Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XII

QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 09, 10:08)
Tik nepiknaudžiaukim tais purškimais ,reik žiūrėti ,ką darom negerai,jei jau iš tikro reikia purkšti  ,stebėti savo priežiūrą ,daryti išvadas blush2.gif  ...nes man tai pradžioj tikrai dvėsė gėlės g.gif  iš per didelės meilės ir rūpesčio . blush2.gif Numylėdavau  doh.gif

Teisingas pastebėjimas.

Permylim mes jas arba persirūpinam perdėtai. Aš taip pat esu nusiteikusi prieš chemiją, bet jau kai atsiranda rimtesnė problema - tad bent jau su ja "politinę padėtį" tenka gelbėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 01 09, 11:32)
Teisingas pastebėjimas.

Permylim mes jas arba persirūpinam perdėtai. Aš taip pat esu nusiteikusi prieš chemiją, bet jau kai atsiranda rimtesnė problema - tad bent jau su ja "politinę padėtį" tenka gelbėti...  g.gif

Sveikos. Kaip jusu gelytes? mano lapukai jau atzalytes leidzia.
Atsakyti
Sigita.p, sveikinu 4u.gif Žinau, koks tai puikus jausmas, kai pamatai besikalančius vaikučius. Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
nu smagiai jus cia bendraujat thumbup.gif
oi kaip smagu, kai vaikuciai kalas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pykau ant veislinių lapukų, kad žiemą nelenda, ir... išlindo. Žinoma, gal ne nuo mano pykčio, nes visa, kas gera, nutinka tada, kai jau nebesitiki...
Atsakyti
Liucerna, labai smalsu, kas gi ten išlindo listen.gif
Atsakyti
'Irish Flirt', 'Taffeta Peticoast' ir 'Emerald Lace'... Dabar jau reiks rūpintis, kad išgyventų, kai atskirsiu, nors dar anksti iki atskyrimo.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 01 09, 15:45)
'Irish Flirt', 'Taffeta Peticoast' ir 'Emerald Lace'... Dabar jau reiks rūpintis, kad išgyventų, kai atskirsiu, nors dar anksti iki atskyrimo.

'Irish Flirt' ir pas mane jau du vaikiukus parodzius thumbup.gif o kiek dar laukimo doh.gif
kiekviena diena vis paspoksau ir nieko verysad.gif
Atsakyti
o tu nespoksok biggrin.gif biggrin.gif gal jiems gėda ,ar ką .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 01 09, 17:51)
o tu nespoksok  biggrin.gif  biggrin.gif gal jiems gėda ,ar ką .... ax.gif

doh.gif kokie sarmatlyvi, kiti jau senai islinde, o tie vis lauzos biggrin.gif
Atsakyti
Matyt ,tikrai sarmatlyvi tavo lapukai ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
VIsa savaite nebuvo neto,tai taip truko situ linksmu plepesiu.. smile.gif Bet ir galutinai tapo aisku,kad liga rimta ohmy.gif

Kazkur esu skaiciusi,kad sanpaulijos nemegsta demesio.Pas teta lapukai ir vaikuciai dvigubai greiciau uzauga,nes ji juos pasodina ir tik i savaite karta ateina palaistyti . O cia kas vakara nosi kisi ir tikrini ar dar neislindo..
Atsakyti