Labai smagus klendorius, daug naudingos info

Pirma karta sekiau kalendoriu, o dabar jau nebe gal tiesiog kad zinau kas ir kaip.
puikus kalendorius. Labai naudingas ir tėčiams.
ačiū.

fainas kalendorius
gine ta pacia gimdymo data nustate
smagu pasiskaityti kaip leliai vystosi kiekviena savaite,bet kazkaip judesiukai jau labai anksti pazymeti,bet cia turbut kiekvienai individualiai

O ką reiškia šis sakinys aštuntoje savaitėje: "Šią savaitę ateis antras galimų mėnesinių metas." Tipo, jei šiek tiek kraujuos, nesinervinti, viskas normaliai? Ar kaip?

QUOTE(Edmunda @ 2008 07 07, 22:22)
O ką reiškia šis sakinys aštuntoje savaitėje: "Šią savaitę ateis antras galimų mėnesinių metas." Tipo, jei šiek tiek kraujuos, nesinervinti, viskas normaliai? Ar kaip? 

manau, kad ne tai reiškia, o paprasčiausiai organismas pripratęs prie menesinių todėl dar pagal įproti gali atsirasti kai kurie mėnesinių simptomai. Jei kraujuos nedelsk ir lek pas gyditojus.
šiaip tai labai fainas dalykas - nes jei taip kaip aš kad neiko nzn
bet dabar man sumaišė viska, mat pagal ginekologę turėčiau gimdyti 2008-10-03 o kalendorius man sako 09-25
nu pagyvensim pamatysim kas tesus buvo

bet dabar man sumaišė viska, mat pagal ginekologę turėčiau gimdyti 2008-10-03 o kalendorius man sako 09-25

nu pagyvensim pamatysim kas tesus buvo

Man irgi nesutampa gimdymo data pagal kalendorių ir pagal ginės nustatymą.
Bet manau, kalendorius teisus, o ginė apsiriko.
Kadangi ji man terminą paankstino, tai as labai nepriestaravau, nes savaitę anksciau išėjai i dekretą, bet jei kam atvirkščiai - tai gal tegu tikslina, nes i dekretą vėliau išleis.
Bet manau, kalendorius teisus, o ginė apsiriko.

QUOTE(SuperMama @ 2004 01 22, 17:23)
Nepraėjo ir menuo kaip pažadukė SuperMama
idėjo Nėštumo kalendorių.
Labai dėkoju forumo dalyvėms: Meka, Cipliukas, Irena, Tera, Krika, Babble, Sunny, IngaM, Migele, Mama2T, Jaunute, Degute, Molli, Vepla (tikiuosi visas paminejau) uz suteiktą pagalbą ir vertimus. Be jūsų tikrai to kalendoriaus dar kokiu pora metų nebūtų.

Labai dėkoju forumo dalyvėms: Meka, Cipliukas, Irena, Tera, Krika, Babble, Sunny, IngaM, Migele, Mama2T, Jaunute, Degute, Molli, Vepla (tikiuosi visas paminejau) uz suteiktą pagalbą ir vertimus. Be jūsų tikrai to kalendoriaus dar kokiu pora metų nebūtų.

Dėkoju