Miargai, o gal kokį pasiūlymą turit vasarai kremą pajamti? Mano oda sausa/normali, tepuosi Sensibio Light bet blizga kai taukais ištepta būtų, nors kol buvo šaltesni orai tai lyg ir normaliai atrodė
As irgi labai patenkinta siomis priemonemis, veido oda labai pagerejo, kai pradejau jas naudoti
, tik bijau kad oda prie ju nepriprastu, nes naudoju jas jau daugiau nei pusmeti.
QUOTE(denise @ 2008 06 11, 21:22)
As irgi labai patenkinta siomis priemonemis, veido oda labai pagerejo, kai pradejau jas naudoti
, tik bijau kad oda prie ju nepriprastu, nes naudoju jas jau daugiau nei pusmeti.
tam atvejui kaitaliok su kitos firmos dermatologiniais kremais
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 06 11, 19:20)
Miargai, o gal kokį pasiūlymą turit vasarai kremą pajamti? Mano oda sausa/normali, tepuosi Sensibio Light bet blizga kai taukais ištepta būtų, nors kol buvo šaltesni orai tai lyg ir normaliai atrodė

siulyciau uriage hyseac matiskuma suteikianti krema
Su kokiais kaitaliot?gal galit patart
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 11, 22:53)
tam atvejui kaitaliok su kitos firmos dermatologiniais kremais
Papildyta:
Papildyta:
na hyseac sis kremukas skirtas riebiai odai- kaip ir kiti matiskuma suteikiantys
siaip mano oda riebi, tai dienai naudoju iwostin matine emulsija- ji tiesa irgi riebiai odai skirta, bet bent jau man tai ji labai lengvute ir nei kiek nesausina veido, galetu netgi labiau pasausint
Papildyta:
QUOTE(denise @ 2008 06 11, 23:03)
o kokia biodermos serija naudoji? ar sausai odai, ar spuoguotai ar dar kokia? labai skirias rekomenduotini gamintojai nuo odos poreikiu- jei sausa ar normali oda drasiai rekomenduociau senovini eucerino krema su raudonu kamstuku, jis mano odai praktiskai tiko visais periodais- ir kai issausejus buvo, ir kai siek tiek riebesne, bet dabar del hormoniniu nesamoniu esu priversta naudot priemones nuo spuogu, tai eucerinas nenaudojamas paliko
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 11, 22:08)
na hyseac sis kremukas skirtas riebiai odai- kaip ir kiti matiskuma suteikiantys
tai kazin ar tiktu nomaliai/sausai
siaip mano oda riebi, tai dienai naudoju iwostin matine emulsija- ji tiesa irgi riebiai odai skirta, bet bent jau man tai ji labai lengvute ir nei kiek nesausina veido, galetu netgi labiau pasausint
blizgesys islenda po pusdienio 
nedaskaiciau
Papildyta:
QUOTE(denise @ 2008 06 11, 22:03)
as naudoju LED firmos Actipur kremuka ir zele nuo spuogu..
O iš Biodermos normaliai/mišriai ar mišriai/riebiai odai yra kažkas? Gal vasarai reikia būtent tokio tipo odai kremą pirkti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 11, 23:47)
O iš Biodermos normaliai/mišriai ar mišriai/riebiai odai yra kažkas? Gal vasarai reikia būtent tokio tipo odai kremą pirkti 
mano vasara visad oda suriebeja
Man irgi vasarai Sebium per sunkus, jauciu reiks Sensibio Light nusipirkt
QUOTE(kamarele @ 2008 07 12, 18:22)
Man ir tas light per riebus karštomis dienomis - veidas vis tiek blizga.
QUOTE(Morepink @ 2008 07 12, 23:00)
Man ir tas light per riebus karštomis dienomis - veidas vis tiek blizga.
ir man jis labai riebus vasarai
Tai koki tada teptis
Nezinau kodel bet mane nuo drekinanciu kremu beria, ta prasme atsiranda spuogu, vienintelis biodermos Sebium tiko