Įkraunama...
Įkraunama...

KT Cerazette

as irgi negaliu , o ir nenoriu KT tableciu . o kaip kontraceptiniai ziedai ?
Atsakyti
QUOTE(laumele @ 2008 12 11, 01:56)
as irgi negaliu , o ir nenoriu KT tableciu . o kaip kontraceptiniai ziedai ?

taip pat kaip tabletės tiek žiedai tiek pleistrai veikia. tik tiek, kad virškinimo sistemos nepaliečia.
Atsakyti

tiksliai nepamenu, bet siek tiek daugiau nei 40 Lt.

Labutis
Turiu tableciu,turesiu pastoviai,jai nori galiu pigiau paleisti,nes gaunu ju,o as kitas geriu.jai reikia paskambink telefonu 865823944.susitarsit su mano broliene del kainos,as ja perspesiu jai kas skambins,ar gerai?
Atsakyti
turbut zinot,kad atsirado lygiai tokios pacios sudeties KT kaip Cerazette, kuriu yra laisvai pirkt LT vaistinese- Azalia.
Atsakyti
Sveikutes. Sias KT Svedijoje naudoja jaunos paneles, aisku jai tiknka organizmui, beje jos cia iki 20metu dalinamos nemokai. Mano gine taip pat paskyre jas. Is pradziu jokios reakcijos nebuvo, bet po menesio pradejo teplioti, buvau apsidziaugusi, jog atsiranda mmm po gimdymo, bet deje.. patepliojo menesi ir viskas. Nera jokiu mmm. Jas geriu 5men. Siaip paskauda galva, bet cia gali buti susije ne su KT, o su mano skydliauke. Kt men eisiu tirtis veziniu lasteliu, reikes pakalbeti su gine del kitu, nes paniskai bijau vel pastoti. O kadangi mmm vis nera, tai sunku ka suprasti. Beje pazystama ta pati minejo, jog atsiranda, po to dingsta 3-4men. O jas pradejau gerti kol dar zindziau, nzn ar turejo jos kokios itakos pienelio dingimui.
Atsakyti
sveikutes

gal galit pasakyti kaip jas pradeti vartoti iskart po gimdymo nes mm dar nera, maitinu.
Atsakyti
QUOTE(lape_apykakle @ 2009 02 04, 16:00)
sveikutes

gal galit pasakyti kaip jas pradeti vartoti iskart po gimdymo nes mm dar nera, maitinu.

Na, kad ir nuo pirmadienio.. bus lengviau, nesusipainiosi. Jokiu pertrauku daryti nereikia, net jei ir atsiranda mmm. Beje turi buti kazkiek praeje laiko po gimdymo, kad galetum jas vartoti, tiksliai nepamenu, bet regis apie pora men.
Atsakyti
Sian buvau pas gine, tai sake, jei vartosi, taip kaip priklauso, labai gera apsauga sios KT. Cia toms moterims gerai, kurios nenori kas menesi tureti mmm.
Atsakyti
Aš gėriau Cerazette po gimdymo, man skaudėdavo galva, bet taip, kad negalėdavau pajudint, mėnesinių iš viso nebūdavo, teko mest jas ir be jų verstis.
Atsakyti
Sveikos merginos.

Keliu tema i virsu. Siandien buvau pas gydytoja del padaznejusiu galvos skausmu (baigiu issikraustyt is proto..). Patare mesti dabartines KT (kurias naudoju jau trejus metus ir siaip esu labai patenkinta) ir isbandyt Cerazette. Stebuklu nezada, bet anot jos - verta pabandyti.
O man kazkaip neramu del visokiu pasaliniu poveikiu.. pvz didesnes negimdybinio nestumo rizikos unsure.gif dar teko girdeti kad nustojus gert uztrunka kol atsiranda ir susireguliuoja mmm, o maniskes visa gyvenima buvo laikrodukas tai kazkaip neramu..
Taciau anot gydytojos, sitos KT turi maziau pasaliniu poveikiu nei kombinuotos KT, nes jose nera estrogeno kuris atsakingas uz dazniausius pasalinius poveikis - jautria krutine ir padidejusia kruties vezio rizika, galvos skausmus, tromboze, etc. Nors informaciniai lapeliai, sakyciau, labai panasus tik kad Cerazette dar gasdina tuo negimdyviniu nestumu ir kiausidziu cistom. Tai as visai pasimetus.. Bet nezinau ar turiu pasirinkima nes tie galvos skausmai gyvent neduoda doh.gif
Idomu butu jei daugiau merginu parasytu kaip jos jauciasi..
Beje, o kaip su svoriu? Nekilo?
Papildyta:
Pasaliniai poveikiai anot visazinio google unsure.gif
Changes in menstrual bleeding, eg irregular bleeding or sometimes stopping of bleeding.

Nausea.

Acne.

Mood changes.

Decreased sex drive.

Breast tenderness.

Headache.

Weight gain.

Vomiting.

Fatigue.

Hair loss.

Cysts on the ovaries.

Inflammation of the vagina (vaginitis).
Atsakyti
as irgi geriu cerazette KT. Man jas israse, kai paprasiau KT po gimdymo. Kadangi pati maitinu, tai pasiule sitas, nes jos tinka vartoti zindancioms. Baigiu gerti trecia men ir pasaliniu poveikiu nepastebejau. Tik nezinau kaip del svorio. Kai anksciau vartojau kitokias KT, buvau apvaloka, kai meciau jas gerti, tikrai pastebimai sukudau. Bet kadangi pagimdziau vos pries penkis men tai grizti iki tokio svorio, koks buvo pries nestuma dar siek tiek ankstoka, tai ir nzn ar cerazette trukdo man mesti svori ar ne...
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 06 08, 15:28)
Taciau anot gydytojos, sitos KT turi maziau pasaliniu poveikiu nei kombinuotos KT, nes jose nera estrogeno kuris atsakingas uz dazniausius pasalinius poveikis - jautria krutine ir padidejusia kruties vezio rizika, galvos skausmus, tromboze, etc. Nors informaciniai lapeliai, sakyciau, labai panasus tik kad Cerazette dar gasdina tuo negimdyviniu nestumu ir kiausidziu cistom. Tai as visai pasimetus.. Bet nezinau ar turiu pasirinkima nes tie galvos skausmai gyvent neduoda  doh.gif
Idomu butu jei daugiau merginu parasytu kaip jos jauciasi..
Beje, o kaip su svoriu? Nekilo?

Aš jas naudojau gana netrumpai, kadangi negalėjau vartoti KT su estrogenu (dėl nuolat besikartojančios pienligės). Tačiau gydytoja neteisi, kad visi šalutiniai poveikiai susiję tik su estrogenu. Estrogenas bent jau man suteikė daug geresnę savijautą - kai jauties patraukli, švytinčia oda, energinga ir aistringa... O progesterono tabletės visa tai panaikino... Iš pradžių jaučiausi gerai, išsskyrus pykinimą pirmomis savaitėmis, bet po keleto mėnesių odą pradėjo nerealiai berti. Iš tiesų susigadinau ją ilgam sad.gif net nustojus gerti vis dar bėrė keletą mėnesių (nors prieš tai turėjau visai gražią odą sad.gif ). Ir ne šiaip pora spuogelių, bet dideliais bjauriais pūlingais spuogais per visą veidą... Plius plaukai aptriušo (bent jau neslinko), ant rankų atsirado kažkokių bėrimų keistų. O blogiausia, kad visiškai neliko noro mylėtis. Lyg kas būtų ištrynęs tokį jausmą iš mano gyvenimo...
Beje, migrena mane ir šių KT gėrimo metu kankino, o dabar, kai negeriu jokių, užeina laaaabai retai. Nežinau, ar tiesiog dėl šiaip stresavimo, ar dėl šių KT taip buvo.
Bet kokiu atveju aš jų nerekomenduočiau. Svoris, tiesa, neaugo. Bet neaugo su jokiom KT. Dar nuo pykinimo kaip tik pakrito šiek tiek...

beje, dėl tepliojimo, tai mane tepliojo reguliariai ir ga ltik vos mažiau gausiai nei normalios mėnesinės. Taigi, šiuo atveju jokio skirtumo (nors gydytoja, kaip vieną iš privalumų pridėjo, kad nebeliks mėnesinių).

Dabar naudoju tik prezervatyvus ir džiaugiuosi nerealiai. Mano kūnui KT tiesiog netiko, o esu išbandžiusi daug ir su gydytojų receptais ir konsultacijom (t.y. ne tik reklaminio lapelio davimu, bet informatyviais paaiškinimais ir pokalbiais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Schroedingers Cat: 10 rugpjūčio 2009 - 12:55