Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalmente

QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 09, 22:35)
tai, kad NOAH nera parabenu. as turiu krema, tai net specialiai paskaiciau. o jie ir akcentuoja, kad be parabenu, dea ir dar kazko, nepamenu blush2.gif
as isigijau pries pora dienu naturalmente fluido mirksiukas.gif aisku nemazai kainuoja, bet man patiko bigsmile.gif
o kokios dar produkcijos turi naturalmente, kazkaip net nezinau blush2.gif

man irgi teko skaityti, kad ju produkcija be parabenu, silikonu, naftos produktu, SLS ir t.t drinks_cheers.gif
na kiek zinau jie dar turi kremu,sampunu, balzamu, aliejuku plaukam.. dar lyg ir makiazo valikliu.. g.gif
Atsakyti
Del parabenu tai tada cia pasirodo mane supainiojo kita forumiete doh.gif atsiunte man info apie NOAH platinama produkcija, o ten prie kiekvieno produkto parasyta- sudarytas iš natūralių medžiagų ir SLS (Natrio Laureth Sulfatų) DEA ir parabenų (cheminių konservantų). tai ir pagalvojau, kad cia kazkas netaip, nes lyg ir naturali skaitosi unsure.gif

Nu bet vistiek NOAH mango balzamo sudetyje radau dimethicone, cia kaip suprantu silikonas unsure.gif ir dar visai pradzioje doh.gif bet cia tema apie NATURALMENTE produkcija, tai gal diskutuojame apie ja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 10 kovo 2009 - 11:01
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 10, 12:56)
Del parabenu tai tada cia pasirodo mane supainiojo kita forumiete doh.gif atsiunte man info apie NOAH platinama produkcija, o ten prie kiekvieno produkto parasyta- sudarytas iš natūralių medžiagų ir SLS (Natrio Laureth Sulfatų) DEA ir parabenų (cheminių konservantų). tai ir pagalvojau, kad cia kazkas netaip, nes lyg ir naturali skaitosi unsure.gif

Nu bet vistiek NOAH mango balzamo sudetyje radau dimethicone, cia kaip suprantu silikonas unsure.gif ir dar visai pradzioje doh.gif bet cia tema apie NATURALMENTE produkcija, tai gal diskutuojame apie ja ax.gif

bet NOAH ir yra naturalmente linija mirksiukas.gif cia kazkuri mamyte minejo, kad kai savininku seimoje gime sunelis, ji pavadino Noah, ir paskui sukure linija tokiu paciu pavadinimu bigsmile.gif
o, kad yra silikono, tai tiesa unsure.gif
tik va man idomu koks kainu skirtumas noah ir naturalmente. jei tarkim 250ml noah sampuno pas platintojas kainuoja 45Lt (atrodo blush2.gif ), tai kokia naturalmente sampuno kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 10, 13:39)
bet NOAH ir yra naturalmente linija mirksiukas.gif  cia kazkuri mamyte minejo, kad kai savininku seimoje gime sunelis, ji pavadino Noah, ir paskui sukure linija tokiu paciu pavadinimu bigsmile.gif
o, kad yra silikono, tai tiesa unsure.gif
tik va man idomu koks kainu skirtumas noah ir naturalmente. jei tarkim 250ml noah sampuno pas platintojas kainuoja 45Lt (atrodo blush2.gif ), tai kokia naturalmente sampuno kaina? g.gif

naturalmente sampuno kaina kirpykloje 250ml 50lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(intraxe @ 2009 03 10, 19:57)
naturalmente sampuno kaina kirpykloje 250ml 50lt smile.gif

tai galima sakyti, kad tas pats rolleyes.gif bet man kazkodel dabar atrodo, kad naturalmente turetu buti geresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 10, 19:29)
tai galima sakyti, kad tas pats rolleyes.gif  bet man kazkodel dabar atrodo, kad naturalmente turetu buti geresnis g.gif

Nebandžiau plaut, bet vien pagal kvapą skiriasi- Naturalmente toks "žoliškesnis" bigsmile.gif O kirpėja aiškino, kad gilesnio poveikio....
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 10, 11:56)
..... bet cia tema apie NATURALMENTE produkcija, tai gal diskutuojame apie ja ax.gif

Teoriškai taip, bet gavosi, kad jungiam Naturalmente, Noah ir Rue de Luxe- kažkuri rašė, kad gamintojas tas pats. Kai atidarinėsim naują temą temą, reiks nepamiršt įtraukt į pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip,čia prie to pačio, NOAH,NATURALMENTE ir RUE DE LUXE,pastaroji skaitosi prabangiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 10, 20:29)
tai galima sakyti, kad tas pats rolleyes.gif  bet man kazkodel dabar atrodo, kad naturalmente turetu buti geresnis g.gif

naturalmente tikrai geresnis.ir balzamai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(intraxe @ 2009 03 11, 18:27)
naturalmente tikrai geresnis.ir balzamai  thumbup.gif  wub.gif

o jus bandzius ir NOAH, kad taip isitikinus?
o kur perkat Naturalmente? ir ka turit? prasom placiau pakomentuot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 11, 11:00)
Taip,čia prie to pačio, NOAH,NATURALMENTE ir RUE DE LUXE,pastaroji skaitosi prabangiausia wub.gif

turiu Rue de luxe kauke pazeistiems plaukams, man ji labai wub.gif
gal kuri esat dar ka isbandziusi is sios serijos? ax.gif

dar nusipirkau pabandymui nedideli kieki Naturalmente balzamo su vaisiu rugstimis. ziuresim ar koks stebuklas su mano plaukais bus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 11 kovo 2009 - 21:57
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 11, 19:44)
o jus bandzius ir NOAH, kad taip isitikinus?
o kur perkat Naturalmente? ir ka turit? prasom placiau pakomentuot... ax.gif

teko bandyti ir rue de luxe maitinanti balzama ir sampuna la rue,tap pat noah priemones ir likau prie naturalmente. wub.gif :4u:is noah patiko tik tiesinantis fluidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intraxe: 12 kovo 2009 - 20:04
Isbandziau ta Naturalmente balzama su vaisiu rugstimis- labiausiai tai patiko pojutis- jis toks labai vesinantis, jauciau, kad net visa galva salo biggrin.gif vasara butu labai liuks- iskart atsigaivini biggrin.gif
Atsakyti