Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

QUOTE(krikstole @ 2008 08 18, 10:24)
na nereikia taip sarkastikai  blush2.gif  zinau ka reiskia trys spuogai ir ka reiskia acne...antibiotikai, Led produkcija, acne BP5, skinoren, diferin, homeopatija, proceduros dermatologiniam, net siulytas roccutane, bet as jo atsisakiau.....as matyt jau visko per daug buvau naudojusi, oda mano buvo nudegusi, kelis kartus ejau pas kosmetologe, kol siek tiek reanimavo,....ir milda Dopiz proceduros man padejo....
bet gal kazkas pasitvarke, siek tiek iskyla smakro srityje, bet maziau, tik po siu metu apatine vedio dalis visa randuoda liko, reiks galvoti kazka rudeniop...
o siryt pabudau, vienas spuogas ant nosies toks, kad net dalis akies istinusi.... doh.gif

atsiprasau, jei mano poste izvelgei sarkazma - nenorejau, kad blogai pasijustum doh.gif
ar esi issityrus hormonus, skydliauke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 18 rugpjūčio 2008 - 12:12
QUOTE(Tiffany @ 2008 08 18, 13:10)
atsiprasau, jei mano poste izvelgei sarkazma - nenorejau, kad blogai pasijustum  doh.gif
ar esi issityrus hormonus, skydliauke  ax.gif

mirksiukas.gif viskas gerai, zinau visokiu atveju buna smile.gif tyriausi skydliauke, na I laipsnio te kazkoks sutrikimas, tai tikrai neitakoja, jodo daugiau vartot, hormonu nesityriau, bet zinau, kad visa esme juose, nors kaip buvau pas gydytoja sake, nelabai manyciau, kad taip galima butu, kadangi nei plaukuotumas padidejes, nei kokiu kitokiu pozymiu, bet as asmeniskai manau, kad buvo mano gyvenime tokiu ivykiu, ir tai itakojomano hormonu sutrikimus, ta pati sake ir kosmetologe, bet po metu lyg viskas ir tvarkosi..tikekimes geryn smile.gif
Atsakyti
Na va as po bandymu su savo veidu vel gryzau namo su Bioderma thumbup.gif Kazkaip vasaros pradzioj jauciau, kad veidui nebetinka Sebium kremas, galvoju reikia lengvesnio, kelis isbandziau apispuogavau, veidas kaip nutarkuotas kazkoks nelygus, lyg nera spuogu bet tokie guzeliai, bet va vel nusipirkau Sebium ir vandenuka Sensibio ir ka po keliu dienu oda vel normali, minkstute, spuogai uzgijo(tiesa ant ju dar tepiau Boromed'a oranzini) ir as vel galiu ramiai i veidrodi ziuriu thumbup.gif Tiesa norejau paklaust ar Bioderma gamina plauku sampunus? kazkur lyg buvau uzmacius bet tiksliai nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 08 18, 18:09)
Na va as po bandymu su savo veidu vel gryzau namo su Bioderma  thumbup.gif Kazkaip vasaros pradzioj jauciau, kad veidui nebetinka Sebium kremas, galvoju reikia lengvesnio, kelis isbandziau apispuogavau, veidas kaip nutarkuotas kazkoks nelygus, lyg nera spuogu bet tokie guzeliai, bet va vel nusipirkau Sebium ir vandenuka Sensibio ir ka po keliu dienu oda vel normali, minkstute, spuogai uzgijo(tiesa ant ju dar tepiau Boromed'a oranzini) ir as vel galiu ramiai i veidrodi ziuriu thumbup.gif Tiesa norejau paklaust ar Bioderma gamina plauku sampunus? kazkur lyg buvau uzmacius bet tiksliai nepamenu g.gif

skaiciau, kad turi, bet pas mus kol kas neiveze, bet, manau, ateityje turesim
Atsakyti
Paziurejau gamintoju puslapyje yra toks kokio pagal aprasyma man mirtinai reikia lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 08 18, 21:46)
Paziurejau gamintoju puslapyje yra toks kokio pagal aprasyma man mirtinai reikia lotuliukas.gif  doh.gif

tai dar siek tiek luktelek hihihi.gif
Atsakyti
Vakar aš irgi nusipirkau smile.gif
tikimės, kad padės 4u.gif
Atsakyti
nereikes ilgai laukti smile.gif sampunas pasirodys rugseji thumbup.gif
kai zinosiu dar tiksliau pranesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ordinary: 19 rugpjūčio 2008 - 13:15
O tai jegele thumbup.gif Kaip tik baigsiu savo dabartini thumbup.gif Maciau darbo pasiulymuose kad iesko Bioderma laboratorija Lietuva darbuotoju g.gif Tikriausiai cia kazkaip susije biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 08 19, 11:31)
Vakar aš irgi nusipirkau smile.gif
tikimės, kad padės 4u.gif

ka nusipirkai? biggrin.gif prasom placiau
Papildyta:
QUOTE(Ordinary @ 2008 08 19, 14:12)
nereikes ilgai laukti  smile.gif sampunas pasirodys rugseji  thumbup.gif
kai zinosiu dar tiksliau pranesiu biggrin.gif

o cia tai geras!! bigsmile.gif
sveika sugrizus, mes jau taves pasigedom... blush2.gif
Atsakyti