Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai

QUOTE(gritte @ 2008 01 05, 10:30)
Naujas radinys- Alfonsė  bigsmile.gif

na man Alfonsas/Alfonsė, siejasi ne su vardu, bet su gyvenimo būdu, bent jau pas mus, tai Alfonsais vadina tokius, kurie valgo, gyvena iš kitų, na "chalefčikai" biggrin.gif

kaip jums vardas Rėjus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 05, 13:31)
o man grazus moterishkas Shantal (Chantale), Zhanelle

kodel siaubiaks? siaubiakas tame, kad Chanel - tai pavarde.... o vardas gi buvo Coco!!! (koko)!!!!  doh.gif  doh.gif

Ką aš žinau, gal kokiose JAV tos visos Šantalės ir pusė velnio mastau.gif
O mūsų Marijos žemėj vaiką Chanele pavadint tai jau išpindėjimas ir siaubiakas tongue.gif Na nebent, tėvai mergytės yra žydai mirksiukas.gif O siaubakas tame, kad tėvai iš didelio rašto išeina iš krašto ir vaikus pradeda bilekaip vadinti tongue.gif Nors kažin, ar tokie tėvai turi tą didelį raštą mastau.gif

O beje, Chanel vardas buvo ne Coco, o Gabrielle Bonheur Chanel tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2008 01 05, 12:37)

negražus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2008 01 05, 13:37)

Kartu su Mėjomis, Lėjomis, Trojais, Rojais, Mijomis, Tajomis ir pan. mielai išmesčiau į vardų šiukšlyną. Išimtys: tėvas amerikietis, tėvai Rėjaus Bredberio gerbėjai, dar kas nors rimto. Bet šiaip tai sėdės kada nors klasėje penkios Lėjos, trys Mijos, Rėjus, Rojus ir Trojus - o lietuviškumas, tautinis identitetas, etc.? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 05, 14:49)
Kartu su Mėjomis, Lėjomis, Trojais, Rojais, Mijomis, Tajomis ir pan. mielai išmesčiau į vardų šiukšlyną.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif perskaičiau - Troliais lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
gerai, kad bent ne gėjus doh.gif
Atsakyti
Kažkada Klaipėdoje buvo vaikis Ictiandras doh.gif . Daba jau jis vyras metuose, įdomu kaip jam su tokiu vardu lotuliukas.gif . ir dar kieme turėjome Džiugintą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cori @ 2008 01 05, 16:52)
Kažkada Klaipėdoje buvo vaikis Ictiandras doh.gif . Daba jau jis vyras metuose, įdomu kaip jam su tokiu vardu lotuliukas.gif .

Kaune irgi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 05, 17:53)
Kaune irgi hihihi.gif

Kaune žinau du Ichtiandrus - abu jau vyrai metuose, o mamos prisipažįsta, kad vardus davė pagal filmo "Žmogus amfibija" herojaus vardą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cori @ 2008 01 05, 17:52)
Kažkada Klaipėdoje kieme turėjome Džiugintą hihihi.gif

Ir ko jau čia taip kikent? Džiugas, Džiuginta — viskas normaliai.
Beje, kadaise pažinojau vieną Džiugintą iš Klaipėdos. Būdas labai atitiko vardą smile.gif
Atsakyti
Donetas ("Sostenos" prezidentas). Šiaip visai gražiai skamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 01 05, 23:12)
Donetas ("Sostenos" prezidentas). Šiaip visai gražiai skamba ax.gif

Donetas, Sonetas, Roletas, Kabinetas... rolleyes.gif
Mano ausims skamba vienodai nevardiškai.
Atleiskit, pone Donetai, jeigu ką...
Atsakyti