Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

Miela Rima,
laaabai norėčiau to pyrago vilnietiško ir arbatos. Na, bet nieko nežinau, mane atveš apie 15 val, išveš apie 20, per tą laiką du rimti privalomi darbai. Kaip spėt? doh.gif doh.gif Viską dar parašysiu į AŽ, kai rytoj ar vėliausiai - poryt paaiškės. Tiek, kad ne paskurtinis kartas, teks sausio mėn ir panakvot Vilniuje, taip kad tikrai dar spėsiu ir apėsti vilniškes, ir "apgerti"...
Sanpaulijos jau valkiojasi paskui mane visur po namus kaip katės, ant stalų po lempom (stalinėm) – kai palieju, nes bijau statyti ant palangių palaistytas. Kai kurios ant taburečių, kėdučių, rašomųjų stalų etc. Na, toks lengvas naminis beprotnamis. Arbatos pakučius labai tinka dėti į lėkštutes iš po sanpaulijų, viename tuščiame vazonėlyje – svogūnai lotuliukas.gif O vakar kažkuris naminis kaukas ant sanpaulinio vaiko padėjo prapjautą citriną, tai rėkiau ant viso namo!
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 01 08, 15:58)
Gal naktipiečiams taupo?... unsure.gif  g.gif

Neverkšlenkite, va čia parodykite savo brangenybėms, kokie laimingi jie gali būti tarp sanpaulijų... lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 08, 17:16)
: O vakar kažkuris naminis kaukas ant sanpaulinio vaiko padėjo prapjautą citriną, tai rėkiau ant viso namo!

Spakajikis motin... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, jėga, Sigute, kaip fainai atrodo vyrukai tarp sanpaulijų. Įdomu, ar jie natūraliai taip, ar surežisuoti?
Atsakyti
Nužmačiau ,ten ko gero bambalis g.gif tada nesurežisuota biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 08, 18:16)
Sanpaulijos jau valkiojasi paskui mane visur po namus kaip katės, ant stalų po lempom (stalinėm)  – kai palieju, nes bijau statyti ant palangių palaistytas. Kai kurios ant taburečių, kėdučių, rašomųjų stalų etc. Na, toks lengvas naminis beprotnamis. Arbatos pakučius labai tinka dėti į lėkštutes iš po sanpaulijų, viename tuščiame vazonėlyje – svogūnai lotuliukas.gif O vakar kažkuris naminis kaukas ant sanpaulinio vaiko padėjo prapjautą citriną, tai rėkiau ant viso namo!

Bandau isivaizduot tavo namus, Liucerna doh.gif Vyras apie skyrybas dar neuzsimena?... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės ,nulėkiau šiandien pas mūsų profą paklausti :kuo gi Topazas nuo Previkuro skiriasi ax.gif atsakė g.gif į rs negaliu dėti .Maždaug tas pats .Tik previkuru esant labai labai blogai padėčiai galima laistyti .augalus .Piknaudžiaut negalima nes Previkuras stabdo augimą. Šiaip abu purškalai pasirodo veikia ir šaknų ir lapų puvinį per lapus... bigsmile.gif
Klausia jis mane [galvojo agurkam] kam man tokiu laiku tos žinios .... smile.gif Aš jam sakau gėlėm ax.gif Tai jis pareiškė ,jei jau gėlėm perki ,tai mažiau laistyk .Ir išviso kol iš vazono nedremba visklas joms gerai ... doh.gif {suprask nesupuvo ]

tai va naujienos ,gerai jog dar nežino kiek pas mane sanpaulijų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 01 08, 20:46)
Bandau isivaizduot tavo namus, Liucerna  doh.gif Vyras apie skyrybas dar neuzsimena?...  lotuliukas.gif

Neužsimena, jis pats geriausias ir kantriausias... tongue.gif Kita vertus, geriau, nei šuns kaulą po pagalve rasti. O taip norėčiau gyvūnėlio, bet... Vyras sutinka ir loti, ir kniaukti, kad tik nemainyčiau sanpaulijų į šunį ar katę. Kartais pas mane atbėga kaimynų kalė koli, mėginu ilgiau užremti duris, kad pabūtų, bet mano vyras gudrus, sako, išleisk šunelį, namo nori... Nieko jis ten nenori... verysad.gif
Rimuleee, aš jau nuoširdžiai ėmiau bijoti chemikalų bute po paskutinio pasišvaistymo Topazu, vis dėlto manau, kad reikia laabai ilgai vėdinti... Todėl ištikimai laikausi natūralaus Blindės pasiūlyto laistymo metodo.
Atsakyti
Oi mergiotės! user posted image Pavarot jūs čia! Negaliu - iš juoko abiem saujom ašaras semiu user posted image ..... uf........user posted image

Liucerna, taip vaizdžiai aprašei, kas namuose dedasi, kad tą citrinos nuograužą atrodo net matau user posted image. Labai laukiau atvažiuojant penktadienį, bet po tokios vit. C dozės negi pyksi... wink.gif Sulauksiu kitą kartą!

Rimule, na o Taviškė istorija apie tręšimo speco reakciją - oiiii.... user posted image Žinotų jis, kam ta infa reikalinga... thumbup.gif

Ačiū už tokią nuotaikos dozę, einu miegoti, nes paskui negalėsiu užmigti, šonus jau ir taip sopa juo kikenimo drinks_cheers.gif

Čia jums visoms, kad žiema linksmesnė būtų! user posted image

.............................. user posted image

Atsakyti
Prigązdinot su tais puviniais doh.gif ,nežinau kaip ir lepinti daigelius,manyčiau labai saikingai lastyti,na maniškės tupi po lempa,truputį ištįso lapukai,ką darysi,gal jau pradės rodytis saulutė,tada sutvirtės.
Atsakyti
O kai lapeliai pradeda glebti ir paskui pajuoduoja - tai čia irgi puvinys?

Mano vienam mažam vaikiukui taip nutiko. Išroviau, apžiūrėjau, šaknys pakankamai ilgos ir neatrodo, kad būtų papuvę ir ta vieta, iš kur lapai auga kieta, o patys lapeliai glemba. Pasodinau į kiminus, bus paskutinis bandymas atgaivinti doh.gif
O buvo toks gražus vešlus augaliukas, nors ir mažas.
Papildyta:
Turiu nusipirkus Topazo, bet kaip ten užsimaišyti tokį mažą kiekį mažutei sanpaulijai neįsivaizduoju. g.gif
Atsakyti
Topazo mažą kiekį traukiu švirkštu biggrin.gif be adatos žinoma ...pasiskaičiuok pagal lapelį [imu 2,5 ml švirkštą -skaičiuot gerai ], mirksiukas.gif Mano mažiausias užtaisytas kiekis 70ml .vandens ...... bigsmile.gif ax.gif

Tik nepiknaudžiaukim tais purškimais ,reik žiūrėti ,ką darom negerai,jei jau iš tikro reikia purkšti ,stebėti savo priežiūrą ,daryti išvadas blush2.gif ...nes man tai pradžioj tikrai dvėsė gėlės g.gif iš per didelės meilės ir rūpesčio . blush2.gif Numylėdavau doh.gif
Atsakyti
2008m. sausio 12d. (šeštadienį), 13 val. organizuojame susitikimą Vilniuje. Renkamės "Europoje", picerijoje "Čili pica" .

Paplepėsime, kavos išgersime, augaliukais pasikeisime.
Pradėsime planuoti parodą. Dalyvauti gali visi norintys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 09 sausio 2008 - 10:14