Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai IV

Gal kas esat buve "Violetoje"? Kaip maistas, kambariai, aptarnavimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2007 12 28, 11:50)
Sawanna,  aš rezervuoju prieš mėnesį, kartais net anksčiau. o kartais ir prieš savaitę vietų gaunu. geriausia būtų pasiskambint ar parašyt ir pasiklausti, kokiam laikotarpiui tuo metu registruoja.
yra savaitgaliniai kompleksai, bet jų procedūras galima pasikeisti. kai nuvažiuoji, tenka eiti pas gydytoją, tai pas jį ir paprašai, ko norėtum.  nors čia sėkmės dalykas-yra toks pobjauris gydytojas, kuris nenori keisti procedūrų schmoll.gif . bet jei pakliūsi pas "normalią" gydytoją, tai netgi papildomų procedūrų galima išsiprašyt  ax.gif
procedūrų laikas derinamas gydyklos registratūroje, kai jau nuvažiuoji, o kompleksą pasirenki pagal savo sveikatos būklę arba pagal tai, kokios procedūros labiau prie širdies. kompleksą prašo pasirinkti dar prieš atvykstant. taip patogiau visiems, nes būna, kad nuvykus jau nėra vieno ar kito komplekso.
sanatorijoje duoda rankšluosčius, savų gali nesivežti. pasiimi higienos priemones, gumines šlepetes, maudomus ir viskas turbūt. persirengimo kambaryje prie baseino, gydyklos koridoriuose ir liuksuose yra plaukų džiovintuvai, paprastuose kambariuose nėra.
na, pirmą kartą gal ir painoka bus , bet greit perprasi  mirksiukas.gif

Rezervavome nuo sausio 10.
Gal galima pavarde to gydytojo blush2.gif (galima ir i AZ)
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2007 12 28, 12:21)
Labai aciu uz paaiskinimus 4u.gif
O del to "issiprasymo" proceduru tai cia uztenka graziai paklausti ar reikia ka nors iduoti dovanu tam gydytojui g.gif  Beje,o gydytojai ten tik konsultuoja del proceduru ar tikrina kazka detaliau,daro apziura?

Patariu duot dovanu, tai prirasys, kokiu tik nori proceduru mirksiukas.gif Bent jau, kai mes buvom, davem (bet taip sakyciau, nemazai blush2.gif ) del to visa diena buvom uzsieme, lakstem po proceduras. biggrin.gif Del sveikatos apziuros, tai pakonsultuoja, pamatuoja spaudima, ir atrodo viskas unsure.gif Nieko ten labai netikrina...Aisku, jei tik ilsetis vaziuoji...
Atsakyti
Patariu su procedurom labai neperlenki cool.gif kaimyne turi drauge Eglej, tai paip prirase prcedsuru be saiko, tai tik ir lakste liezuvi isisus is vienos i kita be jokio poilsio karsta.gif galiausiai nuo mineralinio vandens voniu eme luptis oda, tai dar grizus gydytis turejo doh.gif
Atsakyti
tikrai nereikia vaikytis procedūrų kiekio, geriau jau kokybės. visgi tai yra krūvis organizmui ir imuninei sistemai.
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 12 28, 12:48)
Gal kas esat buve "Violetoje"? Kaip maistas, kambariai, aptarnavimas?  4u.gif

Jau n kartu rasiau, kad be galo patiko sis viesbutis thumbup.gif
Atsakyti
Jaukus ir siltas viesbutis, kambariai irgi labai jaukus, maitinimas - nezinau, todel ir nesakysiu nieko. O iaip viesbutis liuksiskas juk 4 zvaigzdes turi - neveltui smile.gif
Visai salia Nemuno
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 12 29, 19:39)
Patariu su procedurom labai neperlenki  cool.gif  kaimyne turi drauge Eglej, tai paip prirase prcedsuru be saiko, tai tik ir lakste liezuvi isisus is vienos i kita be jokio poilsio  karsta.gif galiausiai nuo mineralinio vandens voniu eme luptis oda, tai dar grizus gydytis turejo doh.gif

QUOTE(VIOLA @ 2007 12 29, 22:34)
tikrai nereikia vaikytis procedūrų kiekio, geriau jau kokybės. visgi tai yra krūvis organizmui ir imuninei sistemai.

Mums rase tas proceduras ne is lempos, gi gydytoja skyre. Tai ir parinko, kad nebutu blogiau sveikatai, pvz. viena diena purvo proceduros, kita-mineralines ir pan. Nieks man nesilupo ir pailsejau kaip niekad. O kai be papildomu pinigeliu, tai vat ir buvom visa diena laisvi, padarai kelias ir laisvas, neber ka veikt, nesijaute is vis jokio kaifo.
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 12 26, 20:19)
O kaip kainos  g.gif

Man ir mano vyrui savaitgalio kompleksas kainavo 580 Lt. atrodo tiek, šešių šimtų nesiekė.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 12 30, 14:31)
Mums rase tas proceduras ne is lempos, gi gydytoja skyre. Tai ir parinko, kad nebutu blogiau sveikatai, pvz. viena diena purvo proceduros, kita-mineralines ir pan. Nieks man nesilupo ir pailsejau kaip niekad. O kai be papildomu pinigeliu, tai vat ir buvom visa diena laisvi, padarai kelias ir laisvas, neber ka veikt, nesijaute is vis jokio kaifo.

blink.gif Galima išsiprašyti? Esu nustebus. Maniau, kad tik tos procedūros kurios į kompleksą įeina doh.gif . Net minties neturėjau, kad gali būt jų daugiau, na nebent pati dasiperki. Na žinosiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 02 sausio 2008 - 17:35
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 02, 18:34)
blink.gif Galima išsiprašyti? Esu nustebus. Maniau, kad tik tos procedūros kurios į kompleksą įeina  doh.gif . Net minties neturėjau, kad gali būt jų daugiau, na nebent pati dasiperki. Na žinosiu  thumbup.gif

reikia dovanu duot blush2.gif nes siaip sau neissiprasysi blush2.gif Beje tai buvo pries du metus, bet manau, kad ir dabar dovanas megsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 02, 18:12)
Man ir mano vyrui savaitgalio kompleksas kainavo 580 Lt. atrodo tiek, šešių šimtų nesiekė.

Cia dvi nakvynes g.gif o kaip su maitinimu, pilnai ar tik pusryciai g.gif
Atsakyti