sebium AKN

ko tais mane bert pradejo
kazin oda valosi ar kremas netinka

QUOTE(Bastet @ 2008 09 19, 19:49)
kiek laiko naudoji?

2ą savaitę
QUOTE(Bastet @ 2008 09 25, 08:04)
2ą savaitę
Tau kas rekomendavo Biodermą? Draugė? Blogai. Vaistininkė? Irgi nieko gero. Geriausia kai kosmetiką parenka dermatologė. Kartais išgydyti spuogelius nepakanka vien kosmetikos. Man reikėjo sugert kursą antibiotikų, kasvakar teptis itin stipriais vaistais pažeistas vietas, tada tik įsigijau Biodermos prausiklį ir kremą.
Eik ir kuo greičiau pas dermatologę. Ne kosmetologę. Gal tu šių priemonių vartot negali.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 25, 11:05)
Kuom remiantis tai teigiate?
Kai oda valosi, ji lupasi, o ne spuogeliai kyla.
QUOTE(suntea @ 2008 09 25, 11:09)
Tau kas rekomendavo Biodermą? Draugė? Blogai. Vaistininkė? Irgi nieko gero. Geriausia kai kosmetiką parenka dermatologė. Kartais išgydyti spuogelius nepakanka vien kosmetikos. Man reikėjo sugert kursą antibiotikų, kasvakar teptis itin stipriais vaistais pažeistas vietas, tada tik įsigijau Biodermos prausiklį ir kremą.
Eik ir kuo greičiau pas dermatologę. Ne kosmetologę. Gal tu šių priemonių vartot negali.
Papildyta:
Papildyta:
ooo, turim nauja dermatologa

siu priemoniu butu negalima naudoti, jei oda paraustu, pradetu ja deginti, persteti, o kitais atvejais - maloniai prasom

na va, 100 metu vaistineje internetu uzsisakiau vandenuka sensibio ir kremuka light. bandysim ziuresim
internetu uzsisakius truputi pigiau gaunasi nei perkant farmos vaistineje. uz vandenuka ir krema sumokejau 88 lt. su centais

QUOTE(Bastet @ 2008 10 01, 20:24)
na va, 100 metu vaistineje internetu uzsisakiau vandenuka sensibio ir kremuka light. bandysim ziuresim
internetu uzsisakius truputi pigiau gaunasi nei perkant farmos vaistineje. uz vandenuka ir krema sumokejau 88 lt. su centais

bet tai nebrangiai iseina

niu va, labai domina kremukas, suteikiantis matiskiumo
buvau siandien pas kosmetike - isvale veido oda (nevaliau kokius puse metu
) ir pasiule kazkoki krema M120, bet manau geriau isigysiu Biodermos, kai pasirodys

buvau siandien pas kosmetike - isvale veido oda (nevaliau kokius puse metu