Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai

QUOTE(Sraunius @ 2008 01 03, 10:58)
pamačiau Godfridą ir prisiminiau - klasiokas buvo vardu Zigfridas. Dar  turėjau klasiokus Irenijus, Pranciškus, Ovidijus, Leonas. Modestas. Šiandien tie vardai jau tokie senobiniai rodos  laugh.gif

na Modestas tai jau tikrai ne senovinis. nei vieno seno žmogaus tokiu vardu nežinau, bet žinau 2 paauglius berniukus ir apie 38 m vyrą.
Atsakyti
nius, labas, 38 metai ir dar vyrui - senas krienas jau tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 03, 11:03)
nius, labas, 38 metai ir dar vyrui - senas krienas jau  tongue.gif  laugh.gif

bijau.gif nu čia ir suskėlei lotuliukas.gif . einu, užsakysiu grabą saviškiui, nebe tiek daug jau jam ir liko iki seno krieno amžiaus biggrin.gif
Atsakyti
vakar lankėmės pas daktarę, vardu Dalila smile.gif įdomu kaip mažybiškai ją kviečia - Dalilyte? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 03, 10:58)
pamačiau Godfridą ir prisiminiau - klasiokas buvo vardu Zigfridas

Zigfridas as ir pazystu vyruka tokiu vardu bigsmile.gif

o mano dirikas vardu Zbignevas kai prisistate tai vos susilaikiau is juoko.Neva cia lenkiskas pop.vardas blink.gif
Atsakyti
mano paskutiniai "atradimai" darbiniuose popieriuose - Glafyra ir Fulgentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 01 03, 20:33)
mano paskutiniai "atradimai" darbiniuose popieriuose - Glafyra ir Fulgentas smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
prisiminiau : tekdavo susidurt su tokiu vienu tipu darbe, kurio vardas SKAISTUTIS doh.gif žmogelis priešpensijinio amžiaus, smirdžius visas, apsikleckavęs, o vardas biggrin.gif...
Dar vyrą pažįstu vardu INGRIDAS. man tai labai šiaip sau skamba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jungle: 03 sausio 2008 - 23:17
Modestas normalus vardas pazzystu viena 25 metu, kita 32m ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 01 04, 00:52)
Modestas normalus vardas pazzystu viena 25 metu, kita 32m  ax.gif

mes Naujus su Modestu sutikom ax.gif
o kakada teko dirbti su mergina, vardu Modesta.
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 01 04, 00:52)
Modestas normalus vardas pazzystu viena 25 metu, kita 32m  ax.gif

niekas ir nesako, kad nenormalus vardas, tik retai dabar mažiems vaikas beduodamas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 03, 11:51)
CITATA IŠ KAUNO DIENOS STRAIPSNIO smile.gif

Miesto ceremonmeisteris pastebėjo, kad išrankesni tėveliai savo atžaloms renka ypač retus vardus: Girius, Kernius, Oteras, Geistė, Mirabela, Gotfridas, Adaira, Chanelė, Demjienas, Aivė, Drąsita, Didmantas.

Kaip ir kasmet vardų madai įtakos turi scenos dievaičiai ar kitos garsios asmenybės. Vieni iš dažniausių vardų: Soliaris, Mija, Taja ir Merūnas. Krepšinio aistruoliai atžalom suteikė Tajuso vardą.

Norėčiau pažiūrėti į akis paryškintų vardų vaikų tėveliams. Ir apie įvykius pasaulyje padiskutuoti. Mažu būtų maloni išimtis ir paaišketų, kad poną Intelektą jie pažįsta mastau.gif Dar ir su Drąsitos mamka keliais žodžiais persimest būtų įdomu mastau.gif
Atsakyti