Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai IV

QUOTE(NOKIA @ 2008 01 13, 16:50)
Sausio 25d. užsisajkėm savaitgalį ,,Violetoje''.Man toks klausimas iškilo ar ten maitinimas švediškas stalas ar ne?Kaip maistas? g.gif

Koki varianta pasirinkote? Mes si savaitgali buvom, pasirinkom "Roziu palaima". Vakariene ten galima pasirinkti is triju pateiktu variantu (salotos, karstas, desertas). Pusryciai - svediskas stalas. Jei kas daugiau domins, klausk 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru planuojame vaziuoti i Pusyna romantiskam savaitgaliui. Taciau dar noretume uzsisakyti papildomu proceduru is gydyklu. Todel norejau paklausti jau buvusiu, jeigu uzsisakai procedura dviem asmenim, ar ja atlieka vienu metu abiem ar is eiles po viena? g.gif Ir dar- ar imti proceduras viena po kitos ar palikti laiko tarpa poilsiui? g.gif Patarkite prasau, nes vaziuosim pirma karta, nieko nezinom blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2008 01 22, 10:00)
sad.gif(( Kur apie tai skelbiama?

ten kur kainos parasyta apacioje 2008 metu kainynas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 22, 12:00)
Mes su vyru planuojame vaziuoti i Pusyna romantiskam savaitgaliui. Taciau dar noretume uzsisakyti papildomu proceduru is gydyklu. Todel norejau paklausti jau buvusiu, jeigu uzsisakai procedura dviem asmenim, ar ja atlieka vienu metu abiem ar is eiles po viena?  g.gif Ir dar- ar imti proceduras viena po kitos ar palikti laiko tarpa poilsiui? g.gif Patarkite prasau, nes vaziuosim pirma karta, nieko nezinom blush2.gif  unsure.gif

Mes lapkriti buvo Pusyne Romantisko savaitgalio ax.gif kadangi buvom ne savaitgali, tai ypac buvo smagu, kad nebuvo visai zmoniu, procedurose buvo paskutiniai, tai likom visai vieni, masazus dare kartu abiem, o itrinima medum -pakaitom, kol vienas buvom pirtyj, kitam dare ir atvirksciai. Labai geru laiku papuole tos proceduros, kad paskutiniams, nes kaip tik atejom, tai baseine sedejo tokios dvi tetules ir jos buvo apzerge gun_bandana.gif visas masazines sroves ir labai garsiai aptarinejo savo reikalus doh.gif
Kaip vakare grizdinejom i viesbuti po proceduru, tai sviesa dege tik gal 3 languose cool.gif Romantiska vakariene buvo tik mus vieniems visam restorane ax.gif Taigi labai rekomenduociau, jei yra galimybe vaziuoti ne savaitgali, beja tada ir kaina mazesne mirksiukas.gif
Manau, kad tarp proceduru turetu buti tarpas, nes po proceduros reikia ilseti, o ne "iskisus liezuvi" karsta.gif lekti i kita procedura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 22 sausio 2008 - 12:41
QUOTE(Asio @ 2008 01 22, 12:39)
Mes lapkriti buvo Pusyne Romantisko  savaitgalio ax.gif  kadangi buvom ne savaitgali, tai ypac buvo smagu, kad nebuvo visai zmoniu, procedurose buvo paskutiniai, tai likom visai vieni, masazus dare kartu abiem, o itrinima medum -pakaitom, kol vienas buvom pirtyj, kitam dare ir atvirksciai. Labai geru laiku papuole tos proceduros, kad paskutiniams, nes kaip tik atejom, tai baseine sedejo tokios dvi tetules ir jos buvo apzerge  gun_bandana.gif visas masazines sroves ir labai garsiai aptarinejo savo reikalus doh.gif
Kaip vakare grizdinejom i viesbuti po proceduru, tai sviesa dege tik gal 3 languose cool.gif Romantiska vakariene buvo tik mus vieniems visam restorane ax.gif Taigi labai rekomenduociau, jei yra galimybe vaziuoti ne savaitgali, beja tada ir kaina mazesne mirksiukas.gif
Manau, kad tarp proceduru turetu buti tarpas, nes po proceduros reikia ilseti, o ne "iskisus liezuvi" karsta.gif lekti i kita procedura.

Dekui uz komentarus. Kai isgirdau gera atsiliepima tai ramiau pasidare ir dar labiau noriu kuo greiciau ten nuvaziuoti blush2.gif
Dar norejau pasitikslinti - ar procedura truko 1,5 val kaip ir parasyta?O kiek laiko trunka masazas, kuris iskaiciuotas i kaina?
O ar patiko ta romantiska vakariene?Ka ten patiekia?Ar skanus maistas?
Jei nesunku, papasakok ir apie kambarius truputi... :rolleyes
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 22, 14:02)
Dekui uz komentarus. Kai isgirdau gera atsiliepima tai ramiau pasidare ir dar labiau noriu kuo greiciau ten nuvaziuoti blush2.gif
Dar norejau pasitikslinti - ar procedura truko 1,5 val kaip ir parasyta?O kiek laiko trunka masazas, kuris iskaiciuotas i kaina?
O ar patiko ta romantiska vakariene?Ka ten patiekia?Ar skanus maistas?
Jei nesunku, papasakok ir apie kambarius truputi... :rolleyes

taip proceduros trunka 1,5 val. nereikia skubeti lipt is baseino, i masaza pakviecia pacios, mes truputi paskubejom unsure.gif masazas 20ar tai 30 min. gerai nepamenu, bet jau kaifas wub.gif Kaip pastebejo, kad mes mazai galejo pasinaudoti (del tu bobeliu) masazinem srovem, tai mums kaskadas dar ijunge, nors tai ir nepriklause.
Kas liecia vakariene, tai ji maziausiai man patiko cool.gif pirmiausiai del to, kad abiems reikejo rinktis vienodus kopleksus, vyno buvo kaip ant juoko, po 100ml., vakariene buvo galima rinktis tik 19 ar 20 val., man tai buvo ryskiai per velu, nes tokiu laiku nepratus valgyt, todel visko neistengiau suvalgyt o desero tik paragavau, tiesos delei pasakysiu, kad viskas buvo labai skanu rolleyes.gif beja, nors restoranas buvo tuscias, mums stalas buvo padengtas perviduri, kas romantiskumo nesteike verysad.gif Ir dar, labai dziaugiausiu, kad nepasirinkom 20 val. nes kaip ejom po vakarienes pasivaikscioti 20 val. jau buvo pilnas restoranas zmoniu, nes buvo krepsis doh.gif neissivaizduoju, kaip tada butu atrodziusi romantiskas vakariene tarp krepsinio sirgaliu doh.gif Na bet tai tik smulkmenos, kita karta zinosim mirksiukas.gif
Mes gyvenom 314, kaip ir buvo zadeta su vaizdu i baznycia bigsmile.gif kitoj pusej stybos, geriau ten nepapulti. Kambariai man normaliai, priekasitu neturiu. Masaza, kuris atliekamas viesbutyj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pusryciai taip pat thumbup.gif skanu ir didelis pasirinkimas.
Patarimas-jeigu nenorit visko susigadint, neikit valgyt i Kolonada laugh.gif Salia yra Sicilija thumbup.gif
Linkiu gerai pailset 4u.gif jei dar kils klausimu, klausk, mielai atsakysiu mirksiukas.gif
man pries vaziavima tai pat daug padejo viena forumiete rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 22 sausio 2008 - 15:33
o man romantiškas savaitgalis Pušyne nepatiko unsure.gif . .teisingiau jei dabar važiuočiau, tai neimčiau komplekso to, o tik apgyvendinimą.. Pušyno restorane labai gera virtuvė, niam niam smile.gif , bet va per tą romantišką kai davė tai toli gražu nei puse to, ką gali gaut užsisakinėjant iš meniu atskirai .. Viešbutis, kambariai tikrai geri.. smile.gif

o aš va laukiu rezervacijos patvirtinimo į SPA kitam savaitgaliui.. jau pribrendo reikalas su vyru pabėgt kur nors be vaikų smile.gif .. Pasiėmėm programą ,,Meilės simfonija" ..masažiukai kartu, vonios kartu wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 22 sausio 2008 - 17:10
QUOTE(westa @ 2008 01 22, 18:07)
o man romantiškas savaitgalis Pušyne nepatiko  unsure.gif . .teisingiau jei dabar važiuočiau, tai neimčiau komplekso to, o tik apgyvendinimą.. Pušyno restorane labai gera virtuvė, niam niam  smile.gif , bet va per tą romantišką kai davė tai toli gražu nei puse to, ką gali gaut užsisakinėjant iš meniu atskirai .. Viešbutis, kambariai tikrai geri..  smile.gif

o aš va laukiu rezervacijos patvirtinimo į SPA kitam savaitgaliui.. jau pribrendo reikalas su vyru pabėgt kur nors be vaikų  smile.gif .. Pasiėmėm programą ,,Meilės simfonija" ..masažiukai kartu, vonios kartu  wub.gif   smile.gif

apie ka ir rasiau mirksiukas.gif vakariene susilauke didziausios kritikos, geriau vietoj tos vakarienes dar papildoma masaziuka galetu itraukti rolleyes.gif
Geriausias sprendimas tikram poisiui, be vaiku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 22 sausio 2008 - 17:23
QUOTE(Asio @ 2008 01 22, 17:21)
apie ka ir rasiau  mirksiukas.gif vakariene susilauke didziausios kritikos, geriau vietoj tos vakarienes dar papildoma masaziuka galetu itraukti  rolleyes.gif
Geriausias sprendimas tikram poisiui, be vaiku  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .. o valgyt aš visada einu į Pušyną blush2.gif .. man net Sicilijoj taip skanu nėra smile.gif ..

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 22, 17:07)
o man romantiškas savaitgalis Pušyne nepatiko  unsure.gif . .teisingiau jei dabar važiuočiau, tai neimčiau komplekso to, o tik apgyvendinimą.. Pušyno restorane labai gera virtuvė, niam niam  smile.gif , bet va per tą romantišką kai davė tai toli gražu nei puse to, ką gali gaut užsisakinėjant iš meniu atskirai .. Viešbutis, kambariai tikrai geri..  smile.gif

o aš va laukiu rezervacijos patvirtinimo į SPA kitam savaitgaliui.. jau pribrendo reikalas su vyru pabėgt kur nors be vaikų  smile.gif .. Pasiėmėm programą ,,Meilės simfonija" ..masažiukai kartu, vonios kartu  wub.gif  smile.gif

O nepatiko tik ta romantiska vakariene ar dar kas nors? g.gif Papasakok, prasau..Nesinori nusivilti, nes su vyru vaziuosime pirma karta ir noretume jaukiai pamineti draugystes metines blush2.gif
Ziurejau ir SPA siulomus kompleksus, taciau kol kas sulaiko kaina.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 23, 09:14)
O nepatiko tik ta romantiska vakariene ar dar kas nors? g.gif Papasakok, prasau..Nesinori nusivilti, nes su vyru vaziuosime pirma karta ir noretume jaukiai pamineti draugystes metines blush2.gif

taip, būtent tas kompleksas.. geriau imčiau tik nakvynes su pusryčiais, o procedūras užsisakyčiau atskirai gydyklose ar nueičiau į pramogų parką mirksiukas.gif pavalgyt irgi galima kur romantiškai nueit.. į Skliautus pavyzdžiui smile.gif .. į kolonadą.. bet nevalgyt o gal kokio renginio pažiūrėt.. yra jų psl www.kolonada.lt smile.gif
Gero savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 23 sausio 2008 - 10:59
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 23, 10:14)

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu ax.gif paskaityk ka apie tai rase uolma http://www.supermama...?...6342&st=492 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 23 sausio 2008 - 11:37