Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

labai ACIU toms kurios prisidejo prie kalendoriaus kurimo thumbup.gif kiekviena savaitele paskaitau kas musu laukia ir ko tiketis bigsmile.gif saunu kad truputi baimiu issklaido ir apie mazyli informacijos pateikia wub.gif
Atsakyti
Kaip matau, visas supermama.lt puslapis gražiai atnaujintas. Bet gal man kas gali paaiškinti, kodėl nebeleidžia peržiūrėti nėštumo kalendoriaus? Rašo Jūs neturite teisės peržiureti šių duomenų.
Jūs turite prisijungti.
. Viskas būtų ok, jei rasčiau tą vietą, kur reikia prisijungti ar prisiregistruoti... bet aš jos nerandu unsure.gif Jei kas nors ras, parodykite man. Ačiū.
Atsakyti
man lygiai taip pat neleidzia g.gif ,jau galvojau,kad as cia tokia ziopla ir nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosignolija @ 2007 06 09, 13:15)
man lygiai taip pat neleidzia g.gif ,jau galvojau,kad as cia tokia ziopla ir nemoku biggrin.gif

Radau, kaip prieiti kitaip thumbup.gif
Nėštumo kalendorius
Atsakyti
QUOTE(Krisma @ 2007 06 09, 14:21)
Radau, kaip prieiti kitaip thumbup.gif
Nėštumo kalendorius

Pagaliau ir man pavyko thumbup.gif . Bet tai turbūt iš niolikto karto. Naujas dizainas labai gražus, bet tai seniau man rodos buvo paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(getera @ 2007 06 09, 16:15)
Pagaliau ir man pavyko thumbup.gif . Bet tai turbūt iš niolikto karto. Naujas dizainas labai gražus, bet tai seniau man rodos buvo paprasčiau.

Arba ten kažkokia programos klaida, arba aš kažko nesuprantu g.gif Jei prašo prisijungti, tai turėtų būti grafa "prisijungti" ar "registruotis" g.gif Nu nieko panašaus nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
laba, man lygiai tas pats, negaliu nestumo kalendoriuje paziureti komentaru, raso rpsisijungti, o kur prisijungti neradu g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji orchideja @ 2007 06 09, 16:34)
laba, man lygiai tas pats, negaliu nestumo kalendoriuje paziureti komentaru, raso rpsisijungti, o kur prisijungti neradu g.gif  verysad.gif

Nesuprantu ir as cia nieko.Norejau 40 sav komentarus paskaityt,neleidzia.O juk prisijungus esu per foruma... g.gif Manau jiems teks taisyti kazkokias klaidas.
Atsakyti
Ir man tas pats, negaliu pasiziureti, pasiskaitineti. SUPERMAMA daryk tvarka smile.gif
Atsakyti
Sveikutes nusprendziau prisijungt prie jusu
Atsakyti
QUOTE(Katanielis17 @ 2007 06 11, 11:59)
Sveikutes nusprendziau prisijungt prie jusu

Niu, sveika prisijungus bigsmile.gif
Atsakyti
laba jungios ir as prie jusu, tik va dilema, kaip ta liniuote pasidrayt?? blush2.gif ax.gif
Atsakyti