Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

manau,kad esu...gerai,kad ir Mb taupus pakankamai...nors, aisku,buna proverziu islaidumo smile.gif Bet siaip apgalvojam ka perkam...nes kazkaip ne kaip jauciames,jei nelieka nieko atsideti, bent siek tiek... blush2.gif
Atsakyti
vienareiksmiskai ne
ir nekenciu saves uz tai, bet desiu visas pastangas, kad kazkaippakeisti sia situacija
Atsakyti
Nesu baisi išlaidautoja ,bet ....galėčiau ir labiau pasistengti ....

Pragyventi už beveik 400 lit. ir dar dviems,tikrai neįmanoma schmoll.gif na nebent iš tėvų dar gauni daržovių,bulvių,lašinių ,kiaušinių ir tai ....man baisu ir pagalvoti kaip atrodo toks gyvenimas unsure.gif
Atsakyti
Mėgstu paišlaidauti ir dažniausiai impulsyviai rolleyes.gif Bet ne per dažnai ir dažniausiai pramogoms, paslaugoms, kelionėms o ne prekėms.
Atsakyti
Ne, nesu taupi. Esu islaidune. Didziausia dali pinigu isleidziu rubams. Nuolat save uz tai baru, bet galiausiai visada susirandu pasiteisinima ir perku toliau. Sio menesio pradzioj paemiau ir uzsirasiau kiek isleidau skudurams. Vakar sudejau visus skaicius ir issiziojau. Nu itariau kad nebus mazai, bet kad tiek per viena menesi... Ir vien drabuziams... doh.gif Gal tai pades man biski susistabdyti. Nors vyras niekada nepriekaistauja ir neklausia kur ir kiek isleidziu, jau man paciai nefainai. Tikrai noreciau buti taupesne. Reikia pradeti.
Atsakyti
anksciau buvau islaidi, net labai. dabar manau, net per daug taupi. viska visada skaiciuoju, planuoju islaidas.
Atsakyti
kai turiu tikslą, galiu būt taupi,bet šiaip - nelabai
Atsakyti
As esu taupi.Kiekvieną mėnesį padedu atitinkamą sumą įterminuotą indelį.Pirkdama maistą visada daug galvoju kaip mažiau išleisti.Namuose stengiuosi taupyti vandenį.Pamažu pratinuosi nepirkti nereikalingų drabužių,nes pastebėjau,kad spinta pilna,o rengtis nėra kuo.Reikalui esant sau negailiu.Dantis tvarkausi pas gerus stomatologus,nusiperku brangių vitaminų,kartais negailiu pinigų brangiam drabužiui.
Atsakyti
Visiškai netaupi doh.gif Reikia nereikia - perku. Žinoma, visada profilaktiškai po to save pabaru, bet nepadeda biggrin.gif
Atsakyti

Taupi su saiku. Jeigu manau, kad reikia - niekuomet negrįšiu be pirkinio.
Bet su savimi viduje pasiginčiju biggrin.gif (labai gražūs bateliai - pirksiu, o gal nereikia, jau turiu panašius; bet šių kulnas dailesnis ir t.t.) ...na, o po vidinio ginčo, jau dėl sprendimo tokio ar kitokio, grįžus namo, iš naujo nebesigraužiu smile.gif
Dėl vitaminų, reikalingų vaistų, kokybiško maisto ginčų nebūna: reikia - perku mirksiukas.gif
Atsakyti
as esu visiskai netaupi...ir MB toks pats...uzsimanom ir perkam, cia ir dabar blush2.gif ir paskui grauziames abudu, kad gal reikejo geriau pasitaupyti...ir taip kiekviena karta...
vis planuojam uzsibrezti tiksla, kad reikia sutaupyt bent 10 proc nuo pajamu kas menesi, ir ka - snipstas gaunasi...vis mums ko nors "pritruksta"...dazniausiai tai dideli pirkiniai, bet siaip nevengiam ir maistui isleist reikia nereikia.
Atsakyti
Aš esu taupi kai kurių pirkimų atžvilgių: drabužių, įv.daiktų, suvenyrų (beje,jų negaliu pakęst), batų (jei panašius turiu neperku nors patinka, laukiu išpardavimo. Kadangi nešioju mažą išmierą, tai jų lieka ir per išpardavimus). Netaupau pirkdama maistą, keliones, remontui pinigų negaila, buitinei technikai ir pan. smile.gif
Atsakyti