as vis dar mokausi taupyti.
Kol kas visai neblogai sekas
o ypac kai taupai ne del paties taupymo,o randi koki tiksla taupyti
o ir esu taupi
vis dar mokinuosi taupyti... bet nesiseka
Manau, kad esu taupi
Net ir nzn, nieko sau nedraudziu, bet ir nepirkalioju niekuciu.Kiekviena karta pakalausiu saves, ar man to tikrai reikia (nekalbant apie maisto pirkima). O dar esu Svarstykles, tai ir taip sunku apsispresti
.todel dazniausia lieku nepirkusi.
Stengiuosi vadovautis viena perskaityta fraze, jei kazko labai labai nori, grizk namo nepirkusi.Ir jei ta mintis, kad to daikto reikia, nepalieka, kita diena ramia sazine gali nusipirkti.
Stengiuosi vadovautis viena perskaityta fraze, jei kazko labai labai nori, grizk namo nepirkusi.Ir jei ta mintis, kad to daikto reikia, nepalieka, kita diena ramia sazine gali nusipirkti.
Esu pakankamai taupi, ir labai tuo džiaugiuosi
QUOTE(pupux @ 2008 03 21, 14:55)
Net ir nzn, nieko sau nedraudziu, bet ir nepirkalioju niekuciu.Kiekviena karta pakalausiu saves, ar man to tikrai reikia (nekalbant apie maisto pirkima). O dar esu Svarstykles, tai ir taip sunku apsispresti
.todel dazniausia lieku nepirkusi.
Šis aprašymas ir man labai tinka, būtent taip ir elgiuosi
Taupyti moku
QUOTE(HubbaBubba @ 2007 12 05, 16:09)
siaip taupyti moku kai labai noriu
Man pats laikas butu ismokt taupyt,nes tikrai to daryt nemoku
QUOTE(juraciu.ke @ 2008 03 24, 19:33)