QUOTE(Sawanna @ 2008 01 22, 14:02)
Dekui uz komentarus. Kai isgirdau gera atsiliepima tai ramiau pasidare ir dar labiau noriu kuo greiciau ten nuvaziuoti
Dar norejau pasitikslinti - ar procedura truko 1,5 val kaip ir parasyta?O kiek laiko trunka masazas, kuris iskaiciuotas i kaina?
O ar patiko ta romantiska vakariene?Ka ten patiekia?Ar skanus maistas?
Jei nesunku, papasakok ir apie kambarius truputi... :rolleyes
taip proceduros trunka 1,5 val. nereikia skubeti lipt is baseino, i masaza pakviecia pacios, mes truputi paskubejom

masazas 20ar tai 30 min. gerai nepamenu, bet jau kaifas

Kaip pastebejo, kad mes mazai galejo pasinaudoti (del tu bobeliu) masazinem srovem, tai mums kaskadas dar ijunge, nors tai ir nepriklause.
Kas liecia vakariene, tai ji maziausiai man patiko

pirmiausiai del to, kad abiems reikejo rinktis vienodus kopleksus, vyno buvo kaip ant juoko, po 100ml., vakariene buvo galima rinktis tik 19 ar 20 val., man tai buvo ryskiai per velu, nes tokiu laiku nepratus valgyt, todel visko neistengiau suvalgyt o desero tik paragavau, tiesos delei pasakysiu, kad viskas buvo labai skanu

beja, nors restoranas buvo tuscias, mums stalas buvo padengtas perviduri, kas romantiskumo nesteike

Ir dar, labai dziaugiausiu, kad nepasirinkom 20 val. nes kaip ejom po vakarienes pasivaikscioti 20 val. jau buvo pilnas restoranas zmoniu, nes buvo krepsis

neissivaizduoju, kaip tada butu atrodziusi romantiskas vakariene tarp krepsinio sirgaliu

Na bet tai tik smulkmenos, kita karta zinosim
Mes gyvenom 314, kaip ir buvo zadeta su vaizdu i baznycia

kitoj pusej stybos, geriau ten nepapulti. Kambariai man normaliai, priekasitu neturiu. Masaza, kuris atliekamas viesbutyj

pusryciai taip pat

skanu ir didelis pasirinkimas.
Patarimas-jeigu nenorit visko susigadint, neikit valgyt i Kolonada

Salia yra Sicilija
Linkiu gerai pailset

jei dar kils klausimu, klausk, mielai atsakysiu

man pries vaziavima tai pat daug padejo viena forumiete