Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

Negali būti g.gif BIODERMOS produktus galima įsigyti tik vaistinėse cool.gif . Gal sumaišei su kitu brandu?

QUOTE(katrinka @ 2009 01 15, 13:03)

kristianoje tikrai zinau yra nes ten tikrai pirkau pora gaminiu

Atsakyti
QUOTE(Ordinary @ 2009 01 17, 12:09)
Negali būti  g.gif  BIODERMOS produktus galima įsigyti tik vaistinėse  cool.gif . Gal sumaišei su kitu brandu?

gal su biotherm supainiojo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 17, 15:57)
gal su biotherm supainiojo? rolleyes.gif

oi blush2.gif kaip geda tikrai supainiojau su BIOTHERM 4u.gif 4u.gif 4u.gif NU GI REIKEJO TAIP APSIZIOPLINT blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Nusipirkau sebium AKN, nes oda baisiai reibaluojasi ir ko toliau to baisiau ir spuogu padaugejo ant kaktos, poro ryskeja ant noses, net juodos tokio, ir prie nosies doh.gif
Bet mano spuogai raudoni tokie blush2.gif As kai vaistininkes paklausia kuo skiriasi Al ir AKN tai pasake, kad AKN stipraus poveikio.... rolleyes.gif O dabar kai baigiau tema perskaityti, supratau, kad reikejo Al pirkti, o gal + Al nusipirkti??? O seip tai naudojau avene clean-AC, nepatiko doh.gif

Dar tiesa mano oda plona ir kuperozine, turiu kapiliaru kai kur, naudoju avene blush2.gif Poveikio nepastebejau schmoll.gif

O gal kas gali pasiulyti gera paakiu krema nuo mimikos rauksliu ir vietomis prie lupu reiktu mimikos rauksles pasitepti rolleyes.gif Man 26
Atsakyti
Oksanik, paakiam naudok drėkinantį kokį smile.gif iš pigesnių Čiornij žemčiuk lyg gyrė arba Čistaja linija su petražolėm. Aš pati naudoju Clinique All about eyes ax.gif

dabar kai baigiau Biodermos Al, galiu parašyt, kad ypatingo jokio poveikio nemačiau g.gif kaip dieninis jis nelabai, veidas labai blizgėdavo ir spuogų nelabai apgydė smile.gif nors sesei, pas kurią riebi odą, kremas labai patiko smile.gif
man vaistininkė sakė, kad Al nuo spuogų, AKN nuo inkštirų smile.gif
Atsakyti
Bandysiu AKN, jei jau pastebesiu, kad poveikis bent ryskeja kazkiek, tai pabaigus Al bandysiu tongue.gif

O is tu pigesniu jau bijau bandyt doh.gif Nes Alterros drek. krema riebiai odai pabandziau tai nepatiko doh.gif schmoll.gif Ismesti pinigai unsure.gif
Atsakyti
as irgi nutariau ismeginti bioderma rolleyes.gif mano oda riebi/misri, siuo metu spuogu neturiu, nes labai priziuret stengiuos ir naudoju Avene ir Vichy kosmetika.
Meginsiu krema Sebium ir Sebium AKN.
Atsakyti
pradėjau naudoti žalią praisiklį. kažkaip mane pabėrė, įtariu, kad nuo jo g.gif taip ir turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2009 02 13, 13:20)
pradėjau naudoti žalią praisiklį. kažkaip mane pabėrė, įtariu, kad nuo jo  g.gif taip ir turi būti?

nelabai tikiu kad nuo prausiklio galetu taip buti g.gif o koks berimas? tiesiog paprasti spuogai, ar koks alerginis berimas, sudirginimas?
Atsakyti
paprasti.
kažkas šioj temelei minėjo, kad nuo AKN kremo būna paaštrėjimas. antrą tubelę jau AKN naudoju ir dabar prausiklį šį nusipirkau
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2009 02 13, 15:42)
paprasti.
kažkas šioj temelei minėjo, kad nuo AKN kremo būna paaštrėjimas. antrą tubelę jau AKN naudoju ir dabar prausiklį šį nusipirkau

gal tik siaip sutapimas, gal mm turi buti, ar riebiau uzvalgei ar kazkas pan, nes kazkaip netikiu kad nuo BIODERMOS prausiklio galetu spuogu atsirast g.gif
kazkas minejo kad sebium kremas nedraugauju su make up? o kodel?
Atsakyti
AKN nedraugauja, nes kažkodėl pradeda "susirindenti" kai kreminę pūdrą tepu smile.gif tai aš jį nakčiai tepu
Atsakyti