Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

man labai patiko BIODERMA SEBIUM linija

user posted image

(aciu Tiffany, kad uzrode aciuks.gif )

Kol kas turiu tik meginukus, bet zadu pirkti didesnius kiekius thumbup.gif
Atsakyti
jau gerą mėnesį naudoju vandenį jautria odai. Puikiai nuvalo makiažą, tiek tušą, tiek krempudrą thumbup.gif nedirgina, negraužia akių, nesausina odos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 15, 20:23)
jau gerą mėnesį naudoju vandenį jautria odai. Puikiai nuvalo makiažą, tiek tušą, tiek krempudrą  thumbup.gif nedirgina, negraužia akių, nesausina odos  smile.gif
user posted image

man irgi sitas labaio labai liuks. nieko geresnio kol kas neradau.
Atsakyti
jau gerą mėnesį naudoju vandenį jautria odai. Puikiai nuvalo makiažą, tiek tušą, tiek krempudrą  thumbup.gif nedirgina, negraužia akių, nesausina odos  smile.gif
user posted image

Aš irgi tokį turėjau tik mėlyną (tą, kur spuoguotai odai), tai man irgi labai thumbup.gif buvo, ir nuvalo, ir užtenka ilgam (3 mėnesius naudojau, gal koks trečdalis dar buvo likęs, bet kelionėj neuždarius normaliai į tašę įdėjau ir nebeliko doh.gif
O ta girdtoji AKN linija taip ir nepadėjo man. (na tik ką padarė, tai dėmeles po spuogų ant smilkinių panaikino)
Atsakyti
user posted image

Siuo metu negaliu gyventi be jo thumbup.gif
Atsakyti
man tai jis biški riebina kaktą ir nosį, tai kažkaip dar vandieniu nusiplaunu paprastu jį unsure.gif
Atsakyti
O aš žemai žemai lenkiu galva Bioderma AKN kremukui, nežinau ką tektų daryti be jo... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
koks temos pagyvejimas thumbup.gif
dziaugiuosi, kad dideja Biodermos myletoju skaicius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 12 16, 11:03)
O aš žemai žemai lenkiu galva Bioderma AKN kremukui, nežinau ką tektų daryti be jo...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man irgi Biodermos AKN kremukas thumbup.gif thumbup.gif , sunaudojau 4 pakuotes. Kad oda nepriprastu pakeitimui nusipirksiu Roc Purific Ac, idomu koks bus rezultatas? g.gif
Merginos, o jus ziema ( kai bunat be makiazo) koki Biodermos kremuka naudojat?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2008 12 16, 21:38)
Man irgi Biodermos AKN kremukas thumbup.gif  thumbup.gif , sunaudojau 4 pakuotes. Kad oda nepriprastu pakeitimui nusipirksiu Roc Purific Ac, idomu koks bus rezultatas? g.gif
Merginos, o jus ziema ( kai bunat be makiazo) koki Biodermos kremuka naudojat?

naudoju Sebium Cream wub.gif
Atsakyti

user posted image

Man idomu pasidare - kodel juo nusivalius veida, reikia nusausinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 12 16, 23:15)
user posted image

Man idomu pasidare - kodel juo nusivalius veida, reikia  nusausinti  g.gif

man kosmetologe yra sakius, kad visus tonikus reikia nusausint, o kodel - nezinau ax.gif
Atsakyti