Pandora, o tu gal Italijoje pirkai?? kaip kainos ten?? Ir ar kokybė skiriasi nuo tų, kur LT perkam???
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 14, 18:08)
Pandora, o tu gal Italijoje pirkai?? kaip kainos ten?? Ir ar kokybė skiriasi nuo tų, kur LT perkam??? 
oj ne, Lietuvoj
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 14, 18:50)
oj ne, Lietuvoj
jau anksciau sakiau, kad pirkau parduotuvej Zalia Zalia
gaila, kad kol nuolatos gyvenau IT, dar nezinojau apie sias priemones, tikrai butu idomu suzinot kainu skirtuma 
Bent jau internetiniam italų psl ir mūsų parduotuvėj, tai tris kartus kaina skiriasi...
Maciau reklamoje, kad VCUP atsidare naujas alondz (rodos taip rasosi) salonas, kur prekiauja Noah, naturalmente produktais. Gal kuri jau buvot, idomu, kokias kainas uzsikele.
O parduotuveje Zalia zalia didelis pasirinkimas naturalmente produktu? Ir ar pigiau ten pardavineja, nei kokioj Kristianoj?
O parduotuveje Zalia zalia didelis pasirinkimas naturalmente produktu? Ir ar pigiau ten pardavineja, nei kokioj Kristianoj?
naudojau ir naturalmente ir noah.ziauriai patinka kondic.jogurtinis, kaip kvepia, sakes.siaip, kiek zinau, tai naturalmente daugaiu eteriniu alieju, ir labiau kaip gydomoji linija eina.. ir veidui esu isbandzius ivairiu priemoniu,labai neblogas pilingas ir kauke riebiai odai
o dabar galvoju paimt vel noah, jauciu lavandu ir pabandysiu mango kondicionieriu
Kirpėja pasiūlė bandymukų poros šampūnų ir jogurtinės kaukės NOAH, po vieno karto įspūdžio dar nesusidariau, bet paskaičiau temą, kad ten yra silikono
tas man nepatinka
Kur Vilniuje galima isigyti sios produkcijos (ne kirpyklose ar salonuose, o tiesioginese pardavimo vietose)
Sorry, jei jau kazkur apie tai buvo kalbeta
QUOTE(minik @ 2009 07 17, 00:15)
Kur Vilniuje galima isigyti sios produkcijos (ne kirpyklose ar salonuose, o tiesioginese pardavimo vietose)
Sorry, jei jau kazkur apie tai buvo kalbeta 
Kristianoj ir parduotuveje Zalia Zalia- Stepono g. 6
QUOTE(Rkatyte @ 2009 07 13, 14:58)
Kirpėja pasiūlė bandymukų poros šampūnų ir jogurtinės kaukės NOAH, po vieno karto įspūdžio dar nesusidariau, bet paskaičiau temą, kad ten yra silikono
tas man nepatinka 
Pagaliau prisiruošiau pastudijuoti NOAH priemonių sudėtį,- tikrai nėra labai gera, kiekvienoj priemonėj po 1-2 kenksmingas sud.dalis, pvz: Cetrimonium chloride ir Dimethicone jogurto kaukėj, eina 3 ir 4 numeriu, šampūnuose: Cocoamidopropyl Betaine
Kur internete būna pirkti šios produkcijos?
Kalbu konkrečiai apie Naturalmente. Nusipirkau vieną ampulę nuo slinkimo, o internete apvalų nulį info randu...
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 02, 15:05)
Kur internete būna pirkti šios produkcijos?
Kalbu konkrečiai apie Naturalmente. Nusipirkau vieną ampulę nuo slinkimo, o internete apvalų nulį info randu... 
kur Naturalmente internetu isigyti as irgi neradau
sakykit,o kiek jus mokat uz Noah sampuna kirpyklose?
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 10, 11:39)
bet NOAH ir yra naturalmente linija
cia kazkuri mamyte minejo, kad kai savininku seimoje gime sunelis, ji pavadino Noah, ir paskui sukure linija tokiu paciu pavadinimu
o, kad yra silikono, tai tiesa
tik va man idomu koks kainu skirtumas noah ir naturalmente. jei tarkim 250ml noah sampuno pas platintojas kainuoja 45Lt (atrodo
), tai kokia naturalmente sampuno kaina? 
o, kad yra silikono, tai tiesa
tik va man idomu koks kainu skirtumas noah ir naturalmente. jei tarkim 250ml noah sampuno pas platintojas kainuoja 45Lt (atrodo
Noah irgi po 200 ml