as tai visiskai nemoku taupyti

Nuo spalio 1 dienos bandau tapti taupi
nes vis daugiau atsiranda punktu kam reikia taupyti. O daugiausia manau reikia mazinti islaidas maistui

As ir stengiuosi taupyti, manau visai neblogai iseina
Man irgi labiausiai labiausiai pinigu gaila ant maisto
Tikrai nevalgomj pigiausio maisto ar panasiai, bet is maisto kulto nedarom

Nemoku taupyti, tegul vyras uzdirba:)
Esu pakankamai taupi
ko reikia tam galiu sutaupyti aišku proto ribose

Prisižadėjau sau taupyti nuo šio mėnesio
Skamba, kaip misija neįmanoma kol kas, bet gal kaip nors..
bent "pristabdyti" arklius..

Stengiuosi taupyti, susitaupiau sau masinai kol buvau 2 metus Vaiko priežiūros atostogose, gavosi geru metu ir idealaus stovio masiniukas
gyvenom iš vyro algos, kai pritrukdavo naudodavom mano
darzoves sodyboj uzsiauginu savo jau kelerius metus, ziemai irgii pati prisidarau, grybai ir uogos miskas uz puse km, ziemai prisiruosem irgi atsargu. as labiau "zoliaede" o vyras mesiaedis tai mesyte perkam pas pazistamus ukininkus , perkam su mano teveliais kiauliuka per puse is pazystamu, iseina pakankamai nebrangiai uz kg 7,5- 8LT bet zinom is ko perkam, kaip uzauginta, tokią mėsye savo mazylei daviau. Pieno produktus perku tik kai i kaima pas savo tevelius nenuvaziuojam. Gaminu daugiausia namie tai irgi duoda savo, bet padideja el, dujų , vandens sąnaudos

darzoves sodyboj uzsiauginu savo jau kelerius metus, ziemai irgii pati prisidarau, grybai ir uogos miskas uz puse km, ziemai prisiruosem irgi atsargu. as labiau "zoliaede" o vyras mesiaedis tai mesyte perkam pas pazistamus ukininkus , perkam su mano teveliais kiauliuka per puse is pazystamu, iseina pakankamai nebrangiai uz kg 7,5- 8LT bet zinom is ko perkam, kaip uzauginta, tokią mėsye savo mazylei daviau. Pieno produktus perku tik kai i kaima pas savo tevelius nenuvaziuojam. Gaminu daugiausia namie tai irgi duoda savo, bet padideja el, dujų , vandens sąnaudos

Seniau taip gerai mokėjau taupyti... O dabar kažkas pasidarė-pamatau, kad kažkiek pinigų liko tai tuoj randu reikalą, kur juos išleisti. Vos ne kaip liga...

Kai turiu tikslą- tai ne tik taupi, bet visiška skrudžė patampu..
Bet šiaip tai trumpi laikotarpiai, nesu labai taupi, greičiau skaičiuojanti, kad nenueiti į minusą, bet likti su nuliu
, ir lengvai pasiduodu pirkimo pagundai.

Bet šiaip tai trumpi laikotarpiai, nesu labai taupi, greičiau skaičiuojanti, kad nenueiti į minusą, bet likti su nuliu

QUOTE(prekestolen @ 2012 10 19, 10:57)
ir lengvai pasiduodu pirkimo pagundai.
o jūs sau, kai pamatysit kažkokį gundantį dalyką visada duokit 1 dieną pamąstymams ar tikrai to reikia. Kartais po tos dienos ateina supratimas, kad nereikia, o kartais to daikto nelieka

Nea

as tai kaip kada, seip stengiuosi buti taupi, bet ne visada taip gaunasi..