ar gyvas vaikelis, ar mergaitė, ar berniukas, sesutės tik tvarkėsi ir kokį pusvalandį, kuris atrodė kaip amžinybė, neatėjo dygytoja.
Atsakyti
Man tai irgi baisiausia buvo kai po 15val kanciu pasake kad darys cezari. nes nuo pat pradziu skatino gimdyma kadangi vandenys nubego o skausmo jokio. visa diena prasikankinau akusere tik atejus paklausia ar dar gali kentet. o kai pasakiau kad jau negaliu sako kentek. noriu stumt atrodo isprotesiu doh.gif o liepia nestumti. Ir visgi lelius nesileido zemyn nors tu ka, kol galu gale nutare operuot. Bet viska pamirsau vos tik parode angeleli. ax.gif ax.gif
Atsakyti
man pats ziauriausias tai buvo gal 30min likus iki pat gimdymo.tada buvo patys ziauriausi saremiai.jau pati vos sugebejau kontroliuoti savo kuna.vyras labai palaike,bet tiek geriau buvo
Atsakyti
o mane labiau maitinimas gasdina nei gimdymas...
nugrauzti speneliai, etc... blink.gif
Atsakyti
Na,man tokio kaip ir baisiausio momento nebuvo,bet va šlykščiausio jausmo niekada nepamiršiu doh.gif man buvo be galo nemalonu ir šlykštu jausti akušerės gumines pirštines ax.gif dar dabar nupurto tas gumos pojūtis.
Atsakyti