Sveikutes, nestukes:) Man iskilo neaiskumu del to kalendoriaus.Gal kas paaiskinsit kaip suprast kalendoriuje ,kad trecia savaite jau nestumui, nors aprasyme parasyta,kad tik dabar ivyko apvasisinimas?
cia yra del to kad.tavo vaisiui yra viena savaite o tavo nestumui 3. nes nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos. bet juk tada nepradejai vaikelio ;]
Sveikutes, as irgi daznai pasiskaitau sita kalendoriuka ir dazniausiai atitinka viskas pgl savaites, na gal keleta dienu, o kartais savaitele anksciau pasireiskiaa man visi cia aprasyti simptomai super dalykas, dar ir vyrui kai kada paskaitau kas darosi pilvuke
Noreciau tiksliai suzinoti stai ka: pvz: 02/06/2008 raso 6 savaite, tai reikskiasi kad 6 savaite tik prasidejo birzelio 2d, kad birzelio 2d. yra lygiai 6 savaites? Tai reikstu kad prasideda 7 savaite?
O kodel kai isijungiu www.supermama.lt pagrindini puslapi, man neleidzia naudotis sia skaiciuokle? Raso, kad neprisijungusi negaliu to daryti (nors esu prisijungus prie forumo). Ar pamatyti si kalendoriu galiu tik per sia forumo tema?
Mes su vyru kiekviena savaite atidziai pasinagrinejam kas dabar vyskta musu pilvinukui.. cia jau tapo musu maza tradicija Aciu labai uz kalendoriu
QUOTE(Toma @ 2008 06 05, 08:59)
O kodel kai isijungiu www.supermama.lt pagrindini puslapi, man neleidzia naudotis sia skaiciuokle? Raso, kad neprisijungusi negaliu to daryti (nors esu prisijungus prie forumo). Ar pamatyti si kalendoriu galiu tik per sia forumo tema?