Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

4u.gif na va .ne vienišos mes ,tik pasimetę ..o gal išsigandę šaltuko mirksiukas.gif [pas mus pečius vakar vakare užstrigo ,tai dar niekas nepakūrė]
O iš tikro -malonu paplepėti ,malonioj bendraminčių kompanijoj ...... gossip.gif
Atsakyti
Ačiū, Alyvuoge ir Sigute, man iš Alyvuogės vaišių labiausiai įsiminė, kur sanpaulijos mėlyno stiklo vazelėse, – labai tapybiška! Gal pradėsiu namuose rengti fotosesijas su sanpaulijų vazonėliais ir įvairiais rakandėliais, bet šeima pamanys, kad sušlubavo protas galutinai...
Ir tik nesakyk, Alyvuoge, kad toje foto, kur sanpaulijų daug sustatyta ratu, vidury yra vieno, o ne dešimties augalų, vazonėlio žiedai schmoll.gif g.gif Bet grožis... O Sigutė vis baltomis džiugina, čia vietoj sniegelio.
O tai kaip, Rimuleee, sanpaulijos iškenčia pečiaus "fokusus"? Vadinasi, gal ne taip ir baisu tie svyravimai temp?

Kai tuoksiuosi su mirtimi
lai byra ant veido
sanpaulijų trapūs žiedai
Atsakyti
tarp mūsų gal yra dailininkių? g.gif kaip norėčiau tokio paveiksliuko wub.gif user posted image
Atsakyti
Kristida,

Man tavoji labai panasi i manaja neveisline(vienintele), kurios pazadejau sau niekada neatsisakyti. Nuo jos ir prasidejo visas mano zaidimas su sanpaulijomis. Zaidimas virtes i priklausomybe, hobi.... Tik gal nuotrauka nelabai vykusi.
As jos lapeli parsinesiau is darbo, musu buhaltere ja augino koki 10 metu ant palanges. Man labai idomu butu suzinoti jos kilme smile.gif

user posted image
Atsakyti
Maniškės sanpaulijos jau užsigrūdinę.....tai aišku juokas.Svarbiausia mano namie nepadauginti vandens ,lieti dažniau ir po mažiau ir jokie pečiaus fokusai nebaisūs .O vakar po kelionės taip ir nepaliejau sanpaulijų rolleyes.gif matyt jaučiau jog taip bus.O sausiau ir šalčiau joms nieko.... mirksiukas.gif
turiu pirmą blyną parodyti blush2.gif ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 29, 13:09)
tarp mūsų gal yra dailininkių? g.gif kaip norėčiau tokio paveiksliuko  wub.gif 

Man atrodo gražiau į gyvas gėles pasižiūrėti...
Atsakyti
O man ne tik į "gyvas", nes visa, kas susiję su sanpaulija, jau džiugina. Juk tai jau simbolika - toks paveiksliukas. O gal, Alyvuoge, imam ir užsisakome kelias "miniatiūras", kad per klaikiai nekainuotų? Paieškočiau, gal kas sutiktų nutapyti. Žinoma, labai puiki dovana mėgėjoms ir sanpaulijos gera foto rėmelyje. Sanpaulijų ne per daug biggrin.gif Žinoma, gyva yra gyva, o paveiksliukas, jei geras, o ne kičinis, jau meno kūrinys. Ir dar su mylima mūsų gėlele!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 29 gruodžio 2007 - 13:44
Aš jau užsisakiau savo asmeninio menininko.Man tai bus mieliau ,už profesonalo darbą.Kalėdų senis jam gerų dažų atnešė,tėtis faneros išpjovė.....nebloga praktika bus prieš diplominį. g.gif Bėda tik ,kad galiu gauti kokią stilizuotą sanpauliją doh.gif
Atsakyti
jei tik kas nutapytų noriu... wub.gif man miela būtų iš savo mažųjų gauti tokį piešinuką,bet kad jie tik mašinas ar kitokias transporto priemones paišo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 29 gruodžio 2007 - 14:05
QUOTE(Laisvute @ 2007 12 29, 13:27)
Kristida,
Man tavoji labai panasi i manaja neveisline(vienintele), kurios pazadejau sau niekada neatsisakyti. Nuo jos ir prasidejo visas mano zaidimas su sanpaulijomis. Zaidimas virtes i priklausomybe, hobi.... Tik gal nuotrauka nelabai vykusi.
As jos lapeli parsinesiau is darbo, musu buhaltere ja augino koki 10 metu ant palanges. Man labai idomu butu suzinoti jos kilme smile.gif

Žiūrėjau prikritusi-ko gero ta pati veislė biggrin.gif Tik aš šiemt ją į tris kelmus išskirsčiau,tai skystoka dar pas mane. O lapą gal prieš penkis metus nukniaukiau irgi iš darbo (gydymo įstaigos) bigsmile.gif Tik tame kabinete jau seniai jos nebematau verysad.gif
Bet taviškė taip gražiai nuaugus wub.gif Maniškė tuoj pažastinukų prileidžia ir išsiformuoja. Pas mamą jau spėjo formą neatitaisomai prarast doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 29 gruodžio 2007 - 15:37
prisiziurejau grozybiu ir begu tvarkytis bigsmile.gif
Atsakyti
Ren kiek gi galima tvarkytis, rolleyes.gif
Atsakyti