Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

as nuo pat maziukes buvau taupi ir iki siol be reikalo pinigeliu neleidziu. schmoll.gif geriau pasitaupai ir nusiperki geresni daikta mirksiukas.gif
Atsakyti
aš nesu labai taupi ir labai dėl to gailiuosi schmoll.gif doh.gif tikrai norėčiau būt taupesnė.
manau čia iš mano šeimos atėjo: mano tėtis nu žiaaaaaauriai taupus, nu tiesiog taupumo viršūnė blush2.gif Ir paauglystėje buvo labai sunku kažko išprašyt schmoll.gif man nuolat visko neužteko. Pamenu mes abi su mama net rezgėm planus kaip ir kada tėčio ko nors paprašyt lotuliukas.gif Bet užtat, jo taupumo rezultatas: per kokius 10 metų taupymo jis sugebėjo prieš du metus grynais nupirkti butą specialiai nuomai kurį dabar išnuomuoja ir gauna pinigėlių smile.gif jokių paskolų - vien taupumo rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 12 gruodžio 2008 - 12:29
Net nežinau ar esu taupi g.gif Šiaip stengiuos neišlaidauti, jau senai nebegyvenu nuo algos iki algos, bet... Gimus sūnučiui niekaip negaliu atsispirti ko nors jam vis nenupirkus- tai drabužėlis, tai žaisliukas. Gerai, kad su pasidėjimu problemos, o tai visai bėda būtų blush2.gif O MB, nors ir netaupo, bet sutaupyti sugeba thumbup.gif
Atsakyti
Na nesu labai taupi,o noreciau smile.gif bet kai reikia iki algos istempti tada tenks labai smarkai taupyti smile.gif o taip nutinka gant adznokai ax.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad esu taupi. Gal kartais ir per daug išlaidauju. Bet jau po truputį mokausi taupumo, nes gali greitu laiku prireikti doh.gif
Atsakyti
sveikai ir protingai,zinoma taupau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad esu prie taupesnių ax.gif Žinoma, tas taupumas su protu mirksiukas.gif Kaip sako: "Skūpus moka 2 kartus" g.gif stengiuosi kad man ši taisyklė negaliotų, geriau brangiau - ir turėti geresnę kokybę.
Atsakyti
As tai didele islaidune doh.gif bet krize atkeliauja, reiks kazkaip susiimt doh.gif
Atsakyti
as tai laikau save prie taupesniu smile.gif stengiuosi pataupyt perkant didesnius daiktus. pvz, siandien pirkau mobiliuosius telefonus, tai iskart nusprendziau, kad pasinaudosiu pildyk akcija , nes zymiai pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Bandau taupyti pirkdama brangesnius geresnės kokybės daiktus ax.gif
Atsakyti
Manau, kad pakankamai taupi. 4u.gif
Atsakyti
Na, aš esu tikrai taupi, kol nepamatau ko nors, kas padėtų atsiskleisti savirealizacijai, tada galiu ir paskutinius centus atiduoti. smile.gif)
Atsakyti