Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalmente

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 19, 10:00)
kas bandet plauku dazus, parasykit nuomone  4u.gif aciu

Naturalmente dazais jau dazausi metus laiko. Esu labai patenkinta, plaukai blizga, spalva atrodo naturaliai. Kadangi as dazau sokoladine spalva, tai issiplaunat nelieka ryzo atspalvio. Net nezinau reikia pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau naturalmente firmos stiprinanti ir apimti suteikiantis citrusininiu vaisiu sampuna.Pries tai naudojau drekinanti,tai ziuresim kuris labiau tiks,ir patiks,dar reikia nusipirkt sios firmos kaukyte plaukam,ar gal kas naudojat,kokie butu atsiliepimai g.gif
Atsakyti
daugiau nepirksiu siu priemoniu plaukams,nepastebejau,kad mano plaukai pageretu smile.gif ,oir kaina nemaza,noretusi geresniu rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 04 25, 10:16)
daugiau nepirksiu siu priemoniu plaukams,nepastebejau,kad mano plaukai pageretu smile.gif ,oir kaina nemaza,noretusi geresniu rezultatu.

drinks_cheers.gif as taip pat nepastebejau pagerejimo unsure.gif daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri esat bandziusios sampuna juodiems plaukams? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 04 25, 09:16)

Ot kokie žmonės skirtingi smile.gif Aš tai į nieką jų nekeisiu smile.gif
Gal šalia to dar naudoji kokias chemines priemones, nesupranta plaukai kaip elgtis?
Ir gal reikia, kad kirpėja patartų, koks šampūnas geriau tiktų, kokias priemones šalia jo naudoti g.gif Man prie vieno liepia fluidą naudot, prie kito - kondicionierių...

QUOTE(sher @ 2010 04 25, 20:03)
gal kuri esat bandziusios sampuna juodiems plaukams? kokie atsiliepimai? smile.gif

Jie lyg du yra - vienas orchidėjų, toks pilkšvos spalvos, gana skaidrus, kitas - grynai dažantis, juodas, neskaidrus.
Tai tas pirmasis OK, naudojau kartą, plaukai tokie švelnūs, gyvybingi pasidaro, bet žiemai man jis buvo sausokas, elektrinosi plaukai (tada geriausiai eina drėkinantis). Na bet čia man, plaukas plaukui nelygus.
O tas jau kur dažantis tai poveikiu fainas, ir spalva gerai atrodo, nu bet su juo ir vargas doh.gif Jis prastai putoja, o kai neputoja, viską dažo - rankas, vonią, kaklą. Nusiplauna, aišku, ne dažai vis dėlto, bet...... Nepaisant puikaus poveikio plaukams, jo nebepirkau ir nebepirksiu...
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 04 26, 09:58)
Ot kokie žmonės skirtingi smile.gif Aš tai į nieką jų nekeisiu smile.gif
Gal šalia to dar naudoji kokias chemines priemones, nesupranta plaukai kaip elgtis?
Ir gal reikia, kad kirpėja patartų, koks šampūnas geriau tiktų, kokias priemones šalia jo naudoti  g.gif Man prie vieno liepia fluidą naudot, prie kito - kondicionierių...
Jie lyg du yra - vienas orchidėjų, toks pilkšvos spalvos, gana skaidrus, kitas - grynai dažantis, juodas, neskaidrus.
Tai tas pirmasis OK, naudojau kartą, plaukai tokie švelnūs, gyvybingi pasidaro, bet žiemai man jis buvo sausokas, elektrinosi plaukai (tada geriausiai eina drėkinantis). Na bet čia man, plaukas plaukui nelygus.
O tas jau kur dažantis tai poveikiu fainas, ir spalva gerai atrodo, nu bet su juo ir vargas  doh.gif Jis prastai putoja, o kai neputoja, viską dažo - rankas, vonią, kaklą. Nusiplauna, aišku, ne dažai vis dėlto, bet...... Nepaisant puikaus poveikio plaukams, jo nebepirkau ir nebepirksiu...

Sunaudojau viena buteliuka sampuno ir kondicionieriaus,pirkau drekinancius vasarai(praeitai),poto maitinanti nusipirkau,ir kaip rasiau jau netiko,plaukai mano sviesus,naturalus,kazkaip norejosi,kad (tikejausi tokio poveikoi)labaiau atsigautu,bet norimorezultato negavau,tai todelir nepirksiu daugiau.
Atsakyti
gal dar atsirado bandziusiu ar naudojanciu Noah jogurto kauke plaukams?
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 05 01, 15:52)
Sunaudojau viena buteliuka sampuno ir kondicionieriaus,pirkau drekinancius vasarai(praeitai),poto maitinanti nusipirkau,ir kaip rasiau jau netiko,plaukai mano sviesus,naturalus,kazkaip norejosi,kad (tikejausi tokio poveikoi)labaiau atsigautu,bet norimorezultato negavau,tai todelir nepirksiu daugiau.

Tai naturalios priemones, nenorekit, kad rezultatas butu is karto. Plaukas turi isigerti tas priemones ir jas isisavinti. Tam reikia geru puses metu, o jei plaukai dar gerokai pasilpe tai ir visu metu.

O jeigu reikia greito rezultato, tada tik chemija, kuri padaro greita ir momentini rezultata, taciau poto visi skundziasi, oi mano plaukai neblizga, sakojasi ir t.t.
Atsakyti
rezultatas ir buna is karto, tik reikia zinoti ka su plauku reikia daryti, apart to, kad pirmiausia drekinti, jei pleiskanoja, po drekinimo reik bent pora kartu i menesi galvos oda valyti, jei trupa galai, plauka butina maitinti... rezultato nereikia laukti metus ar dar kazkiek laiko, tiesiog per tiek laiko pastebi naujus plaukus, arba stipresnius g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markizele @ 2010 10 27, 09:41)
rezultatas ir buna is karto, tik reikia zinoti ka su plauku reikia daryti, apart to, kad pirmiausia drekinti, jei pleiskanoja, po drekinimo reik bent pora kartu i menesi galvos oda valyti, jei trupa galai, plauka butina maitinti... rezultato nereikia laukti metus ar dar kazkiek laiko, tiesiog per tiek laiko pastebi naujus plaukus, arba stipresnius  g.gif  smile.gif

Plauko is karto nesudrekinsi, reikia laiko. O jei plaukai jau taip nualinti , zinoma, kad reikia naudoti tinkamas priemones ir laukti, kol ataugs sveiki plaukai, ir jokiu budu nenaudoti tu naftos pripumpuotu produktu.
Atsakyti
Na papasakosiu ir aš, pats geriausias iš Naturalmente man asmeniškai citrusinių vaisių šampūnas ir kondicionierius (ypač vasarą). Šiuo metu naudoju kaukę matinančią su sandalu ir alijošiumi (Solution Pac) ir citrusinų vaisių šampūną, taip pat superinis daiktas yra ramunėlių tonikas (kurio užtenka laaabai ilgam), plaukai nesielektrina žiemą ir dar galiukams La Rue Deluxe aliejukas. Esu bandžius ir Noah, bet man labiau vistiek Naturalmente patiko.
Esu naudojus drėkinantį kmyno/snapučio šampūną, tai jau vien po šampūno plaukai lyg pasidengę kažkokia plėvele būtų, labai švelnūs wub.gif . Bet aš plaudavau šaknis su citrusinių vaisių o visus plaukus su snapučiu kmynu, nes kitaip sukrisdavo plaukai.
Tęsiam toliau, Naturalmente sandalo/alijošiaus su vitaminais šampūnas netiko.
La Rue Deluxe šampūno neesu turėjus tik kaukes esu turėjusi bent tris ir vieną iš jų nelabai man patiko schmoll.gif , berods porėtiems plaukams.
Noah turėjau saulės linijos šampūną ir kondicionerių tai šampūnas visiškai netiko, taip pat iš Noah netiko ir levandų šampūnas. Bet va iš Noah esu turėjusi dušo želė po saulės ir pienelį po saulės thumbup.gif Ir dar iš Noah turiu nuo saulės kremą irgi thumbup.gif , prieš išeinant prie jūros pasitepi ir praktiškai užtenka, ten kiek laiko būni.

Na va tokia mano patirtis naudojant šiuos produktus.

Šiaip plaukučiai mano laaabai dėkingi Naturalmente produkcijai, Nes ir auga puikiai ir galiukai nesišakoja viskas super smile.gif
Atsakyti