QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 17, 10:04)
zinau kad ne i tema, bet kad kitur irgi neiseina paklaust
gal galit patart ir argumentuot kuris kremas spuoguotai odai geriau?:
1. bioderma AKN
2. eucerin spuoguotai odai
3. Uriage (zalios serijos su AHA)
4. Skinoren ar Differin?
5. neutrogena drekinamasis gelis spuoguotai odai
visai esu pasimetus, neturiu labai daug spuogu, bet pastoviai smulkiai paberta ir keletas didesniu spuogu

pradejau itarinet ir pudras ir ka tik nori
siaip labai domina kaip veikia eucerino tas zalias kremukas, nes anksciau naudodavau jautriai odai eucerino tai labai patiko, bet paskaiciau kad ta serija nuo spuogu yra su pieno rugstim, o kazkur buvau skaicius kad aknei visiskai netinka pieno rugstis

mergaites, is jusu pasisakymu supratau kad tarp jusu yra ir medikiu, gal galit pakomentuot kuri priemone veiksmingiausia(bent jau daugeliui) ar kurios sudetis geriausia(taip pat bent jau daugeliui).
buciau labai dekinga uz komentarus
Sveikute dar karteli

esu isbandziusi visus tavo isvardintus, isskyrus differin. Man labiausiai patinka ir padeda Bioderma AKN. Esu bandziusi dar daugeli gerai zinomu brangiu kremuku, bet rezultatu nusivildavau. Tiesa Avene buvo dar neblogas cleanance k. O del pudros , tai zinok as kai pradejau naudoti ja, na man truputi pablogejo situacija, todel dabar visai nebenaudoju, tik retkarciais maskuojanti piestuka. Sekmes renkantis kremuka

Gaila , kad nera Biodermos AKN megineliu pabandymui, bet surizikuok ir isigyk si krema

Manau kad nenusivilsi. Jeigu netiks galesi parduoti sm isparduotuvej

[COLOR=yellow]as nupirksiu