niu o kaip man neiseina susiskaiciuot dar
man nebuvo mm tris men.... del per intensyvaus ir aktuvaus gyvwenimo.... tai nuejau pas gydytoja ir sako pasidaryk testa nes galejai ir pastot... pasidarau ir - teigiamas... tai dbr kazin kaip cia reiks paskaiciuot
niu kita sav eisiu dar pas gydytoja... bus tada aisku 100% ar
na va ir as jau laukiuosi antro vaikelio
netyciukas gavosi
, bet niekaip nesuprantu kaip man kalendoriuje suzinoti kada mazdaug gimdysiu, nes yvedu data ir ten raso apie pilva kas vyksta viduje,nieko nesuprantu
gal galit pasakyt kur reikia ieskoti kalednoriaus kuris nustato mazdaug gimdymo data, gal as visai ne i ta kalendoriu ziuriu
isanksto dekoju
QUOTE(Drugeliss @ 2008 07 28, 19:36)
na va ir as jau laukiuosi antro vaikelio
netyciukas gavosi
, bet niekaip nesuprantu kaip man kalendoriuje suzinoti kada mazdaug gimdysiu, nes yvedu data ir ten raso apie pilva kas vyksta viduje,nieko nesuprantu
gal galit pasakyt kur reikia ieskoti kalednoriaus kuris nustato mazdaug gimdymo data, gal as visai ne i ta kalendoriu ziuriu
isanksto dekoju 
Taigi labai paprasta, iveskite kalendoriuje paskutiniu menesiniu pirma diena, jums ismes visa jusu nestumo kalendoriu, eikit i apacia ir pasiziurekit kada sueina 40 savaiciu, ta data ir bus gimdymo data
aciu uz kalendoriu
man jau 36 savaite, tai kiekviena savaite nuo pat pradziu skaitineju ir stebiu kaip mano maziukas auga
ir laukiu vis kitos savaites, kad atversti ir paskaityti kalendoriu, tai tapo man svente
man jau 36 savaite, tai kiekviena savaite nuo pat pradziu skaitineju ir stebiu kaip mano maziukas auga
as jau antra kart naudojuos siu kalnedoriumi
as irgi nepraleidziu ne savaites nepaskaicius, o ir MB kas savaite laiskuti su tuo kas vyksta ta savaite pilvelyje
Sitas kalendoriukas super
Sveikos
as ne i tema noriu paklausti....
bet sakykit kas nors kaip jus uzsidedat tuos aprasymus su paveiksliukais...pvz. mano mazyliui 9 sav.5dienos ir t.t. iki gimdymo liko .....dienu...
Labai geda bet man niekaip neisein taip padaryti.....
gal galetunmete pasakyti?
Sveikutes
Labai dekui uz kalendoriu
Jis yra super !!! Ginekologe dar nebuvo spejusi man pasakyti kada gims kudikelis, o as jau zinojau
Jega
paaiskinkit man nepatyrusiai
jei mano paskutines menstruacijos prasidejo 15d., ivedus i ta kalendoriu, man raso, kad pirma savaite jau nuo 22d., bet as pastot tai galejau tik apie 29d., tai kaip cia, kodel skaicuoja nuo ciklo pradzios, o ne nuo pastojimo dienos.. taip ir nesuprantu as 6 savaites nescia ar 8