Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Toms, kam patinka streptokarpai rolleyes.gif
Silvia, tikras žydėjimas.
user posted image

P.S. fone matosi vaikiška spinta, bet ką dabar padarysi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 29 gruodžio 2007 - 19:32
Supermamytės, patarkite, ar nežus mano dovanai nešamos sanpaulijos (pervežčiau troleibusu), per maždaug 15 min kelio, jei gerai įsukčiau į kokius laikraščius? Turiu atsidėkoti vienai redakcijai už pagalbą, padovanočiau kelias savo žydinčias maksimutes... g.gif
Atsakyti
Šalta. Pabandyk, Liucerna, sukti taip taip: laikraštis, maišelis, lakraštis. Ir i rankines (jei nesies rankineje) apačią žemą stiklainiuką su karštu vandeniu. Galima jį isukti į medziagytę. Paruošiamojo darbo daug, bet viskas nukeliaus gražiai, net nepajus, kad iš namų išėjo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimą smile.gif išmėginsiu, kad tik redakcijos "diedai" mano triūsą bent kiek įvertintų ax.gif . Na bet moterys, ten dirbančios, manau, įvertins tikrai smile.gif
Atsakyti
:4uTai tu moteriškėm dovanok ,o ne diedam biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, Rimuleee, nes diedai dar pelenus gali nukratyti į vazonėlį... g.gif
Alyvuoge, ar tavam krašte žmonės paeina dėl slidumo? Man labai pasiteisino tavo padėklai – virtuvįj sanpaulijos dabar ant padėklo, [padėklas - ant taburetės, o ant jos - kartono dėžė. Atrodo pamišėliškai, bet ai, tegu šeima pratinasi, kad sanpaulijos gyvens visur, net ir vidury virtuvės. Juk katė neklausia, kur jai lipti! Daro, ką nori, būna, kur nori. Taip ir sanpaulijos... O lieti padėkle labai patogu.
Atsakyti
Pasirodo prieš naujus sanpaulijos puola Liucernos namiškius lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš tai šiandien svečių turėjau ...... blush2.gif
Atsakyti
Ar svečiai - su dovanom? Ar sugebėjo įvertinti namų turtą? (Tavo augintines)
Atsakyti
na ne ,šios dienos svečiai ,kažkaip gėlių neužmatė.....Bet likusį turtą tai labai apdovanojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2007 12 29, 20:30)
Toms, kam patinka streptokarpai rolleyes.gif
Silvia, tikras žydėjimas.

Labai, labai gražu. Kažkaip streptokarpai iki šiol nežavėjo, bet šis tikrai labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 12 30, 18:39)
Gerai, Rimuleee, nes diedai dar pelenus gali nukratyti į vazonėlį...  g.gif
Alyvuoge, ar tavam krašte žmonės paeina dėl slidumo? Man labai pasiteisino tavo padėklai – virtuvįj sanpaulijos dabar ant padėklo, [padėklas - ant taburetės, o ant jos - kartono dėžė. Atrodo pamišėliškai, bet ai, tegu šeima pratinasi, kad sanpaulijos gyvens visur, net ir vidury virtuvės. Juk katė neklausia, kur jai lipti! Daro, ką nori, būna, kur nori. Taip ir sanpaulijos... O lieti padėkle labai patogu.
pas mus kieme ledo storumas blink.gif su pačiūžom galima čiuožinėt,pribarsčiau druskos,kad kaulų nesusilaužytume bevaikščiodami.Jei pritrūksi padėkliukų pasakyk mirksiukas.gif vaikams ir paugliams man jie labai patinka,gaila,bet maniesiems jau tuoj jie ankšti bus doh.gif
Atsakyti
Ačiū, Alyvuoge... smile.gif
Labos nakties, Sanpaulijų Sesės ir Angelai. Manau, rytoj dar susitiksime 4u.gif
Atsakyti