Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

QUOTE(Bastet @ 2009 02 13, 16:40)
AKN nedraugauja, nes kažkodėl pradeda "susirindenti" kai kreminę pūdrą tepu smile.gif tai aš jį nakčiai tepu

na AKN nusluoksniuoja oda, todel ir susiridena. dar konkreciai AKN nebandziau, bet turiu Avene Cleanance K su AHA ir BHA. na girdejau kad AKN yra rugsiu esteriai, kad kitoks truputi veikimas, bet is esmes tas pats... smile.gif
as siandien be make up, pasitepus Sebium, tai blizga veidas, ne taukas, bet to kremo tiesiog tokia savybe ir jauciu kad neblogai drekina. patinka smile.gif
man rodos jis puikiai tiks po pudra, nes naudoju estee lauder double wear, tai ji labai sunkiai tepasi ant kremu/losjonu matini efekta suteikianciu, o ant sebium atrodo slyst gerai turetu biggrin.gif
Atsakyti
ku ku unsure.gif taip mazai BIODERMOS vartotoju?
as gundausi pirkti H2O, tik nezinau kuri rinktis, sebium ar sensibio? unsure.gif gal bandziusios gali pakomentuoti? mano oda riebi.
Atsakyti
bandžiau tik sensibio. nuvalo labai gražiai ir švelniai, bet poros kaip buvo ant nosies užsikimšusios taip ir liko, todėl perėjau prie sebium prausiklio, tik negaliu suprasti ar ne nuo jo mane beria...
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 02 18, 13:43)
ku ku  unsure.gif  taip mazai BIODERMOS vartotoju?
as gundausi pirkti H2O, tik nezinau kuri rinktis, sebium ar sensibio?  unsure.gif  gal bandziusios gali pakomentuoti? mano oda riebi.

Mano oda siaip misri, bet ziema nuo sildymo labiau riebaluojasi. As naudoju Sensibio, man jis labai tinka, oda lieka elastinga, nenusausina, esu bandzius sebium, tai man jis labiau nusausino, gryzau prie sensibio. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Female @ 2009 02 13, 17:07)
na AKN nusluoksniuoja oda, todel ir susiridena. dar konkreciai AKN nebandziau, bet turiu Avene Cleanance K su AHA ir BHA. na girdejau kad AKN yra rugsiu esteriai, kad kitoks truputi veikimas, bet is esmes tas pats...  smile.gif
as siandien be make up, pasitepus Sebium, tai blizga veidas, ne taukas, bet to kremo tiesiog tokia savybe ir jauciu kad neblogai drekina. patinka  smile.gif
man rodos jis puikiai tiks po pudra, nes naudoju estee lauder double wear, tai ji labai sunkiai tepasi ant kremu/losjonu matini efekta suteikianciu, o ant sebium atrodo slyst gerai turetu  biggrin.gif

As dabar naudoju sebium Mat krema, tai galiu pasakyt ant jo pudra tepasi puikiai, ir veidas lieka matinis
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 02 18, 19:56)
Mano oda siaip misri, bet ziema nuo sildymo labiau riebaluojasi. As naudoju Sensibio, man jis labai tinka, oda lieka elastinga, nenusausina, esu bandzius sebium, tai man jis labiau nusausino, gryzau prie sensibio. smile.gif

Papildyta:
As dabar naudoju sebium Mat krema, tai galiu pasakyt ant jo pudra tepasi puikiai, ir veidas lieka matinis

ok, aiskumelis, pirksiu sensibio smile.gif
kazkaip praziurejau kad yra toks sebium mat kremas, reiks susisaudyt megini. butu nuostabu atrast matini efekta suteikianti krema ant kurio mano pudra teptusi lyg sviestu rolleyes.gif
Atsakyti
dabar dar vyksta akcija Bioderma produkcijos eurovaistinėje- tik dižiosiose.
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2009 02 19, 16:04)

kokios akcijos? kokios nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 02 18, 12:43)
as gundausi pirkti H2O, tik nezinau kuri rinktis, sebium ar sensibio?  unsure.gif  gal bandziusios gali pakomentuoti? mano oda riebi.

Sveikos 4u.gif
Man puse metų buvo labai spoguota ir nešvari veido oda ko anksčiau niekada nebuvo verysad.gif Iš bandžiau daug priemonių niekas nepadėjo kol gydytoja nepatarė nusipirkti BIODERMOS thumbup.gif didžiausias stebuklas oda gražutė wub.gif
Naudoju jau ketvirtas mėnuo: vakare veidą nuplaunu su Sebium purifiing Foaming Gel, ryte nusiplaunu su Sebium H20 ir plius ryte ir vakare tepuosi kremu Sebium.
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2009 02 19, 17:04)

tu tuo tikra? unsure.gif

nusipirkau sensibio vandenuka thumbup.gif nuvale ir veido ir akiu makiaza thumbup.gif
Papildyta:
internetiniam eurovaistines puslapyje nenurodo kad vyktu kokia biodermos akcija. kazkas pamelavo tongue.gif
Atsakyti
as irgi naudoju sensibio vandenuka, pasakiskai nuvalo makiaza thumbup.gif
o tas riebiai odai vanduo jau netinka akiu makiazui valyti, del to pasilieku prie sensibio smile.gif
Atsakyti
yra akcija: perkant bet koki sensibio gamini dovanu 125 ml sensibio vandenukas
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 02 18, 12:43)

Patarčiau sensibio, nes su juo ir akių makiažą galesi nuvalyt 4u.gif Mano oda irgi riebi/mišri, tai aš be šio vandenuko iš vis gyvenimo neisivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becky: 22 vasario 2009 - 17:42