man nerealus plaukų kondicionierius Naturalmente conditioner with fruit acids disentangling and moisturizing.
SUDĖTIS: water, myrystyl alcohol, cetrimonium chloride, glycerin, cetearyl alcohol, poliguaternium cyclometicone, phenyl trimeticone, citrus grandis, passiflora edunis, citrus dulcis, glycolic acid, malic acid, lactic acid, tartaric acid, citric acid, dimeticonol, menthol, mentha arvensis, limonene, citral, linalool, parfume, benzil alcohol, PEG/PPG dimethycone, potassium sorbate, DMDM hydantoin, sodium dehydroacetate.
įtariu, kad nėra itin natūraliai švari sudėtis. tačiau kai pajunti koks poveikis plaukams, tampa dzin iš ko tai padaryta. pirkau 1000ml už 180lt. dalinausi pusiau su seserim. naudoju metus laiko, mano plaukai iki pečių. tad išdalinus kainą ant naudojimosi laikotarpio gaunasi nebrangu. toms, kurioms kondicionieriai per tiršti atskleisiu mažą paslaptį: juos reikia skiesti su vandeniu...beje, tą ir daro kirpėjos. aš pusę butelio savojo kondicionieriaus pripyliau virinto vandens, tai konsistencija pati ta gavosi. tik reikia gerai išmaišyti.
Papildyta:
beje, ant kondicionieriaus pakuotės yra platintojo kontaktai:
UAB Hair net, Kumelių g. 12-3, Kaunas, tel.37037227123
UAB Hair net platina sias priemones tik kirpejoms 
Paskaityti stai tokie adresiukai:
www.noahforbeauty.com
www.ruedeluxe.com
Sias priemones perku pas kirpeja, jas naudoju du metus. Dazausi naujausiais naturalmente dazais. TAi super priemones (cia zinoma kalbu apie save). Turiu tokia beda kaip psoriaze, taciau kai pradejau naudoti sias priemones, psoriaze man jau nebe beda. Plaukai pradejo zvilgeti (visi klausia, ka tepu kad taip graziai plaukai atrodo), nesivelia. Tik reikia tureti kantrybes plaukai turi isisavinti sias priemones, kadangi jos naturalios, plaukas jas savinasi is leto. Bet po kokiu puses metu panaudojus sias priemones galit pabandyti panaudoti paprasta sampuna - skirtuma pamatysit is karto. Naturalmente yra geresne nei noah (noah truputi turi sintetikos - cia kaip sakoma priemones ypac nekantriems ir norintiems greitesnio rezultato). Naturalmente pradejo kurti atskira linija La rue de luxe. Jei taip paprastai: naturalmente - ekonomine klase, la rue de luxe-verslo klase. Si naujoji linija patobulinta.
Tai tiek

Paskaityti stai tokie adresiukai:
www.noahforbeauty.com
www.ruedeluxe.com
Sias priemones perku pas kirpeja, jas naudoju du metus. Dazausi naujausiais naturalmente dazais. TAi super priemones (cia zinoma kalbu apie save). Turiu tokia beda kaip psoriaze, taciau kai pradejau naudoti sias priemones, psoriaze man jau nebe beda. Plaukai pradejo zvilgeti (visi klausia, ka tepu kad taip graziai plaukai atrodo), nesivelia. Tik reikia tureti kantrybes plaukai turi isisavinti sias priemones, kadangi jos naturalios, plaukas jas savinasi is leto. Bet po kokiu puses metu panaudojus sias priemones galit pabandyti panaudoti paprasta sampuna - skirtuma pamatysit is karto. Naturalmente yra geresne nei noah (noah truputi turi sintetikos - cia kaip sakoma priemones ypac nekantriems ir norintiems greitesnio rezultato). Naturalmente pradejo kurti atskira linija La rue de luxe. Jei taip paprastai: naturalmente - ekonomine klase, la rue de luxe-verslo klase. Si naujoji linija patobulinta.
Tai tiek

o is tos naujos linijos bandei sampunus? kaip tau jie?

QUOTE(sher @ 2009 10 17, 09:23)
As bandzius ir noah ir naturalmente. Man sampunai labiau patiko naturalmente (maitinamasis su vitaminais), drekina, maitina plaukus, nesisiausia jie. Kaukes naudoju ir naturalmente ir noah. Bandziau ir ta la re delux kauke sausiems plaukams, nualintiems plaukams nuo saules, sauso oro ir pan. - super, atgaivina plauka, tampa paklusnus.
Reikia pirkti ir bandyti, nes kiekvienam tinka vis kitoks sampunas

tai as ir pati isbandziusi viska ir is noah ir is naturalmente
as klausiau del tos naujos linijos naturalmente, maciau atsiradusi, bet dar nedristu pirkti kol kas

QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 20, 09:14)
O veido kremu nenaudojat? As esu naudojus tik noah. Net nezinau ar naturalmente ir rue de lux turi 

Lyg jau ir yra (maciau kazka pas kirpeja isdeliota)

Bet as bandzius noah, man nelabai tiko, tai nesidomiu

Vaziuosiu penktadieni pas kirpeja, tai reikes pasidometi

Papildyta:
QUOTE(sher @ 2009 10 19, 20:38)
tai as ir pati isbandziusi viska ir is noah ir is naturalmente
as klausiau del tos naujos linijos naturalmente, maciau atsiradusi, bet dar nedristu pirkti kol kas 

Bandziau tik kauke sausiems, pazeistiems plaukams. As sakyciau kokia 50 proc geresne nei naturalmente linija. PO vieno karto panaudojimo plaukai atsigavo. Tik kad jau brangoka ta linija

QUOTE(Deimukas26 @ 2009 10 20, 14:24)
Lyg jau ir yra (maciau kazka pas kirpeja isdeliota)

O pas kokia kirpeja jus cia lankotes? kokiam rajone? Idomu kokios kainos pas ja, nes kaip pastebejau, tai visur nevienodai...
O kodel netiko noah kremas?
Papildyta:
QUOTE(Deimukas26 @ 2009 10 20, 14:24)
Papildyta:
Bandziau tik kauke sausiems, pazeistiems plaukams. As sakyciau kokia 50 proc geresne nei naturalmente linija. PO vieno karto panaudojimo plaukai atsigavo. Tik kad jau brangoka ta linija

nelabai supratau

Turejau noah sampuna 1.2 ir kondicionieriu 2.2. (atrodo), bet poveikio nepajutau

na man asmeniskai naturalmente labiau tinka nei noah, bet pvz mamai mano labiau noah patinka..
man naturalmente labiau pamaitina plauka nei noah.. tai net nezinau, reikia bandyt

QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 20, 15:05)
O pas kokia kirpeja jus cia lankotes? kokiam rajone? Idomu kokios kainos pas ja, nes kaip pastebejau, tai visur nevienodai...
Papildyta:
nelabai supratau
tai jums geriau noah ar naturalmente?
Turejau noah sampuna 1.2 ir kondicionieriu 2.2. (atrodo), bet poveikio nepajutau
Gal cia tik sveikiems palukams tinka
nes mano po sviesinimo labai pazeisti ir man jau naturalus (ar is dalies naturalus) produktai nepadeda 
Papildyta:
nelabai supratau

Mano kirpeja Alytuje

Man geriau naturalmente (sneku, sneku ir aiskiai nepasakau

Jeigu tu sviesini plaukus, tai siulyciau pabandyti ta rue de luxe linija (si linija brangesne, bet poveikis kaip ir sakiau zymiai efektyvesnis nei naturalmente).

Ir dar reikia geros kirpejos, kuri tau patartu. As norejau sviesinti, bet man neleido mano kirpeja, nes plaukai buvo jau atgaivinti, sveiki

O del noah kremu - mano oda labai jautri, sausa (kaip kosmetologe sake - plona). Ir kazkas tuose kremuose man netiko, nes bere spuogeliais mazais.
o kur vilniuje dazo su naturalmente dazais?

QUOTE(sher @ 2009 10 20, 19:36)
Mano kirpeja buvo Vilniuje ir skaite paskaita apie tuos dazus. Tai nezinau, gal kas ir prades dazyti. Kazkas dazo jais, bet tiksliai nezinau (buvau kazkada internete radus kirpykla).