man kirpykloj su juo plauna tai isigijau - super tinka!
Sveikos mergaitės,
aš prisidėsiu prie tų, kurioms Noah labai patinka
Bet pritariu, kad reikia labai atsirinkti pagal plaukučius - labai skiriasi ne tik priemonių kvapai, bet ir poveikis. Man labiausiai tiko ir patiko apimties suteikiantis šampūnas su citrusiniais vaisiais ir mango balzamas. Šiltuoju metų laiku nepakeičiamos priemonės, plaukai atrodė labai gražiai, atsigavo. Na, o kai bandžiau naudoti žiemą, truputį pradėjo elektrintis
. O netiko man tas išgirtasis tiesinamasis fluidas - sunaudojau, bet jokio poveikio nepastebėjau, čia gal skirtas merginoms su labai jau linkusiais "pūstis" plaukais
.
Turiu jums klausimą - gal kuri žinot, kaip patikrinti Noah priemonių galiojimo laiką? Kažkaip visada mechaniškai tikrinu visų produktų galiojimą, na o čia neparašyta. Tiksliau, yra ženkliukas kad galioja dvylika mėnesių nuo atidarymo, bet aš norėčiau žinoti, kada pagaminta ir kiek metų nuo pagaminimo galioja
Gal susidūrėt?
aš prisidėsiu prie tų, kurioms Noah labai patinka

Turiu jums klausimą - gal kuri žinot, kaip patikrinti Noah priemonių galiojimo laiką? Kažkaip visada mechaniškai tikrinu visų produktų galiojimą, na o čia neparašyta. Tiksliau, yra ženkliukas kad galioja dvylika mėnesių nuo atidarymo, bet aš norėčiau žinoti, kada pagaminta ir kiek metų nuo pagaminimo galioja

QUOTE(jussticia @ 2012 01 21, 01:40)
Gal zinot kur kaune su naturalmente dazais dazo?
Senokai klausta, bet aš su Naturalmente dažausi Saulėja SPA, K. Donelaičio g.

QUOTE(Leveret @ 2012 07 26, 15:14)
Ne, ten tikrai jie nedazo su naturalmente dazais

QUOTE(Zavioji @ 2010 02 14, 00:31)
Linarija, BDIH ženklu nepažymėtos, nes tai ne ekologiškos priemonės, o natūralios. Su 100 proc. eteriniais aliejais, be parabenų, fomaldehidų, DEA. Vis mažiau brudo.
Aš naudoju putas (vidutinės fiksacijos) su kmynais i snapučiu. Na, man jos suuuuper
Tiesą pasakius, net nesitikėjau tokio efekto, nes mano plaukai problematiški, o piemonių išbandyta daug. Taigi, maloniai nustebino. Pirkau pas kirpėją, mokėjau 50Lt (100ml). Ir kvapas iš tiesų malonus, toks tikras, natūralus.
Aš naudoju putas (vidutinės fiksacijos) su kmynais i snapučiu. Na, man jos suuuuper

BDIH yra ne ekologiškos, o natūralios kosmetikos sertifikatas.
Naturalmentė ir Noah tikrai nėra natūralios - pirmais numeriais eina silikonai, yra PEG.
Kur perkat naturalmente?

QUOTE(bitute737 @ 2013 04 11, 15:18)
Šios produkcijos yra MyStudio kirpykloje Vilniuje.
QUOTE(luli @ 2010 04 25, 09:16)
daugiau nepirksiu siu priemoniu plaukams,nepastebejau,kad mano plaukai pageretu
,oir kaina nemaza,noretusi geresniu rezultatu.

Aš nusivyliau jogurto ir sorų kondicionieriumi

Tiek išgirtas, tiek tikėtasi, kad palengvins iššukavimą, kad atgaivins ir suteiks blizgesio...
Tikrai nebus kartojamas

Yra pigesnių ir geresnių priemonių

Maždaug prieš metus Naturalmente dažais dažė Empress salone Dabar reiktų pasiskambinti pasitikslinti