Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 08, 03:33)

atsispausdink ir keliauk per kirpyklas(is pradziu artimiausias laugh.gif )klausdama kas tau padarytu tokia plaukuosena laugh.gif

Taip ir galvoju daryti, bet sakau, gal kas ką konkrečiai gali rekomenduoti smile.gif

Ką tik pažiūrėjau kiek valandų doh.gif Dūra aš dūra doh.gif Vsio, jungiuosi lauk, labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 08, 00:34)
Taip ir galvoju daryti, bet sakau, gal kas ką konkrečiai gali rekomenduoti smile.gif

Ką tik pažiūrėjau kiek valandų  doh.gif  Dūra aš dūra  doh.gif  Vsio, jungiuosi lauk, labanakt  smile.gif

duros neradau,tik Bjuti tongue.gif biggrin.gif labos 4u.gif ps.galiu tik Panevezy rekomenduot hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
klausimas: pas ką parketiniai?
rankas kelia: populi

kokia proga? Banderesas pasakė, kadįsimylėjo iš pirmo žvilgsnio bigsmile.gif kaip ir aš biggrin.gif turėsiu ką anukams papasakoti thumbup.gif

Ko tokios tylios? aš vakar (šiandien) iki 5 ryto kokteilius ragavau. 10 val. prabudau ir užmigti nebegaliu doh.gif

P.S: kaunietėms Absento kokteilių baras labai neblogas, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

Pas Populi meilė atėjo bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas haneriete 4u.gif
QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 12:37)
Labas rytas wink.gif

Pas Populi meilė atėjo  bigsmile.gif  bigsmile.gif

dar pati nežinau....
žinau, kad reikia mėgautis, bet mano galvoje tūkstantis dvejonių ir klausimų unsure.gif
man visai patiko buti vienai doh.gif Bet ir vyras neblogas juk nemesi dabar ik todėl, kad man patiko buti vienai 4u.gif

Matau Vakare biggrin.gif Labas 4u.gif

Man labai nervuoja, kad kai atsiranda kokis vyras pradeda griuti visi mano gyvenimo planai. Planavau savaitgali mokintis, bet prisigėriau kokteilių doh.gif galėčiau tai daryti šiandien, bet Banderas siūlo nuvažiuoti į kurortą, tai negi atsisakysi?
žodžiu, per vyrus kenčia karjera ir mokslai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 08 gruodžio 2007 - 11:54
Tai čia jis nusprendė, kad pas tu iš pirmo žvilgsnio taip pat įsimykėjai? rolleyes.gif nesuprantu smile.gif
Atsakyti
Labas.... 4u.gif
Populi, kaip smagu - pasistenk per daug nemąstyt ir tiesiog mėgaukis smile.gif Nebūtinai dabar galvoti kad nebeturėsi laiko sau, ar kad dabar jau būsi su juo iki gyvenimo galo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 12:55)
Tai čia jis nusprendė, kad pas tu iš pirmo žvilgsnio taip pat įsimykėjai?  rolleyes.gif  nesuprantu  smile.gif

Ne, ne jis nusprendė. Aš kai ji pamačiau man labai jis įkrito į akį blush2.gif na kaip sakoma pamačiau, žandukai išraudo, pradėjau akis vartyti ir pan. O jis vakar pasakė, kad ir jam tai buvo, kai mane pamatė (aš to neklausiau pats pasakė, aš nutylėjau, kad ir man taip buvo). Tai sakau labai smagu ir gražu, kad tokia abipusė simpatija iš pirmo žvilgsnio 4u.gif Ai dar jis vakar sako reik atsiminti datą kai pirmą kartą tave pamačiau, reiks minėti ateityje biggrin.gif Sakau žinau irnesakyk.gif lapkričio 30d. biggrin.gif
Kas sekat temą žinosit kuo išskirtinė ši data supermylimiausioms lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 08, 12:56)
Labas....  4u.gif
Populi, kaip smagu - pasistenk per daug nemąstyt ir tiesiog mėgaukis smile.gif  Nebūtinai dabar galvoti kad nebeturėsi laiko sau, ar kad dabar jau būsi su juo iki gyvenimo galo  mirksiukas.gif

Aš tai taip negalvoju, jis taip kalba. g.gif
Mane gasdina, kad su savo pakutiniu ex (kur buvau labai neilgai, bet labai skaudėjo) aš irgi susipažinau taip netikėtai ir nuo pat pirmu dienu buvo didžiulė meilė ir jis kalbėjo, kaip jis manęs nori, siūlė kartu gyventi, net vestuvių tdatą buvom paskyre ir t.t O po trijų mėnesių parašė žinutę ir metė doh.gif Likau nesupratus, kas atsitiko.
Kažkaip bijau, kad vėl nebūtu tas pats greitai prasidėjo ir greitai baigėsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 08 gruodžio 2007 - 12:18
Ne man šiandien ką sakyti, nes esu priešiškai nusiteikusi visų pimpaluotų būtybių atžvilgiu.
Negalvok, Populi, per daug. Mėgaukis.
Einu aš į dušą, po to bus didysis pasiruošimas baliui, tai, jei nebeužeisiu, gero šeštadienio visoms wink.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ką tik atmerkiau akis ir galvoju, kad šiuo metu maksimum kokia 11 val. Pasirodo, pirmas įspūdis būna klaidingas. Nieko. Dar pagulėsiu, sulčių pagersiu.. Spėsiu viską nuveikt irnesakyk.gif O jei ne..

Populi, iš asmeninės patirties galiu pasakyt, jog ne diedas, o pati kalta, kad nespėji kažko pasidaryti. laugh.gif *****, aš tau pavydžiu Banderaso.

QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 13:46)
Ne man šiandien ką sakyti, nes esu priešiškai nusiteikusi visų pimpaluotų būtybių atžvilgiu.

Bendramintę radau.. yahoo.gif Pakeikiam diedus kartu? ax.gif Pasibarti noriu smile.gif A nėr su kuo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 08 gruodžio 2007 - 13:45
labas rytas smile.gif
GV, vykdau Tavo paliepimą biggrin.gif atėjau čia biggrin.gif ir jau turiu beveik strateginį planą parašius.. ax.gif

Populi, be galo džiaugiuosi smile.gif o apie praeitį negalvok, kad nebūtų koks prisišaukitas dar... juk viskas nuostabu smile.gif tikrai mėgaukis 4u.gif

Haneriete, kas taip sunervino Tave? g.gif
atsipalaiduok, gero vakaro šiandien smile.gif

Vakare, kaip Tu laikais? smile.gif

Bjuti, esu girdėjus, kad sunkokai tokią šukuoseną padaryt..bet man jos labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 13:48)
Vakare, kaip Tu laikais? smile.gif

Labas, aš išsisėmus visom prasmėm. blink.gif Jaučiu kad persidirbau, pastarąsias kelias savaites viskas vyksta be sustojimo, parėjus negaliu nurimt ir miegot eit tai dar naktinėju doh.gif Neturiu net ką į SM parašyt unsure.gif Darbo iš tiesų daug, bet pagalvojau kad biškį aš pasislėpus už to darbo, slepiuos nuo gyvenimo. Man mieliau vakare sėdėt darbe nei namo eit doh.gif Kitavertus tai pastagos nenuėjo veltui - ir viršininkas įvertino, sakė kad man šauniai sekasi. Nors aš taip nesijaučiu - dar toli man iki šaunumo, galėčiau geriau. Bet gerai kad įvertino, nes jau šūkavau kad mane tuoj iš darbo išmes biggrin.gif Jaučiuos pavargus, eisiu į dušą nes dar yra reikalų - visiems bus geriau jeigu viešumoj padoriai atrodysiu biggrin.gif

Kaip tu laikais, Saulele? mirksiukas.gif Ar jau paleido tave visi liūdnumai? unsure.gif

P.S. Šiandien man taip saulė į akis spigina visą rytą. Pažiūrėjau į kalendorių - ogi gruodžio vidurys tuoj! blink.gif Pagalvojau, kad dar prieš porą metų taip liūdėdavau kai per kalėdas sniego nebūdavo, o dabra net nepastebėjau. Pripratau matyt smile.gif

Atsakyti