Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2008 04 07, 20:53)
tai kad LT neturi kaukiu, bent jau kol kas
su riebios odos vandenuku nevaliau makiazo - pabijojau, kad nesuerzintu mano jautrios paakiu odos

O as valau akytes su riebios odos vandenuku, tikrai labai gerai valo ir visai negrauzia 4u.gif smile.gif , nors mano akys labai jautrios
Atsakyti
QUOTE(kristulle. @ 2008 04 08, 08:51)
O as valau akytes su riebios odos vandenuku, tikrai labai gerai valo ir visai negrauzia  4u.gif  smile.gif , nors mano akys labai jautrios

reiks ir man pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau BIODERMA Sebium AKN kremuka smile.gif Dar gavau mėginėlių pabandymui : Sebium H2O valomąjį vandenuką ir prausiklį.

Bandysiu, žiūrėsiu gal pavyks odelę susitvarkyti su šiomis priemonėmis. Nors dabar naudoju viską iš AVENE, tai irgi labai patinka, bet noriu dar geresnio rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 04 10, 22:15)
Šiandien nusipirkau BIODERMA Sebium AKN kremuka  smile.gif  Dar gavau mėginėlių pabandymui : Sebium H2O valomąjį vandenuką ir prausiklį. 

o tau akne ar kas? kokios bėdelės su veidu? unsure.gif
a jį irgi planuoju pirkt, kai jau baigsiu gydymą su skinoren mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 11, 08:25)
o tau akne ar kas? kokios bėdelės su veidu?  unsure.gif
a jį irgi planuoju pirkt, kai jau baigsiu gydymą su skinoren  mirksiukas.gif

Oi net nzn kas cia pas mane unsure.gif bet beria labai, o man jau nebe brendimo laikotarpis. Buna ivairiausiu spuogeliu ir giluminiu ir su virsunelemis, ypac smakro srityje. Vakar vakere pasitepiau tuo kremuku, tai siandien visai gerai odele jauciasi, tokia "nuraminta". Na ziuresiu, panaudosiu koki menesi ar du ir ziuresiu kokie rezulatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 04 11, 09:22)
Oi net nzn kas cia pas mane  unsure.gif  bet beria labai, o man jau nebe brendimo laikotarpis. Buna ivairiausiu spuogeliu ir giluminiu ir su virsunelemis, ypac smakro srityje. Vakar vakere pasitepiau tuo kremuku, tai siandien visai gerai odele jauciasi, tokia "nuraminta". Na ziuresiu, panaudosiu koki menesi ar du ir ziuresiu kokie rezulatai  4u.gif

na pas mane turbūt panašiai tik man labiau eina nuo smakro į skruostų apačias... visa bėda užsikimšusios poros, tad kaip gydytoja man sakė, kad ale šis kremas "skystina ir paleidžia" užsikimšusios poros g.gif
stebėsim tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 11, 10:12)
na pas mane turbūt panašiai tik man labiau eina nuo smakro į skruostų apačias... visa bėda užsikimšusios poros, tad kaip gydytoja man sakė, kad ale šis kremas "skystina ir paleidžia" užsikimšusios poros  g.gif
stebėsim tave mirksiukas.gif

Oki mirksiukas.gif mirksiukas.gif pranesiu visas naujienas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 04 11, 09:22)
Oi net nzn kas cia pas mane  unsure.gif  bet beria labai, o man jau nebe brendimo laikotarpis. Buna ivairiausiu spuogeliu ir giluminiu ir su virsunelemis, ypac smakro srityje. Vakar vakere pasitepiau tuo kremuku, tai siandien visai gerai odele jauciasi, tokia "nuraminta". Na ziuresiu, panaudosiu koki menesi ar du ir ziuresiu kokie rezulatai  4u.gif

jei beria smakra - gal ginekologiniu problemu turi? g.gif
jei neklystu - smakras tai parodo...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 11, 14:11)
jei beria smakra - gal ginekologiniu problemu turi?  g.gif
jei neklystu - smakras tai parodo...

na mas mane jei galima tai laikyt problema, uždegimas....bet ginekologe sako, -aš nežinau iš kur jis ar iš išorės jis tau ar vidaus-... doh.gif dabar geriu spec vaistukus...bet neaisku nuo ko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 11 balandžio 2008 - 13:26
QUOTE(krikstole @ 2008 04 11, 14:25)
na mas mane jei galima tai laikyt problema, uždegimas....bet ginekologe  sako, -aš nežinau iš kur jis ar iš išorės jis tau ar vidaus-... doh.gif  dabar geriu spec vaistukus...bet neaisku nuo ko  g.gif

o kokiu cistu neturi? gal daznai uzdegimais sergi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 11, 18:03)
o kokiu cistu neturi? gal daznai uzdegimais sergi.. g.gif

niu ne...echoskopu ziurejo ir pan...viskas ok....reiks pakiest gydytoją, pas kitą pasižiūrėt...nes jo nei paklausi...
klausiau ar kaip nors veido problemos gali susiję, tai vartok kontraceptines ir viskas bus ok....su tokiais atsakymais, tai ačiū schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet drėkinamąjį kremą riebiai odai, Sebium? Būčiau dėkinga, jei parasytumet atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti