Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 16, 16:12)
idomu ar butu sito kremo jasinskio 16 seimos vaistinej g.gif  kazkaip baisiai tingis iki universiteto pedint lotuliukas.gif
Papildyta:
o tiesa gal bioderma priemoniu yra gedimino pr. 100 metu vaistinej? toj kur ana lotan prekiauja bigsmile.gif ?

gali buti, kad bus jasinskio 16A
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 16, 16:23)
nežinau ką daryt, naudoju daugiau jau mėnesį, nelabai ką jis man padeda...tas pats baisus stovis...gal nutraukt ir pradėt AKN kremuką? g.gif  nebežinau vsai jau.... verysad.gif
Papildyta:

o kuo tau neįtiko? man tai jis visai fainas....

Nezinau , jausdavosi toks lipnumas, o man patinka kai odele matine yra ir sausa, o tas vandenukas , tai atseit jo nereikia nuplauti, gal del to is jausdavosi toks kaip lipnumas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 16, 16:25)
o tai kuri dabar naudoji? nes as kaip supratau tai mes ir kalbam apie AKN,
dar idomu ar tas AKN labai neisausins odos g.gif  nes aknefugo tai isvis negalejau naudot doh.gif

Na asmeniskai man tikrai nesausina , nors odele yra sausoka, bet pasitepus tuo kremuku tikrai visa diena isvaikstau, tai net kakta pasiriebalavus buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 04 16, 17:03)
Nezinau , jausdavosi toks lipnumas, o man patinka kai odele matine yra ir sausa, o tas vandenukas , tai atseit jo nereikia nuplauti, gal del to is jausdavosi toks kaip lipnumas  blush2.gif

tuo vandenuku nuvaliu odele, butina nusasusinti ir nepalikti jam nudziuti ant odos
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 16, 17:05)
tuo vandenuku nuvaliu odele, butina nusasusinti ir nepalikti jam nudziuti ant odos

Aciu aciuks.gif dar turiu to vandenuko, tai bandysiu nusausinti ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 16, 16:25)
o tai kuri dabar naudoji? nes as kaip supratau tai mes ir kalbam apie AKN,
dar idomu ar tas AKN labai neisausins odos g.gif  nes aknefugo tai isvis negalejau naudot doh.gif

dabar naudoju skinoren, bet kartu gydytoja rekomendavo ir AKN, bet kartu juos naudot, tai jau tikrai nea....tai panaudojau kazkur virs menesio skinoren, ir nieko gero, tai galvoju gal jau reik imt AKN....as cia tik shiaip savo dvejones islieju....gal ir ne i tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 04 16, 17:03)
Nezinau , jausdavosi toks lipnumas, o man patinka kai odele matine yra ir sausa, o tas vandenukas , tai atseit jo nereikia nuplauti, gal del to is jausdavosi toks kaip lipnumas  blush2.gif

oda turi savo apsauginį sluoksnį , kurį dažnai mes nuvalom ir tai darome nuolat, todėl sveikiausia jos būsena, kai tas sluoksnis "spėja" atsikurti. todėl labai svarbu pasirinkti savo odos tipui priemones, nes riebi ir dehidratuota ir pan labai skiriasi odos ir jų poreikiai visiškai kitokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 16, 18:12)
dabar naudoju skinoren, bet kartu gydytoja rekomendavo ir AKN, bet kartu juos naudot, tai jau tikrai nea....tai panaudojau kazkur virs menesio skinoren, ir nieko gero, tai galvoju gal jau reik imt AKN....as cia tik shiaip savo dvejones islieju....gal ir ne i tema rolleyes.gif

tau butina oda drekinti - tam yra is toks pacios zalios serijos drekinamasis kremas - tuomet tas 2 priemones naudojant - skinoren ir akn - oda neissauses
Atsakyti
zinau kad ne i tema, bet kad kitur irgi neiseina paklaust blush2.gif
gal galit patart ir argumentuot kuris kremas spuoguotai odai geriau?:
1. bioderma AKN
2. eucerin spuoguotai odai
3. Uriage (zalios serijos su AHA)
4. Skinoren ar Differin?
5. neutrogena drekinamasis gelis spuoguotai odai

visai esu pasimetus, neturiu labai daug spuogu, bet pastoviai smulkiai paberta ir keletas didesniu spuogu unsure.gif pradejau itarinet ir pudras ir ka tik nori unsure.gif
siaip labai domina kaip veikia eucerino tas zalias kremukas, nes anksciau naudodavau jautriai odai eucerino tai labai patiko, bet paskaiciau kad ta serija nuo spuogu yra su pieno rugstim, o kazkur buvau skaicius kad aknei visiskai netinka pieno rugstis doh.gif mergaites, is jusu pasisakymu supratau kad tarp jusu yra ir medikiu, gal galit pakomentuot kuri priemone veiksmingiausia(bent jau daugeliui) ar kurios sudetis geriausia(taip pat bent jau daugeliui).
buciau labai dekinga uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 17 balandžio 2008 - 09:25
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 17, 10:04)
zinau kad ne i tema, bet kad kitur irgi neiseina paklaust blush2.gif
gal galit patart ir argumentuot kuris kremas spuoguotai odai geriau?:
1. bioderma AKN
2. eucerin spuoguotai odai
3. Uriage (zalios serijos su AHA)
4. Skinoren ar Differin?
5. neutrogena drekinamasis gelis spuoguotai odai

visai esu pasimetus, neturiu labai daug spuogu, bet pastoviai smulkiai paberta ir keletas didesniu spuogu unsure.gif  pradejau itarinet ir pudras ir ka tik nori unsure.gif
siaip labai domina kaip veikia eucerino tas zalias kremukas, nes anksciau naudodavau jautriai odai eucerino tai labai patiko, bet paskaiciau kad ta serija nuo spuogu yra su pieno rugstim, o kazkur buvau skaicius kad aknei visiskai netinka pieno rugstis doh.gif  mergaites, is jusu pasisakymu supratau kad tarp jusu yra ir medikiu, gal galit pakomentuot kuri priemone veiksmingiausia(bent jau daugeliui) ar kurios sudetis geriausia(taip pat bent jau daugeliui).
buciau labai dekinga uz komentarus 4u.gif

Sveikute dar karteli wink.gif esu isbandziusi visus tavo isvardintus, isskyrus differin. Man labiausiai patinka ir padeda Bioderma AKN. Esu bandziusi dar daugeli gerai zinomu brangiu kremuku, bet rezultatu nusivildavau. Tiesa Avene buvo dar neblogas cleanance k. O del pudros , tai zinok as kai pradejau naudoti ja, na man truputi pablogejo situacija, todel dabar visai nebenaudoju, tik retkarciais maskuojanti piestuka. Sekmes renkantis kremuka 4u.gif Gaila , kad nera Biodermos AKN megineliu pabandymui, bet surizikuok ir isigyk si krema mirksiukas.gif Manau kad nenusivilsi. Jeigu netiks galesi parduoti sm isparduotuvej 4u.gif [COLOR=yellow]as nupirksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 16, 19:30)
tau butina oda drekinti - tam yra is toks pacios zalios serijos drekinamasis kremas - tuomet tas 2 priemones naudojant - skinoren ir akn - oda neissauses

aš kažkada žiūrėdama ta patį pagalvojua...nes jau raukšlytės tokios, grynai iš sausėjimo... unsure.gif bet ir skinorebn ir AKN kremuko tikrai geriau kartu nevartot, ar nea? bet kada man tą drėkinamąjį tept, kai du kartus per diena tepi skinoren? kai matau kad labai sausa, patepiu sensibio forte...
Atsakyti
lotuliukas.gif nu beveik itikinai 4u.gif
siaip gaila kad angliskuose saituose nerandu apie bioderma visai atsiliepimu, o eucerino krema-geli tai vertina zmones labai gerai. na bet vakare nueisiu iki jasinskio- jei tures ko gero AKN nusipirksiu, o jei ne- tai tada eurovaistinej eucerina griebsiu isbandymui- tas su akcija dabar tik 30lt kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 17, 13:20)
lotuliukas.gif  nu beveik itikinai 4u.gif
siaip gaila kad angliskuose saituose nerandu apie bioderma visai atsiliepimu, o eucerino krema-geli tai vertina zmones labai gerai. na bet vakare nueisiu iki jasinskio- jei tures ko gero AKN nusipirksiu, o jei ne- tai tada eurovaistinej eucerina griebsiu isbandymui- tas su akcija dabar tik 30lt kainuoja bigsmile.gif

As eucerino turiu creme -gel . Man netiko. Galiu padovanoti 4u.gif
Atsakyti