as nuo pat maziukes buvau taupi ir iki siol be reikalo pinigeliu neleidziu.
geriau pasitaupai ir nusiperki geresni daikta
aš nesu labai taupi ir labai dėl to gailiuosi
tikrai norėčiau būt taupesnė.
manau čia iš mano šeimos atėjo: mano tėtis nu žiaaaaaauriai taupus, nu tiesiog taupumo viršūnė
Ir paauglystėje buvo labai sunku kažko išprašyt
man nuolat visko neužteko. Pamenu mes abi su mama net rezgėm planus kaip ir kada tėčio ko nors paprašyt
Bet užtat, jo taupumo rezultatas: per kokius 10 metų taupymo jis sugebėjo prieš du metus grynais nupirkti butą specialiai nuomai kurį dabar išnuomuoja ir gauna pinigėlių
jokių paskolų - vien taupumo rezultatas
manau čia iš mano šeimos atėjo: mano tėtis nu žiaaaaaauriai taupus, nu tiesiog taupumo viršūnė
Net nežinau ar esu taupi
Šiaip stengiuos neišlaidauti, jau senai nebegyvenu nuo algos iki algos, bet... Gimus sūnučiui niekaip negaliu atsispirti ko nors jam vis nenupirkus- tai drabužėlis, tai žaisliukas. Gerai, kad su pasidėjimu problemos, o tai visai bėda būtų
O MB, nors ir netaupo, bet sutaupyti sugeba
Na nesu labai taupi,o noreciau
bet kai reikia iki algos istempti tada tenks labai smarkai taupyti
o taip nutinka gant adznokai
Nepasakyčiau, kad esu taupi. Gal kartais ir per daug išlaidauju. Bet jau po truputį mokausi taupumo, nes gali greitu laiku prireikti
sveikai ir protingai,zinoma taupau
Manau, kad esu prie taupesnių
Žinoma, tas taupumas su protu
Kaip sako: "Skūpus moka 2 kartus"
stengiuosi kad man ši taisyklė negaliotų, geriau brangiau - ir turėti geresnę kokybę.
As tai didele islaidune
bet krize atkeliauja, reiks kazkaip susiimt
as tai laikau save prie taupesniu
stengiuosi pataupyt perkant didesnius daiktus. pvz, siandien pirkau mobiliuosius telefonus, tai iskart nusprendziau, kad pasinaudosiu pildyk akcija , nes zymiai pigiau
Bandau taupyti pirkdama brangesnius geresnės kokybės daiktus
Manau, kad pakankamai taupi.
Na, aš esu tikrai taupi, kol nepamatau ko nors, kas padėtų atsiskleisti savirealizacijai, tada galiu ir paskutinius centus atiduoti.
)