Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

QUOTE(multti @ 2007 04 19, 11:19)
Is tikruju - kalendorius, superinis dalykas  smile.gif  Pamenu, kai tik pastojau, visa perskaiciau nuo pradzios iki pabaigos...  blush2.gif  Ir vis galvodavau, kaip ilgai man dar laukti... O va, vienas du, ir prabego tas laikas  smile.gif  Aciu toms mamoms, kurios kure kalendoriu  4u.gif

va va as ir nepajutau kaip tas laikas praejo bigsmile.gif noreciau vel viska is naujo patirt dar karta mirksiukas.gif
Atsakyti
super dalykas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios mamos...
turiu didziai padekoti uz tikrai nuostabu ir grazu kalendoriu. tikrai grazus ir vertas demesio...net susigraudinau.... smile.gif
Atsakyti
kalendorius isties nepakartojamas dalykas laukiant savo mazuliuku thumbup.gif
Atsakyti
visas savaites rodo iskyrus ketvirta unsure.gif
Atsakyti
Tai kaip ten išeina,nuo kurios dienos prasideda ta svarbi savaitė(6) gal galit man žioplai paaiškinti,mano pask.mmm data balandžio2d.Ačiu!
Atsakyti
kalendorius tikrai nuostabus,visada skaitineju,kaip vystosi,ir kaip as turiu keistis ir keiciuosi,tikrai daug informacijos. nestuke.gif thumbup.gif
saunuoles mamos 4u.gif
Atsakyti
kiekviena sav apsilankau paskaityti kaip mano maziukas auga wub.gif
Atsakyti
Aš tai pat kiekvieną savaitę paskaitau, kaip auga ir vystosi mūsų mažulis wub.gif Tikrai labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif as kiekviena savaite skaitau, kas su manim vyksta thumbup.gif
Atsakyti
Mes su vyru skaitom kartu wub.gif
Atsakyti
As tai pat esu uzkibusi ant kalendoriuko nuo pat pastojimo pradzios ir saziningai skaitau nuo pirmo iki paskutinio komentaro (kas uztrunka valandu valandas ir pati dazniausiai nebeparasau zinutes,nes reik kopt i kita savaitele doh.gif )
Labai faina lygintis patirtimi ir baimemis,bei pilvuku apimtimis nestuke.gif
Atsakyti