Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai IV

QUOTE(swaine @ 2008 01 18, 14:13)
Norejau paklausti pries kiek laiko registruotis proceduroms i Druskininku gydyklas, kad nebutu viskas isgraibstyta?

prieš porą savaičių tai tikrai, galima ir anksčiau, galėsi rinktis tada iš daugiau siūlomų laikų smile.gif
Atsakyti
Gal kas man patars, norim su vyru ir su suneliu kuriam bus 9mėnn nuvažiuoti pailsėti i Vilniaus SPA ar dar kur būtu nuostabi aplinka geras maitinimas 3*dienoje
masažai ivairios vonios baseinas na kad galėtumėm pailsėti, norėtumėm kokias 5dienas nes savaitgalio mažoka gal kas kur buvo? Idomu kaip su laiku proceduroms nes mes tai su mažiuku mums teks po viena vaikšcioti, idomu ar ten pats pasirenki laika ar tau jau yra paskirtas?
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 02, 18:12)
Man ir mano vyrui savaitgalio kompleksas kainavo 580 Lt. atrodo tiek, šešių šimtų nesiekė.

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ing. @ 2008 01 15, 17:12)
Sveiki.Noreciau ir as nulekti su vyru i Druskininkus. Noretume siek tiek pasiprocedurinti, pailseti nuo darbui ir siaip... Kiek manot reiketu skirti pinigeliu svaitgaliniam kompleksui??? Nenoriu,kad butu brangus. Tiktu iki 700lt bet turetu buti su maitinimu 3k ir procedurom.kaip manot ar imanoma rasti uz tokia kaina??? Is anskto dekoju us jusu atsakymus. kiek ziurejau tinklapiu druskininku,nelabai ten susigaudau is tikruju.... kad ir eglej.parasyta vienam asmeniui dvivieciame kamb 155lt/parai.tai jei bunam tris paras dviese,tai oho kokia suma gaunasi... ar kazka ne taip suprantu????

Cia auksciau buvo kalbeta apie savaitgali su vyru Eglej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ljn @ 2008 01 18, 21:31)
Gal kas man patars, norim su vyru ir su suneliu kuriam bus 9mėnn nuvažiuoti pailsėti i Vilniaus SPA ar dar kur būtu nuostabi aplinka geras maitinimas 3*dienoje
masažai ivairios vonios baseinas na kad galėtumėm pailsėti, norėtumėm kokias 5dienas nes savaitgalio mažoka gal kas kur buvo? Idomu kaip su laiku proceduroms nes mes tai su mažiuku mums teks po viena vaikšcioti, idomu ar ten pats pasirenki laika ar tau jau yra paskirtas?

verysad.gif Negi niekas nepatars, niekur nebuvus nezinau nei ka rinktis?
Atsakyti
Mano patarimas butu vaziuoti be vaiko, jeigu tai tik imanoma, nes su tokio amziaus vaiku neissivaizduoju poilsio g.gif ko verta bus procedura(po daugumos proceduru rekomenduojama paguleti, pailseti) jei strimagalviais leksi paleisti vyro i procedura ir ciuciuliuosies su vaiku unsure.gif Be to, galetumet vienas kitam skirti visa demesi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 20 sausio 2008 - 17:58
Eglės sanatorijoje yra vaikų kambarys, ten galima dieną palikti vaiką. Tik va nuo kokio amžiaus nežinau g.gif .
Papildyta:
oi, pakubėjau, jūs gi kalbat apie Vilniaus SPA, blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 20 sausio 2008 - 18:05
NUO VASARIO MEN. SPA VILNIUJE PABRANGS KOMPLEKSAI doh.gif
Atsakyti
as uz EGLES santorija.buvome dviese su vyru-super.

Rinkausi tarp Vilnius SPA ir Egle.Druskininku viesbuciai beveik visi turi savaitgalio kompleksus: nakvyne ir maitinimas ir dar koks masazas. uz proceduras turesi moketi atskirai ir eiti i gydyklas.
Egles sanatorija turi visas proceduras savoje teritorijoje ir jos savaitgalio kompleksas: apgyvendinimas, maitinimas ir proceduros iskaiciuotos. visa diena esi uzimtas, maistas-svediskas stalas-super skanu...
o Vilnius spa-nakvyne.pusryciai.pora proceduru..visa kita turi pirktis papildomai ir ten nera pigu smile.gif Vilniuje SPA proceduros savautgalio kompleksu paprastesnes, nes uz gerasias turi susimoketi smile.gif
Esu buvus tam viesbutyje-viskas labai grazu, tvarkinga.bet man verciau susimoketi ir gauti all inclusive Egleje smile.gif
Egleje kambariai suremontuoti, tvarkingi.mums patiko smile.gif
Atsakyti
ax.gif IR ATSIRAS NAUJU
Atsakyti
QUOTE(maza saulyte @ 2008 01 20, 20:27)
as uz EGLES santorija.buvome dviese su vyru-super.

Rinkausi tarp Vilnius SPA ir Egle.Druskininku viesbuciai beveik visi turi savaitgalio kompleksus: nakvyne ir maitinimas ir dar koks masazas. uz proceduras turesi moketi atskirai ir eiti i gydyklas.
Egles sanatorija turi visas proceduras savoje teritorijoje ir jos savaitgalio kompleksas: apgyvendinimas, maitinimas ir proceduros iskaiciuotos. visa diena esi uzimtas, maistas-svediskas stalas-super skanu...
o Vilnius spa-nakvyne.pusryciai.pora proceduru..visa kita turi pirktis papildomai ir ten nera pigu smile.gif Vilniuje SPA proceduros savautgalio kompleksu paprastesnes, nes uz gerasias turi susimoketi smile.gif
Esu buvus tam viesbutyje-viskas labai grazu, tvarkinga.bet man verciau susimoketi ir gauti all inclusive Egleje smile.gif
Egleje kambariai suremontuoti, tvarkingi.mums patiko smile.gif

Ir mes ana savaite buvome Egleje wub.gif
Patiko labai.
Maitinimas,proceduros+papildomai ejau i proceduros-fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
teko būt ir Eglėj ir Druskininkų viešbutyje ir Pušyne.. ir SPA. geriau niekur nėra kaip Vilniaus SPA smile.gif .. pilnai užtenka procedūrų, maitinimas liux, baseinas geras, pirtys.. viskas vienam pastate.. o tie balti chalatai wub.gif .. ir visi su jais vaikšto, net bare sėdi.. super... vėl noriu.. ir lėksim turbūt kitą savaitgalį .. esu buvus ir su vaikais ir be jų.. patiko bet kuriuo atveju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 sausio 2008 - 13:19
QUOTE(gerdakamile @ 2008 01 20, 19:26)
NUO VASARIO MEN. SPA VILNIUJE PABRANGS KOMPLEKSAI doh.gif

sad.gif(( Kur apie tai skelbiama?
Atsakyti