Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalmente

QUOTE(sher @ 2009 10 20, 19:36)
o kur vilniuje dazo su naturalmente dazais?  g.gif

Dažo tokioj kirpyklėlėj Labdarių g., ir šiaip kirpėja labai faina. Jei kas norėsit kontaktų, galit rašyt į AŽ.
Papildyta:
Geriau pagalvojus, dar dažo Idzumi.
Atsakyti
Sveikos merginos,
perskaičiau tėmelę, bet taip ir neradau informacijos apie Naturalmente ir Noah dažus plaukams. Gal kas žinote, kur Kaune galima jų įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(ranga @ 2009 10 26, 14:11)
Sveikos merginos,
perskaičiau tėmelę, bet taip ir neradau informacijos apie Naturalmente ir Noah dažus plaukams. Gal kas žinote, kur Kaune galima jų įsigyti?

Siu dazu nenusipirksi, nes juos platina tik kirpejoms 4u.gif Paaiskinu kodel: dazu kieki sveria pagal plauku ilgi, koks plaukas plonas ar storas, juos skiedzia su kazkuo baltu biggrin.gif (maciau tik kaip kirpeja ruosia, o ne paklausiau kas tai), bet jo pila irgi atsizvelgiant kokie klienties plaukai.
O kas dazo kaune siais dazais nezinau g.gif
Nebent pasiskambinti i UAB "Hairnet" (jie platina sias priemones) ir paklausti i kurias kirpyklas Kaune pristato sias priemones 4u.gif
Atsakyti
Kaune su Naturalmente dirba ir Vaišvydavos Iki kirpykloj. mirksiukas.gif Ne taip seniai atsidarė ten. ax.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Naturalmente Elements sampunai (su eteriniais aliejais) - ir kvepia skaniai, ir plauna gerai, ir plaukai tokie minkstuciai lieka wub.gif Dabar naudoju Acqua ir Terra, taip pat kauke plaukams su slamuciais, tik pavadinimo nezinau....
Atsakyti
sakykit,o jie labai jau naturalus? ta prasme jokios chemijos nera,kaip kad skelbiasi,nieko juose nera kenksmingo,kaip ir eiliniam paprastam sampune? g.gif
Atsakyti

i 
Komercija forume yra draudžiama. Todėl komercinės ir po to sekusios žinutės ištrintos. Dalyviams skirti įspėjimai.
Atsakyti
kas bandet plauku dazus, parasykit nuomone 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2009 12 31, 14:55)
Man labiausiai patinka Naturalmente Elements sampunai (su eteriniais aliejais) - ir kvepia skaniai, ir plauna gerai, ir plaukai tokie minkstuciai lieka wub.gif Dabar naudoju Acqua ir Terra, taip pat kauke plaukams su slamuciais, tik pavadinimo nezinau....

Ar naturalmente turi kaukiu? Kazkaip uzmatydavau tik sampunus ir kondicionierius.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 01 19, 10:58)
Ar naturalmente turi kaukiu? Kazkaip uzmatydavau tik sampunus ir kondicionierius.

taip, naturalmente turi kaukiu, ne tik sampounai ar kondicionieriai smile.gif
Atsakyti
Is sios firmos naudoju sampuna ir balzama drekinancius,jau beveik sunaudojau,galiu pasakyt,kad neblogi,dabar noriu nusipirkt,maitinamaji sampuna.Vilniuje siu priemoniu yra pirkt Panoramoj,ir vilniaus centrinej universalinej parduotuvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 01 26, 18:39)
O šios priemonės pažymėtos BDIH ženklu?

Linarija, BDIH ženklu nepažymėtos, nes tai ne ekologiškos priemonės, o natūralios. Su 100 proc. eteriniais aliejais, be parabenų, fomaldehidų, DEA. Vis mažiau brudo.
Aš naudoju putas (vidutinės fiksacijos) su kmynais i snapučiu. Na, man jos suuuuper 4u.gif 4u.gif Tiesą pasakius, net nesitikėjau tokio efekto, nes mano plaukai problematiški, o piemonių išbandyta daug. Taigi, maloniai nustebino. Pirkau pas kirpėją, mokėjau 50Lt (100ml). Ir kvapas iš tiesų malonus, toks tikras, natūralus.
Atsakyti