Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai

QUOTE(rytoj @ 2008 01 04, 12:37)
Norėčiau pažiūrėti į akis paryškintų vardų vaikų tėveliams. Ir apie įvykius pasaulyje padiskutuoti. Mažu būtų maloni išimtis ir paaišketų, kad poną Intelektą jie pažįsta mastau.gif Dar ir su Drąsitos mamka keliais žodžiais persimest būtų įdomu mastau.gif

Drasitos mamka yra sm dalyvė mirksiukas.gif . ji užregistravus savo dukrą prie supervaikiukų vardų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 01 04, 13:41)
Drasitos mamka yra sm dalyvė  mirksiukas.gif . ji užregistravus savo dukrą prie supervaikiukų vardų  ax.gif
Sakai, reik eit užkalbint? rolleyes.gif Aš tai pamenu, mes su sese mūsų šunį Drasučiu vadinom, nes labai bailu buvo hihihi.gif
Atsakyti
iš regioninės spaudos:
Gimusiems vaikams mūsų miesto tėveliai dažniausiai rinko Mato, Gabrieliaus, Godos, Mėjos vardus. Buvo ir tokių retų vardų, kaip Perla, Evita, Ayša, Mila, Aivenas, Gratas, Genardas
Tarp populiariausių rajone vaikams išrinktų vardų buvo Gabija, Emilija, Karolina, Gabrielė, Simona. Berniukams dažnai buvo pavadinti Luku, Justinu, Martynu, Deividu. Įdomu, anot pašnekovės, tai, kad per vieną lietingą savaitę buvo registruoti net keli Nojai. Įmantrius vardus mėgstantys rajono tėveliai savo mažyles vadino Tijomis, Mijomis, Lėjomis, Vanesomis. Buvo ir Brainas, Pijus, atsirado Matų, Jonų.

Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 01 04, 13:45)
iš regioninės spaudos:
Įmantrius vardus mėgstantys rajono tėveliai savo mažyles vadino Tijomis, Mijomis, Lėjomis, Vanesomis. Buvo ir Brainas, Pijus, atsirado Matų, Jonų.

Pasiuto lietuvaičiai su visomis -ijomis, -ėjomis bei Vanesomis doh.gif Va, Brainas tai gerai - smegenų vaikis pagerintą kiekį turėtų turėti lotuliukas.gif

Vis tiek man Chanelė labiausiai patinka wub.gif Kai užaugs, bus Chana laugh.gif O jeigu čia pavadino pagal Chanel kvepalus, tai aš dukrą Guerlene (Guerlainė) pavadinsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 04, 16:38)

Vis tiek man Chanelė labiausiai patinka  wub.gif Kai užaugs, bus Chana

mastau.gif mastau.gif mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
ayša? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 04, 08:32)
niekas ir nesako, kad nenormalus vardas, tik retai dabar mažiems vaikas beduodamas tongue.gif

palatos kaimynės aštuonmetis sūnus Modestas tongue.gif
Papildyta:
Vis tiek man Chanelė labiausiai patinka  wub.gif Kai užaugs, bus Chana laugh.gif O jeigu čia pavadino pagal Chanel kvepalus, tai aš dukrą Guerlene (Guerlainė) pavadinsiu hihihi.gif

turėkime viltį, kad žydaitė ax.gif
Atsakyti
Pasiuto lietuvaičiai su visomis -ijomis, -ėjomis bei Vanesomis doh.gif Va, Brainas tai gerai - smegenų vaikis pagerintą kiekį turėtų turėti  lotuliukas.gif

Vis tiek man Chanelė labiausiai patinka  wub.gif Kai užaugs, bus Chana laugh.gif O jeigu čia pavadino pagal Chanel kvepalus, tai aš dukrą Guerlene (Guerlainė) pavadinsiu hihihi.gif

doh.gif doh.gif
Siaubiakas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 01 04, 13:45)
Buvo ir tokių retų vardų, kaip Perla, Evita, Ayša, Mila, Aivenas, Gratas, Genardas
Įmantrius vardus mėgstantys rajono tėveliai savo mažyles vadino Tijomis, Mijomis, Lėjomis, Vanesomis. Buvo ir Brainas.

Jau ta fantazija tėvelių beribė wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 01 04, 22:24)
Jau ta fantazija tėvelių beribė wacko.gif

Ayša tai iš dainos. kažkaip: ayša, ayša, e kute mua (čia atseit prancūziškai ax.gif ).
Atsakyti
Naujas radinys- Alfonsė bigsmile.gif
Atsakyti
o man grazus moterishkas Shantal (Chantale), Zhanelle
o kaip jums vyrishkas Angelov? blink.gif vakaru europos varas... g.gif
o mano klasioke pavadino savo sunu Daniel...
Kajus... gerda biggrin.gif
O Gerda gal visai fainas mergaitei? Ir svelnus ir stiprus..

Papildyta:
QUOTE(tasha @ 2008 01 04, 23:19)
doh.gif  doh.gif
Siaubiakas doh.gif

kodel siaubiaks? siaubiakas tame, kad Chanel - tai pavarde.... o vardas gi buvo Coco!!! (koko)!!!! doh.gif doh.gif
Atsakyti