Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

sebium AKN mirksiukas.gif
Atsakyti
ko tais mane bert pradejo sad.gif kazin oda valosi ar kremas netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 09 19, 19:49)
ko tais mane bert pradejo sad.gif kazin oda valosi ar kremas netinka  g.gif

kiek laiko naudoji? g.gif
Atsakyti
2ą savaitę
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 09 25, 08:04)
2ą savaitę

tai viskas gerai - taip ir turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 09 25, 08:04)
2ą savaitę

Tau kas rekomendavo Biodermą? Draugė? Blogai. Vaistininkė? Irgi nieko gero. Geriausia kai kosmetiką parenka dermatologė. Kartais išgydyti spuogelius nepakanka vien kosmetikos. Man reikėjo sugert kursą antibiotikų, kasvakar teptis itin stipriais vaistais pažeistas vietas, tada tik įsigijau Biodermos prausiklį ir kremą.
Eik ir kuo greičiau pas dermatologę. Ne kosmetologę. Gal tu šių priemonių vartot negali.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 25, 11:05)
tai viskas gerai - taip ir turi buti  4u.gif

Kuom remiantis tai teigiate?

Kai oda valosi, ji lupasi, o ne spuogeliai kyla.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 09 25, 11:09)
Tau kas rekomendavo Biodermą? Draugė? Blogai. Vaistininkė? Irgi nieko gero. Geriausia kai kosmetiką parenka dermatologė. Kartais išgydyti spuogelius nepakanka vien kosmetikos. Man reikėjo sugert kursą antibiotikų, kasvakar teptis itin stipriais vaistais pažeistas vietas, tada tik įsigijau Biodermos prausiklį ir kremą.
Eik ir kuo greičiau pas dermatologę. Ne kosmetologę. Gal tu šių priemonių vartot negali.
Papildyta:
Kuom remiantis tai teigiate?

Kai oda valosi, ji lupasi, o ne spuogeliai kyla.

ooo, turim nauja dermatologa bigsmile.gif
siu priemoniu butu negalima naudoti, jei oda paraustu, pradetu ja deginti, persteti, o kitais atvejais - maloniai prasom biggrin.gif Juk cia ne antibiotikus gerti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 25 rugsėjo 2008 - 20:15
na va, 100 metu vaistineje internetu uzsisakiau vandenuka sensibio ir kremuka light. bandysim ziuresim smile.gif internetu uzsisakius truputi pigiau gaunasi nei perkant farmos vaistineje. uz vandenuka ir krema sumokejau 88 lt. su centais
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 10 01, 20:24)
na va, 100 metu vaistineje internetu uzsisakiau vandenuka sensibio ir kremuka light. bandysim ziuresim smile.gif internetu uzsisakius truputi pigiau gaunasi nei perkant farmos vaistineje. uz vandenuka ir krema sumokejau 88 lt. su centais

bet tai nebrangiai iseina bigsmile.gif
Atsakyti
AKN kremukas ten berots 37 litukus kainuoja
http://www.100metu.lt/
va ju nuoroda smile.gif
Atsakyti
As irgi Biodermos produktus tik internetu uzsisakau biggrin.gif
Atsakyti
niu va, labai domina kremukas, suteikiantis matiskiumo 4u.gif
buvau siandien pas kosmetike - isvale veido oda (nevaliau kokius puse metu blush2.gif ) ir pasiule kazkoki krema M120, bet manau geriau isigysiu Biodermos, kai pasirodys wub.gif

user posted image
Atsakyti