Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

Sveikutes, nestukes:)
Man iskilo neaiskumu del to kalendoriaus.Gal kas paaiskinsit kaip suprast kalendoriuje ,kad trecia savaite jau nestumui, nors aprasyme parasyta,kad tik dabar ivyko apvasisinimas?smile.gif
Atsakyti
cia yra del to kad.tavo vaisiui yra viena savaite o tavo nestumui 3. nes nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos. bet juk tada nepradejai vaikelio ;]
Atsakyti
Labai dekoju uz atsakyma smile.gif Tai vadinasi,noredama suzinoti savo kudykelio savaitele, kaip ir reiktu is tariamo nestumo atimti apie dvi savaites?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2008 05 12, 12:24)
Labai dekoju uz atsakyma smile.gif Tai vadinasi,noredama suzinoti savo kudykelio savaitele, kaip ir reiktu is tariamo nestumo atimti apie dvi savaites?smile.gif

galima sakyti taip, bet siap visi skaiciuoja nestumo savaitemis..
Atsakyti
man tai kazkaip idomei g.gif pagal gydytoja man siuo metu 18savaite ax.gif o pagal si kalendoriu man jau 19sav, tai taip ir nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
aciu uz kalendoriuka labai smagu ji sakityti bigsmile.gif nekantriai laukiu savo leliuko tai dabar jau nebe savaites skaiciuoju o dienas wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, as irgi daznai pasiskaitau sita kalendoriuka thumbup.gif ir dazniausiai atitinka viskas pgl savaites, na gal keleta dienu, o kartais savaitele anksciau pasireiskiaa man visi cia aprasyti simptomai drinks_cheers.gif super dalykas, dar ir vyrui kai kada paskaitau kas darosi pilvuke bigsmile.gif
Atsakyti
Noreciau tiksliai suzinoti stai ka: pvz: 02/06/2008 raso 6 savaite, tai reikskiasi kad 6 savaite tik prasidejo birzelio 2d, kad birzelio 2d. yra lygiai 6 savaites? Tai reikstu kad prasideda 7 savaite?

Aciu smile.gif
Atsakyti
ačiū labai už kalendoriuką...labai fainas ir man atitinka viską smile.gif
Atsakyti
O kodel kai isijungiu www.supermama.lt pagrindini puslapi, man neleidzia naudotis sia skaiciuokle? Raso, kad neprisijungusi negaliu to daryti (nors esu prisijungus prie forumo). Ar pamatyti si kalendoriu galiu tik per sia forumo tema?
Atsakyti
Mes su vyru kiekviena savaite atidziai pasinagrinejam kas dabar vyskta musu pilvinukui.. cia jau tapo musu maza tradicija wink.gif Aciu labai uz kalendoriu wub.gif
QUOTE(Toma @ 2008 06 05, 08:59)
O kodel kai isijungiu www.supermama.lt pagrindini puslapi, man neleidzia naudotis sia skaiciuokle? Raso, kad neprisijungusi negaliu to daryti (nors esu prisijungus prie forumo). Ar pamatyti si kalendoriu galiu tik per sia forumo tema?
Cia visiems turbut tas patas, bet bandyk spausti ne ant "Nėštumo kalendorius" o ant "Skaitykite čia:" turetu suveikti 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o gal galit patarti kaip pasidaryti nestumo liniuote? rolleyes.gif
Atsakyti