Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

QUOTE(auroryte @ 2008 11 28, 21:02)
Geriau vienas brangus, negu keletas ispardaviminiu.

Brangus rubai irgi isparduodami biggrin.gif

p.s. nors LT rubu nebeapsimoka pirkti nei kokybes, nei kainos prasme. Seniau lauktuvems vezdavom saldainuku, sausainuku, dabar - kosmetika ir rubus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 11 18, 14:42)
g.gif  tikriausiai skupa... gal suvalkiete ?  g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gal esu per viduriuką nei labai taupi,nei išlaidi.Kas reikia,tai reikia,juk oru vien gyvas nebūsi ,o vaikui nepasakysi,kad dabar krizė ir valgysim vien makaronus,ar bulves lotuliukas.gif
Atsakyti
nepasakyčiau, kad esu taupi blush2.gif - norėčiau būt taupesnė. Nešvaistau pinigų skudurams ar kt. nereikalingiems daiktams, bet turiu įprotį (ir pomėgį) dovanoti brangesnes dovanas bei visiškai nemoku taupyti maistui wink.gif Kosmetikos irgi galėčiau turėti mažiau, nors paskutiniu metu dėl šio punkto laikausi dantis sukandusi - nieko nebeperku, kol neišnaudosiu turimų atsargų biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau būti išlaidesnė blush2.gif Tiesiog visada mane persekioja mintis, kad negaliu sau to ar ano leisti doh.gif Nors jeigu išleisčiau tuos pinigėlius, tai išsiversčiau ir be jų.
Atsakyti
nu dabar tenka taupyti ir net nemazai pries sventes o dar kaip LT krize tai taupom smile.gif bet seip tai esu lb netaupi, vyras net klausia ar man pinigai kisene drasko, kad taip greitai juos isleidziu megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijaarntuis: 08 gruodžio 2008 - 13:27
Norėčiau būt taupesnė ax.gif gerai, kad vyras taupus, tai jei striuka su pinigėliais, į parduotuvę eina jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunku su tuo taupymu. g.gif Nors ir neturiu is ko taupyt, siuo metu dziaugiuosi, kad nereik skolintis g.gif g.gif
Atsakyti
esu ziauri islaidune,vyras rekia juodai,bet tokia nuo mazens esu,pinigai spaudzia kisene doh.gif inetaupau visai,ai pagalvoju,kad vienakart gyvenu,esu dar jauna,tai negi dabar vis taupysi ir taupysi,aisku nebutu is ko gyventi ir ismokciau taupyti,bet kazkaip rimto nepritekliaus kai niekada dar nebuvo,tai ai,parasysiu negraziai,bet man rodos tai kazkuria prasme tiesa"niezili bagato chuli nacinat" 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Na as isaugau pinigu netaupancioje ir nelabai galus menesio gale suvedancioje seimoje smile.gif meiles ir silumos pakako, bet va elgesio su pinigais klausimu teko persiaukleti priverstiniu budu ir pakankamai skausmingai lotuliukas.gif
seimai iki siol nieko negaila, bet ir atsidedu kas menesi (iprotis) blush2.gif negaleciau gyventi netikrume nuo algos iki algos blush2.gif
Atsakyti
Aš tai tiesiog derinuosi pagal aplinkybes ax.gif Jeigu jaučiu, kad reikia pakaupti pinigėlių, tai tampu tikru Skrudžu, o šiaip daugiau mažiau skirstau pinigėlius ir stengiuosi per daug neišlaidauti. O jeigu noriu nusipirkti baldus, tai labiau susiveržiu diržą ir kitose srityse mažiau išlaidauju ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
o as tai nelabai moku taupyt. Kazkaip mano seimoje viska labai gerai atlikdavo mano mama. Tiesa, but skolingai taip pat labai nepatinka (buvo syki labai sunku, tai teko skolintis, tai neduok Dieve dar kada nors taip). Vat vyras tai visiskai nemoka su pinigais elgtis, net tada, kai ju mazai. Jo mama labai taupi, tai kazkoks atvirkstinis efektas issiauklejo.
Kita vertus, manau, kad pas mus is viso nera iprocio seimose ismokyti vaika, kaip elgtis su pinigais. Tikriausiai del to, kad nera iprasta duoti normalaus dydzio kisenpinigius, kuriuos vaikas taupytu, pirktu rimtesnius pirkinius pvz. drabuzius ir pan., o ne ti kturetu uz ka pietus pavalgyti. Manau, kad taupumas kaip savybe turi buti isugdomas per ilga laika
Atsakyti