Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

swoon.gif swoon.gif swoon.gif angel.gif angel.gif angel.gif
Atsakyti
karsta.gif wub.gif wub.gif
labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 11, 21:14)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  angel.gif  angel.gif  angel.gif

Vaizdas yra, garso nerasta... tongue.gif

Labos nakties wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 gruodžio 2007 - 21:41
QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 11, 22:40)
Vaizdas yra, garso nerasta... tongue.gif

Sigute*,
O tu čia tipo laukei garsaus "bumt"? lotuliukas.gif )))))

good.gif Liucerna, super!
Oiii... labai jau tas eilėraštukas ... surezonavo kažką rimto. Ačiū, mieloji heart.gif , kad žinotum, kaip man šiandien tos eilės "į temą" wink.gif
Atsakyti
Puikios eilės,ačiū 4u.gif ir baltųjų vaizdai labai wub.gif Liucerna įsivaizduoji kokia galėtų būti gausi tavo kolekcija,jei visas turėtum kiek paveiksliukų yra su baltosiomis gražuolėmis wub.gif Nežinau,kas darosi,gal,kad žiema,o sniego nėr,bet man žiauriai balta spalva pradėjo patikt biggrin.gif o iš tikrųjų tai šiandien labai jaučiuosi pavargusi unsure.gif mano mažėlis ir vėl serga doh.gif o tik prieš pora mėnesių gulėjom ligoninėj doh.gif Duokit kokį grožį širdies atgaivai wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 11, 13:55)
tai tu be sazines skundies su dviem zydinciom bigsmile.gif
pas mane nei viena nezydi schmoll.gif  smile.gif ir dar erkiu kazkokiu priviso doh.gif

Tai tau tada visai "ragas"... doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 12 11, 21:32)
Ilgesio žibutė

Naktipiečiams.

Aciu uz skanius pusrycius essen.gif Naktipieciu as jau nebesulaukiu... blush2.gif

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 12, 10:13)
Puikios eilės,ačiū  4u.gif ir baltųjų vaizdai labai  wub.gif Liucerna įsivaizduoji kokia galėtų būti gausi tavo kolekcija,jei visas turėtum kiek paveiksliukų yra su baltosiomis gražuolėmis Nežinau,kas darosi,gal,kad žiema,o sniego nėr,bet man žiauriai balta spalva pradėjo patikt  o iš tikrųjų tai šiandien labai jaučiuosi pavargusi  unsure.gif mano mažėlis ir vėl serga  doh.gif o tik prieš pora mėnesių gulėjom ligoninėj  doh.gif Duokit kokį grožį širdies atgaivai  wub.gif  tongue.gif

O manes baltos kazkodel neveza... (Ir aciu dievui, vis maziau islaidu ir vietos pareikalaus kolekcija doh.gif ) Man patinka intensyvios, ekspresyvios ziedu spalvos. Gal del to, kad pati esu kaip ta pilka pele Siure... Nors, visai nesistebeciau, jei kada nors prazydus mano "Frosen in Time" isimyleciau baltapukes...

Alyvuoge, uzjauciu del maziaus console.gif Pati gi zinau, kiek sveikatos kainuoja vaiku ligos verysad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noreciau paklaust ..... ysodinau gelytes lapuka y zeme ir isleido daigely ax.gif ka toliau reik daryt? ar taip ir palikt augt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 12 12, 10:53)
Tai tau tada visai "ragas"...  doh.gif  lotuliukas.gif 

konkretus ragai verysad.gif

QUOTE(Iiudna @ 2007 12 12, 11:03)
sveikutes 4u.gif  noreciau paklaust ..... ysodinau gelytes lapuka y zeme ir isleido daigely ax.gif ka toliau reik daryt? ar taip ir palikt augt? rolleyes.gif

siulyciau pasizvalgyti cia

Alyvuoge, sveikite 4u.gif
Atsakyti
asiu 4u.gif bet tie vikiukai pas mane visai neauga, a vietos tikrai yra.... unsure.gif
Atsakyti
na mergaites jei taip rasysit ,niekad darbu nebaigsiu verysad.gif verysad.gif kaipgi dabar bus ax.gif

labai grazu cia sendien ir eiles už sirdies griebia.. thumbup.gif O liudna -neliudek ,juk žiema ,neauga tie vaikiukai ,ne del to jog blogai juos prižiuri ,o del žiemužes tongue.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Alyvuoge, man Tavęs gaila dėl mažiuko. Jis išaugs ir pasveiks, bet Tau širdį skauda, pati žinau. Reikia nepasiduoti ir žinoti, kad išaugama. Turiu draugę, kuri dukrą nuo laringito gydydavo namuose, veždavo į infekcinę tik per priepuolį, pakvėpuoti inhaliatorium. Bet mergytė buvo vyresnė. Išaugo, ištekėjo, pati vakų turi... smile.gif
O juk taviškis toks supermenas. Statyk, kur gali, puodus su garais, bus lengviau vaikui. Tik nuo jų patį vaiką reikia saugoti.
Bijau šalčių, kurie žada ateiti. Langai nesandarūs, kamšome. Vyras jau vakar susirūpinęs klausė: kas sanpaulijoms blogiau – šaltis ar tamsa? Sako, jei šaltis, tai geriau nuimt nuo palangės. Manau, kad ir tas, ir tas blogai. O gal po kaitrine lempa padėti, kai bus šalta? Ji šoninė, galima aukštį reguliuoti...

Papildyta:
Miela Aušra, matau, kad prisijungusi... smile.gif Tau Kaunas ne taip toli kaip Ainai, o gal sekmadienį pas mus iš Alytaus – kad ir snigtų, kad ir lytų?
Atsakyti
Apgailestauju, šiame susitikime nebūsiu. Visoms linkiu puikios nuotaikos ir daugybės įspūdžių smile.gif
Atsakyti