Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

niu va, jauciu teks man bandyt Sensibio AR kremuka - mano oda kuperozine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 06, 09:19)
niu va, jauciu teks man bandyt Sensibio AR kremuka - mano oda kuperozine  verysad.gif

o cia kaip taip nusprendei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 10 06, 18:29)
o cia kaip taip nusprendei?  g.gif

jau senai raudonuoja nosis, o tik nesenai pamaciau kraujagysles butent toj vietoj, kur lieciasi akiniu sparneliai prie nosies
o dar ir kosmetologe pasake
Atsakyti
dideli ACIU sakau Biodermos kremui su cinku - Atoderm PO zinc
Po veido valymo (buvo atlikta tokia procedura, po kurios nusepetoja veido oda), oda serpetojo visa savaite, tik siandien jau jauciuosi puikiai, nes oda liko lygi ir grazi.
Sitas kremas padejo mano sudirgusiai odai - suteike komforto jausma bei sumazino odos sudirgima, visa savaite naudojau nakciai - net poru neuzkimso bigsmile.gif pastebejau, kad oda tapo padrekinta good.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur kaune butu galima nusipirkti biodermos firmos veido prausikli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roman @ 2008 10 14, 00:04)
Gal kas zinot kur kaune butu galima nusipirkti biodermos firmos veido prausikli? smile.gif

manau, jei Vilniaus Farmos ir Cameliojos turi, tai gal ir Kaune bandyk ta pacia kryptim mirksiukas.gif Siaip turietu tureti universiteto vaistine Laisves pr pradzioj, prie Miesto sodo (ar kaip ten jis vadinas)
Atsakyti
bandysiu paziureti ten,bet va kiek vaikstau po visas vaistines tai tik radau kremus o to prausiklio gel moussant BIODRMA Atoderm,toks melsvas gelis,nerandu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(roman @ 2008 10 14, 14:36)
bandysiu paziureti ten,bet va kiek vaikstau po visas vaistines tai tik radau kremus o to prausiklio gel moussant BIODRMA Atoderm,toks melsvas gelis,nerandu. schmoll.gif

Melyna parausikli pirkau Laisves alejos "camelia" vaistineje - einant nuo "sodros" pasukus i desine - netoli "vero modos" smile.gif
Atsakyti
o Biodermos kremukas suteikia tik matini efekta, jis nera "su spalva", kaip toninis ir keliu spalvu palete ?
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2008 10 16, 08:39)
o Biodermos kremukas suteikia tik matini efekta, jis nera "su spalva", kaip toninis ir keliu spalvu palete ?

kremuko su matiniu efektu kaip ir su spalva LT dar nera, bet ateityje manau turetume sulaukti thumbup.gif
Atsakyti
jau Vilniaus ir Kauno Akropoliu Eurovaistinese yra Bioderma yahoo.gif yahoo.gif
savaitgaliais 15 proc nuolaidos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gulejau ligonineje ir matyt nuo ne kokio vandens labai issausejo mano odele, skruostai ir po nosim, nusipirkau vaistineje Sebium cream...labai greit visus pleiskanojimus su tvarke, bet jau veliau naudot jisper riebus man...nos ir riebiai odai...jauciu tiktu Sensibio light tolesniam naudojimui smile.gif

o kaip manot koks kremukas tiktu saltam orui, rudenejant, ziemai? g.gif
Atsakyti