Iš vis netaupi
Niekada nemokėjau taupyti, ir neišmoksiu turbūt
As karts nuo karto bandau pataupyt, "spaudziu"
Bet nieko man neiseina... Vis prisimenu, kad gyvenu tik viena karta, na, tada ir prasideda...
As metu i taupykle 1 ir 2 eurus.( gyvenu Airijoj) pernai sutaupiau mesdama po 1 eura 600
tai nezinau kaip siemet seksis .Tai cia pramoginis taupymas.Seip neisleidziu kiek uzdyrbu,ir tuo labai dziaugiuosi
na as anksciau kiek turedavau tiek isleizdavau. o dabar kazkaip sugebu iki algos istempti ir dar kazkiek atsideti. Kai pamatau daikta kurio labai noriu, visada saves paklausiu ar jis man reikaligas? tai man padeda. o siaip pritariu, kad kai nesiesi maista is namu i darba, pinigeliai tauposi:)
As anksciau mokejau taupyti bet kai dabar yra du vaikai ir internetines parduotuves tai nebemoku.
Man taupyti nesiseka, pradedu taupyti ir va atsiranda reikalas ir viska isleidziu.. Ir taip visada
Esu taupi, tiksliau abu su MB esam taupūs
stengiamės be reikalo neišlaidauti, nors kartais būna dienų
QUOTE(L_eja @ 2008 03 16, 15:14)
Man taupyti nesiseka, pradedu taupyti ir va atsiranda reikalas ir viska isleidziu.. Ir taip visada

matyt taupumas ne moteriskas bruozas, nemoku taupyt, nebent gyvenimas privercia.
nemoku taupyt , kažkaip neišeina bet kartais privaloma tada sukandus dantis galiu