Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

O cia mano smile.gif
Atsakyti
aciu merginos uz nuoroda thumbup.gif ir as toki grazu kalendoriuka pasidariau
Atsakyti
man tai labai patinka SM kalendorius thumbup.gif
Atsakyti
[[B]B] [B]kalendorius tikrai geras, galiu pasiskaityti kas vyksta kiekviena savaite.. labai puikus!!!! aciu!!!!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif ]
Atsakyti
Mano devynmetis sunus kiekviena savaite perskaito tam kalendoriuj mazylio dienorasti ir toks buna patenkintas.
Atsakyti
Aš taip pat pritariu, kad kalendorius labai super. Skaitau kiekvieną kartą, kai perkopiu į kitą savaitę.
Atsakyti
tikrai labai saunus dalykelis thumbup.gif as kartais net i prieki nusoku pasukciauti ir paskaitineti kas bus ateinancia sav biggrin.gif nestuke.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2007 04 18, 15:33)
tikrai labai saunus dalykelis  thumbup.gif  as kartais net i prieki nusoku pasukciauti ir paskaitineti kas bus ateinancia sav  biggrin.gif    nestuke.gif  dekui

Tiesą pasakius aš irgi pasiskaitinėju savaitę į priekį
Atsakyti
Is tikruju - kalendorius, superinis dalykas smile.gif Pamenu, kai tik pastojau, visa perskaiciau nuo pradzios iki pabaigos... blush2.gif Ir vis galvodavau, kaip ilgai man dar laukti... O va, vienas du, ir prabego tas laikas smile.gif Aciu toms mamoms, kurios kure kalendoriu 4u.gif
Atsakyti
tikrai puikus dalykelis tas kalendorius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai geras dalykas tas nėštumo kalendorius. Ačiū visoms supermamytėms, kurios prisidėjo prie šio kalendoriaus sukūrimo. Aš jau daug kartų perskaičiau visą kalendorių. O dabar kiekviena nėštumo savaite pasiskaitau vėl iš naujo ir mano vyrui labai patinka paskaitinėti. Tikrai liuks dalykas smile.gif !
Atsakyti
Tikrai liuks thumbup.gif as skaitau irgi kiekviena savaite ir man dar patinka mamyciu komentarai labai viskas atitinka wub.gif wub.gif
Atsakyti