Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(Rima* @ 2007 12 11, 09:35)
Jooooooo......

Matomai gražus sanpaulistinis aikčiojimas ir čia bus "užglušintas".

Na kas per žmogutis? Ir kaip jai tas pavyksta?

verysad.gif

Nebijok, dar ir savu grozybiu parodysiu, o ir kartu su jumis paaikciosiu...
Ir is Kauno, ir is Maskvos,...
user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2007 12 11, 09:43)
Sveikos
. Kiminai pas mane nesenai nurauti ir dar zali. Ar juos reikia isdziovinti?

Gal tu juos tiesiog papalpink kur ne ant akių, ant patiesto popieriaus. tegul savaime išdžiūna patarčiau palovin pakišti, bet ir tų dabar nebėra doh.gif , juk turbūt galybės neturi g.gif , o paskui jau sausus į kokią dėželę, ir lai laukia savo panaudojimo eilės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 gruodžio 2007 - 11:34
QUOTE(Rima* @ 2007 12 11, 00:00)
Nemeziliu

aciuks.gif
QUOTE(white tea @ 2007 12 11, 00:56)
Rena, aš šioje temoje surašiau visą intruktažą
http://www.sanpaulij...c.php?p=961#961.
Būčiau dėkinga jei paskolintum ir savo nuotrauką į temą;
Viso priemonės minimos žinutėje yra išbandytos asmeniškai  rolleyes.gif

na fotkes tai tikrai negaila, prasom imti kiek tik norit biggrin.gif
aciu uz instruktaza, kaip tik turiu nemesilio nusipirkus, reiks sian juo ispurksti kvietkas, nes ziuriu ir salia kur stovi, tai irgi vidurys baltuot pradeda doh.gif

QUOTE(sigita.p @ 2007 12 11, 09:43)
. Kiminai pas mane nesenai nurauti ir dar zali. Ar juos reikia isdziovinti? neturiu nei istiklinto balkono nei rusio nei garazo nei ukinuko. gyvenam mieste nuomojamam bute

o tu gal juos isskleisk kur prie radiatoriaus isdziutu tau jie, ir tada kaip Sigute sake i dezute sudek g.gif

merginos baikit cia konfliktus daryt, negana to, kad RS bendraut neimanoma, tai dabar ir cia doh.gif kaip katinas Leopoldas sake: vaikai, gyvenkime draugiskai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 gruodžio 2007 - 12:13
QUOTE(Dacor @ 2007 12 10, 23:06)
Jei atgasiu balsą ,norėčiau ir aš sudalyvauti .Antra diena esu bebalsė....
(kai kam namuose smagu,negaliu darbų užduoti )

hihihi.gif Tikrai pasiseke...
Bet pas mus ateik-juk nekiekviena sekmadieni renkames....

QUOTE(rena @ 2007 12 10, 23:11)
Naktipieciai

Rena, tu be sazines schmoll.gif Pas mane zydi tik dvi gelytes,o tu rodai tokias ziedu juras... Susinarvavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 12 11, 12:21)
Rena, tu be sazines  schmoll.gif Pas mane zydi tik dvi gelytes,o tu rodai tokias ziedu juras... Susinarvavau  verysad.gif

tai tu be sazines skundies su dviem zydinciom bigsmile.gif
pas mane nei viena nezydi schmoll.gif smile.gif ir dar erkiu kazkokiu priviso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 gruodžio 2007 - 12:56
QUOTE(Mamce @ 2007 12 11, 12:21)
hihihi.gif Susinarvavau  verysad.gif

Tik dabar supratau, kodėl susinervinai, naktipiečiai per pietus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 12 11, 12:11)
doh.gif kaip katinas Leopoldas sake: vaikai, gyvenkime draugiskai bigsmile.gif

Ta frazė jau kartojame gana dažnai, ji paprasčiausiai kai kam nieko nebesako. doh.gif

Kaip toj TV laidoj- o man DZIN!!!
Smagu tik dėl vieno , jog pavyko atpažinti , ir atsirinkti žmones su kuriais man pakeliui, ir meilė sanpaulijoms nė kiek nesumažėjo, joms pas mane gal ir neblogai , nes žiedynus jau formuoja net 8 naujokių vazonėliai....gal tai pavasario ženklai thumbup.gif

Artinasi didžiausios metų šventės, ar tai nesvarbiausia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 gruodžio 2007 - 13:05
QUOTE(Sigute*** @ 2007 12 11, 13:02)

Smagu tik dėl vieno , jog pavyko atpažinti , ir atsirinkti žmones su kuriais man pakeliui, ir meilė sanpaulijoms nė kiek nesumažėjo, joms pas mane gal ir neblogai , nes žiedynus jau formuoja net 8 naujokių vazonėliai....gal tai pavasario ženklai thumbup.gif

Artinasi didžiausios metų šventės, ar tai nesvarbiausia wub.gif  wub.gif

oho, kaip tau smagu bigsmile.gif
o as su jom vis nesusidraugauju cry.gif jau net mintis kirba, gal atsisakyt sito grozio doh.gif gaila kai jos pas mane taip kankinasi verysad.gif
na su lapukais vaikuciais jokiu problemu, bet vat su suaugusiom... doh.gif
na aisku dar tas nepastovus sildymas viska gadina cool.gif uztai zvimbiu, kad reikia lentynu ax.gif
Atsakyti
Na noriu dar vieną krepšelį sanpaulijų padovanoti asmeniškai tai draugužiai kuri ruošiasi švesti savo gimkę thumbup.gif , geros nuotaikos ir dydelio draugų pulko tą dieną linkiu... lotuliukas.gif

user posted image būkite geros nepasisavinkite, čia jai asmeniškai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
neimsiu schmoll.gif as dar savo turiu nuo uzvakar biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Liucerna,štai Tavoji Niekomu nie dam biggrin.gif dar spėjau įamžinti mirksiukas.gif dovanojau gėlytę,tai ir nuotraukytes atiduodu tongue.gif Čia ne mano,čia jau Liucernos 4u.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 11 gruodžio 2007 - 15:22

! 
Merginos, tik nesipykite šioje temoje, čia pykčiams ne vieta
Atsakyti