Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 02:54)
vis tiek keistas jausmas dar būna..aš labai kukli  lotuliukas.gif

Tikiu. Ir aš kukli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 02:45)
ir aš labai noriu Tave pamatyt smile.gif o apie mane sako, kad aš kitokia būnu pirmus kartus  gyvai.. blush2.gif

Kazkaip perskaičiau apie pirmą kartą ne taip - nuskambėjo pošlai labai lotuliukas.gif Teko skaityti dar kartą tongue.gif
- Daktare, kokia diagnozė? -paklausė Grožis...
- Vyro trūkumas, - atsidusęs tarė daktaras ir pažiūrėjo pro akinių viršų...

O pamatyti gyvas aš labai noriu smile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:46)
Pasijaučiau kieta. Nutraukiau užkeikimą lotuliukas.gif Kaži kokių dar galių atrasim su laiku?

Sutarta. Šokiai su kardais ant sąžinės bus švelnūs- suksiuosi valsu žingsniu. Ir tau neleisiu užsimiršt ir vestuvėms 2009-09-09 parepetuosiu tongue.gif

Įsivaizduoju tą suknelę esant nepaparasto grožio... wub.gif Koks ilgis?

Nu GV, kad tu kieta, tai aš seniai žinojau, bet taupiau tą žinią geresniems laikams lotuliukas.gif

Tikram grožiui - nepaprasto grožio suknelės tongue.gif Ilgis iki kelių (nes šikna didelė tongue.gif dabar turėtum girti ir sakyti, kad nesąmonė lotuliukas.gif )

p.s. GV, tai kada susitinkam gyvai? Pvz. taurei vyno į In vino?
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:55)

o aš balerina tada tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:55)

tai tada gerai lotuliukas.gif

čius, mergaitės, einu atmiegot..laikykit kumsčius, kad prisiversčiau daug mokslams padaryt per savaitgalį doh.gif blush2.gif

saldukų, pailsėkit bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 08, 02:58)
Kazkaip perskaičiau apie pirmą kartą ne taip - nuskambėjo pošlai labai  lotuliukas.gif  Teko skaityti dar kartą  tongue.gif
- Daktare, kokia diagnozė? -paklausė Grožis...
- Vyro trūkumas, - atsidusęs tarė daktaras ir pažiūrėjo pro akinių viršų...
O pamatyti gyvas aš labai noriu smile.gif

kai rašiau būtent taip ir pagalvojau... blush2.gif lotuliukas.gif

nius, labanakt tikrai smile.gif wub.gif
Atsakyti
uzsukau su martinio taure,o ziuriu jus dar cia bigsmile.gif biggrin.gif nu ka,mano sikna irgi didele-ale ne beda-papai dar didesni laugh.gif
grizo mano brangusis,ir nuluzes ant sofos guli-nekeliu kad i virsu eitu miegot,lai paguli nepatogiai-et,smagu kai uz nuodemes atsilyginama laugh.gif
jetus,kur uosve paslepe martinio bonke kol maziuka migdziau blink.gif einu ieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikuteee: 08 gruodžio 2007 - 02:06
p.s. GV, tai kada susitinkam gyvai? Pvz. taurei vyno į In vino?

Na jau ne tokiom bobiškom nesąmonėm kaip girti viena kitos šikną ar dejuoti, kad tavo plona, mano stora ar atvirkščiai.. negaliu, alergiją tam turiu gun_bandana.gif

Tikram Grožiui- tikrai puiki suknytė. Galvoju, nuotaka būsi tu.. o kas jaunikis? biggrin.gif Logiškas klausimas sakyčiau.. ax.gif

Su tuo pasiūlymu gyvai.. Labai man esi įdomi, bet reikia pasiruošti morališkai biggrin.gif
Čia kaip pas dantistą.. Įsiteigi ir nueini. Bet iki didžiojo myto sausio 18 būtinai nueisim- drąsiau bus kartu į Kauną šiaušti mirksiukas.gif Ane Groži?

Papildyta:
o aš balerina tada  tongue.gif  laugh.gif

Žiūrėk, kad netektų mautis balerinos sijonėlio tongue.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 03:00)
čius, mergaitės, einu atmiegot..laikykit kumsčius, kad prisiversčiau daug mokslams padaryt per savaitgalį  doh.gif  blush2.gif

Labanakt smile.gif
Kumščius palaikysiu. Bet pažadėk stengtis mirksiukas.gif

p.s. Nepamiršk ir čia ateit..

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 08, 03:04)
grizo mano brangusis,ir nuluzes ant sofos guli-nekeliu kad i virsu eitu miegot,lai paguli nepatogiai-et,smagu kai uz nuodemes atsilyginama laugh.gif

Tu dar jį paspardyk truputį miegantį- švelniai taip moteriškai. Vistiek neprisimins, o tau palengvės.. Arba su markeriu peliuko nosį nupiešk.. Kokį vaikišką pokštą savo diedui ax.gif Duotų man dabar tavo vyrą ir lūpdažį. Padekoruočiau kaip Kalėdinę eglutę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 03:05)

Tikram Grožiui- tikrai puiki suknytė. Galvoju, nuotaka būsi tu.. o kas jaunikis? biggrin.gif Logiškas klausimas sakyčiau.. ax.gif

Su tuo pasiūlymu gyvai.. Labai man esi įdomi, bet reikia pasiruošti morališkai biggrin.gif
Čia kaip pas dantistą.. Įsiteigi ir nueini. Bet iki didžiojo myto sausio 18 būtinai nueisim- drąsiau bus kartu į Kauną šiaušti mirksiukas.gif Ane Groži?

Jo, ruoškis morališkai lotuliukas.gif Nors seanso metu gali būti naudojami nuskausminamieji, taip kad skaudėti neturėtų lotuliukas.gif Bet įsivaizduok, kaip patogu būtų - prisiragaujam kokių taurių gėrimų, o taxo tai vieno reikia yu.gif Kokia ekonomija, pagalvok tik tongue.gif

Nu vsio, man rodos, ruoškis pas dantistę, tpfu, t.y. grožį gyvai pamatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 08 gruodžio 2007 - 02:15
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 00:11)

Tu dar jį paspardyk truputį miegantį- švelniai taip moteriškai. Vistiek neprisimins, o tau palengvės.. Arba su markeriu peliuko nosį nupiešk.. Kokį vaikišką pokštą savo diedui ax.gif Duotų man dabar tavo vyrą ir lūpdažį. Padekoruočiau kaip Kalėdinę eglutę biggrin.gif

blyn gaila raudono nagu lako neturiu-ne tik nosi nudazyciau-ale ir nagus laugh.gif o kur nagu lako valiklis jis vistiek nezino,tai bent iki parduotuves tektu taip varyt laugh.gif paspardyt noreciau ir nesvelniai-patinka grubiai laugh.gif lotuliukas.gif jei nusipelne jau lotuliukas.gif ale dabar dar paliksiu ramybej-paskui trukdys pabudes man dar cia sedet doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 08, 03:13)
Bet įsivaizduok, kaip patogu būtų - prisiragaujam kokių taurių gėrimų, o taxo tai vieno reikia  yu.gif Kokia ekonomija, pagalvok tik  tongue.gif

lotuliukas.gif
Žinok pagalvojau tą patį laugh.gif Praktiškos mes fėjos biggrin.gif
Šiaip mielai su tavim vyno taurei susitikčiau ax.gif

p.s. Jau kelinta diena noriu pareikšti simpatiją tamstelės avatarui.. laugh.gif Teisingas sakyčiau smile.gif

Tikriausiai jau migsiu. Degtinėlė nors ir mažais kiekiais vartota labai suveikinėt pradėjo.

Labos visoms smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 08, 03:14)
blyn gaila raudono nagu lako neturiu-ne tik nosi nudazyciau-ale ir nagus laugh.gif

Jei jau dažyti tai tik didelius plotus. laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 00:23)

Jei jau dažyti tai tik didelius plotus. laugh.gif

apie ka jus cia? rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 08, 03:24)
apie ka jus cia? rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Tfu.. ne toj temoj parašiau. Viskas keliaunu gult. Galvoju viena, rašau kita smile.gif
Atsakyti
Čia klausimas visoms, kurios apsilankys. Gal kas galit patart, kas man padarytų tokio stiliaus šukuoseną? Mano kirpėja gyvena ne Vilniuje, tai Vilniuje aš absoliučiai nežinau nei vienos kirpėjos normalios smile.gif nenormalios, beje irgi biggrin.gif Nesu Mango gerbeja, jokiais būdais, bet tokio stiliaus šukuosenos norėčiau prie savo madinės aprangos tongue.gif

user posted image

GV - viskas, nutarta, pasikeičiam kontaktais per až ir varom vyno ar kokio kito gėrio ragauti drinks_cheers.gif

Manau, bendrą kalbą rasim smile.gif Jei gyvai neišeis, sėsim prie skirtingų stalų ir susirašinėsim, kaip pratusios lotuliukas.gif

LABANAKT! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 08 gruodžio 2007 - 02:29
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 00:27)
Tfu.. ne toj temoj parašiau. Viskas keliaunu gult. Galvoju viena, rašau kita smile.gif

alie nebandysiu spet kur uzsukus buvai laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 08, 00:27)
Čia klausimas visoms, kurios apsilankys.

atsispausdink ir keliauk per kirpyklas(is pradziu artimiausias laugh.gif )klausdama kas tau padarytu tokia plaukuosena laugh.gif
Papildyta:
viskas,dingstu pamust brangiojo,kol neprirasiau cia daugiau nesamoniu laugh.gif hihihi.gif
labos jum ir iki ryt wub.gif 4u.gif
Atsakyti