niu va, jauciu teks man bandyt Sensibio AR kremuka - mano oda kuperozine

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 06, 09:19)
o cia kaip taip nusprendei?

QUOTE(krikstole @ 2008 10 06, 18:29)
jau senai raudonuoja nosis, o tik nesenai pamaciau kraujagysles butent toj vietoj, kur lieciasi akiniu sparneliai prie nosies
o dar ir kosmetologe pasake
dideli ACIU sakau Biodermos kremui su cinku - Atoderm PO zinc
Po veido valymo (buvo atlikta tokia procedura, po kurios nusepetoja veido oda), oda serpetojo visa savaite, tik siandien jau jauciuosi puikiai, nes oda liko lygi ir grazi.
Sitas kremas padejo mano sudirgusiai odai - suteike komforto jausma bei sumazino odos sudirgima, visa savaite naudojau nakciai - net poru neuzkimso
pastebejau, kad oda tapo padrekinta
Po veido valymo (buvo atlikta tokia procedura, po kurios nusepetoja veido oda), oda serpetojo visa savaite, tik siandien jau jauciuosi puikiai, nes oda liko lygi ir grazi.
Sitas kremas padejo mano sudirgusiai odai - suteike komforto jausma bei sumazino odos sudirgima, visa savaite naudojau nakciai - net poru neuzkimso

Gal kas zinot kur kaune butu galima nusipirkti biodermos firmos veido prausikli?

QUOTE(roman @ 2008 10 14, 00:04)
manau, jei Vilniaus Farmos ir Cameliojos turi, tai gal ir Kaune bandyk ta pacia kryptim

bandysiu paziureti ten,bet va kiek vaikstau po visas vaistines tai tik radau kremus o to prausiklio gel moussant BIODRMA Atoderm,toks melsvas gelis,nerandu.

QUOTE(roman @ 2008 10 14, 14:36)
bandysiu paziureti ten,bet va kiek vaikstau po visas vaistines tai tik radau kremus o to prausiklio gel moussant BIODRMA Atoderm,toks melsvas gelis,nerandu. 

Melyna parausikli pirkau Laisves alejos "camelia" vaistineje - einant nuo "sodros" pasukus i desine - netoli "vero modos"

o Biodermos kremukas suteikia tik matini efekta, jis nera "su spalva", kaip toninis ir keliu spalvu palete ?
QUOTE(apolla @ 2008 10 16, 08:39)
o Biodermos kremukas suteikia tik matini efekta, jis nera "su spalva", kaip toninis ir keliu spalvu palete ?
kremuko su matiniu efektu kaip ir su spalva LT dar nera, bet ateityje manau turetume sulaukti

jau Vilniaus ir Kauno Akropoliu Eurovaistinese yra Bioderma
savaitgaliais 15 proc nuolaidos

savaitgaliais 15 proc nuolaidos

Sveikutes, gulejau ligonineje ir matyt nuo ne kokio vandens labai issausejo mano odele, skruostai ir po nosim, nusipirkau vaistineje Sebium cream...labai greit visus pleiskanojimus su tvarke, bet jau veliau naudot jisper riebus man...nos ir riebiai odai...jauciu tiktu Sensibio light tolesniam naudojimui
o kaip manot koks kremukas tiktu saltam orui, rudenejant, ziemai?

o kaip manot koks kremukas tiktu saltam orui, rudenejant, ziemai?