Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai IV

QUOTE(Asio @ 2008 01 03, 18:05)
Cia dvi nakvynes g.gif o kaip su maitinimu, pilnai ar tik pusryciai g.gif

Taip dvi nakvynės, maitinimas tris kartus švediškas stalas tai valgai kiek nori ir ko nori. Tai mano vyrui buvo rojus thumbup.gif , jis gan valgus . Na ir pasirinktos programos procedūros.
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 03, 22:02)
Taip dvi nakvynės, maitinimas tris kartus švediškas stalas tai valgai kiek nori ir ko nori. Tai mano vyrui buvo rojus  thumbup.gif , jis gan valgus . Na ir pasirinktos programos procedūros.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 01 02, 23:25)
reikia dovanu duot  blush2.gif  nes siaip sau neissiprasysi  blush2.gif  Beje tai buvo pries du metus, bet manau, kad ir dabar dovanas megsta biggrin.gif

Suprantu, kad jei jau prašaisi be dovanų neapseisi blush2.gif . Tiesiog kiek žinau sanatorija privati, tai net nepamaniau, kad galima tartis smile.gif . Taigi suprantau, kad su savaitgalio programom važiuodamos tarėtės? Ar su gydytojų kelalapiais g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 03, 22:10)
Suprantu, kad jei jau prašaisi be dovanų neapseisi  blush2.gif . Tiesiog kiek žinau sanatorija privati, tai net nepamaniau, kad galima tartis  smile.gif . Taigi suprantau, kad su savaitgalio programom važiuodamos tarėtės? Ar su gydytojų kelalapiais  g.gif ?

mes pirkom kelialapi, ieina ir gydytojo konsultacija ax.gif As nezinau, gal dabar nebeima dovaneliu, bet tada tai pasieme blush2.gif
Atsakyti
pušyne vėl fainas pasūlymas thumbup.gif
http://www.pusynas.lt/?lt=1195640647
Atsakyti
Užsisakiau kambarį Druskininkuose "Pas Algidą". Ar kas nors ten buvot? Ar nebus šalta? smile.gif

Dar prašau parekomenduoti gerą kosmetologę Druskininkuose.
Kažkur skaičiau apie grožio saloną "Harmonija". Gal kas darėtės ten pedikiūrą, ar kt. grožio procedūras?

Atsakyti
Sausio 25d. užsisajkėm savaitgalį ,,Violetoje''.Man toks klausimas iškilo ar ten maitinimas švediškas stalas ar ne?Kaip maistas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 01 02, 17:12)
Man ir mano vyrui savaitgalio kompleksas kainavo 580 Lt. atrodo tiek, šešių šimtų nesiekė.

Tai Jūs gyvenot vienviečiame kambaryje? O jeigu su vaiku, tai kiek kainuotų jam papildomai šioje sanatorijoje? Neradau jokios informacijos jų puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 01 15, 01:16)
Tai Jūs gyvenot vienviečiame kambaryje? O jeigu su vaiku, tai kiek kainuotų jam papildomai šioje sanatorijoje? Neradau jokios informacijos jų puslapyje.

Taip mes gyvenome vienviečiame kambary. Ten buvo lova mažesnė nei dvigulė, tikriausiai, pusantrinė. Na tryse miegot gal sunkoka būtų. Na aš štai ką radau apie vaikus http://www.sanatorij...rticle/view/34/
Beje ten į baseiną gali vaikas iki 14 m su tėvais atrodo eiti nemokamai.
Grubiai skaičiuojant para kainuoja apie 150Lt. tai vaikui para išeitų apie 45Lt ( nuo 3 m. iki 7 m.), jei neklystu. Tikriausiai reiktų pasiskambinti. Nors, manau, kad gal užtektų tik maitinimą nupirkt g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 15 sausio 2008 - 16:06
Sveiki.Noreciau ir as nulekti su vyru i Druskininkus. Noretume siek tiek pasiprocedurinti, pailseti nuo darbui ir siaip... Kiek manot reiketu skirti pinigeliu svaitgaliniam kompleksui??? Nenoriu,kad butu brangus. Tiktu iki 700lt bet turetu buti su maitinimu 3k ir procedurom.kaip manot ar imanoma rasti uz tokia kaina??? Is anskto dekoju us jusu atsakymus. kiek ziurejau tinklapiu druskininku,nelabai ten susigaudau is tikruju.... kad ir eglej.parasyta vienam asmeniui dvivieciame kamb 155lt/parai.tai jei bunam tris paras dviese,tai oho kokia suma gaunasi... ar kazka ne taip suprantu????
Atsakyti
Jei atvyksti penktadienį iki 14 val. ir išvyksti sekmadienį iki 14 val. tai bus dvi paros biggrin.gif .
Papildyta:
Beje savaitgalio kompleksai yra pateikti su jau suskaičiuotom kainom (nakvynės dvi, matinimas ir procedūros pagal pasirinktą programą), belieka susikaičiuot atvykimo išlaidas ir savo papildomų pramogų rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 15 sausio 2008 - 16:36
Norejau paklausti pries kiek laiko registruotis proceduroms i Druskininku gydyklas, kad nebutu viskas isgraibstyta?
Atsakyti