Įkraunama...
Įkraunama...

KT Cerazette

QUOTE(~Sniegena~ @ 2010 07 18, 20:59)
Cezarette vartoju dabar, jau geriu trecia pakeli. Salutinis poveikis nebent padidejas nervuotumas, o didziausia problema menesines. sergu savaite, tada kelias dienas nesergu ir vel susergu.ir taip jau trecias menuo. man idommu kaip kitoms kuriuos vartoja  sias KT? nebuna panasiu dalyku?

zinokit man tas pats,pries tai kai negeriau sirgdavau 3 dienas nestipriai,o dabar savaite visas,na praejo truputi daugiau negu savaite,pradejo mausti nugara,papikina,ziuriu kad teplioja,na jei taip bus toliau tikrai nebegersiu.tikejausi kad viskas bus gerai,dar sumazes menesines.seip krutine padidejo vienu numeriu ir labai jau skauda doh.gif o ir migrena paastrejo,jau trecia diena skauda doh.gif .dar keisciausia kad po pirmo pakelio ,menesiniu nebuvo,na trys lasai viena diena,po antro vare visa savaite,tada as nebegeriau,tai net testa teigiama pradejo rodyt doh.gif po savaites testas neigiamas.prasidejo vel menesines ir pradejau gerti,tai ir pikinimo atsikratyt dabar negaliu .kas cia per ciudai,negi ir kitom taip yra?
Atsakyti
QUOTE(laurencija @ 2010 08 09, 12:42)
zinokit man tas pats,pries tai kai negeriau sirgdavau 3 dienas nestipriai,o dabar savaite visas,na praejo truputi daugiau negu savaite,pradejo mausti nugara,papikina,ziuriu kad teplioja,na jei taip bus toliau tikrai nebegersiu.tikejausi kad viskas bus gerai,dar sumazes menesines.seip krutine padidejo vienu numeriu ir labai jau skauda doh.gif o ir migrena paastrejo,jau trecia diena skauda doh.gif .dar keisciausia kad po pirmo pakelio ,menesiniu nebuvo,na trys lasai viena diena,po antro vare visa savaite,tada as nebegeriau,tai net testa teigiama pradejo rodyt doh.gif po savaites testas neigiamas.prasidejo vel menesines ir pradejau gerti,tai ir pikinimo atsikratyt dabar negaliu .kas cia per ciudai,negi ir kitom taip yra?

Tai gal jau baikit kankintis ir geriau eikit pas gydytoja ir keiskit!
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2010 08 09, 16:27)
Tai gal jau baikit kankintis ir geriau eikit pas gydytoja ir keiskit!

tai va gris is atostogu ir reiks eit,nes jau nesamones gaunsi.man mat pasiule du varijantus is man tinkanciu,arba cerazette arba mirena,bet as nezadu pirkt uz 900lt tos spirales,o jei ji man netiks,teks pasidet garbingiausioj vietoj ir zinot kad galejau kazka kita isigyt doh.gif
Atsakyti
bandžiau pradėti vartoti, po kelių tablečių pradėjo kraujuoti gausiai, ir taip tris savaites..atsižegnojau visam gyvenimui doh.gif
Atsakyti
kai maitinau krutimi savo mazyli, gydytoja man israse sias kontraceptines tabletes. beda ta, kad tik pora vienetu suvartojau, nes vis nervavausi, kad ir maziui su pienu ju klius. nors instrukcijoja yra pabreziama, kad to nebus. turiu 2 neatidarytas Cerazette ploksteles ir viena pradeta plokstele. nezinau ka su jomis daryti. jei kas vartoja ir noretu, galeciau atsiusti, nes kitaip teks greitai ismesti... galiojimas iki 2011.01
cia uz dyka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 17 rugpjūčio 2010 - 19:10
Na, gal kazkuriai jau susitvarke? smile.gif Man po 3 pakuociu atrodo jau viskas gerai, geriant ketvirtaja visai nesirgau tik tepliojo, o dabar geriu penktaja ir atrodo menesines susinormalizavo smile.gif
Atsakyti
na galiu ir as pasidalinti, siandien isgeriau pirmaja antro lapelio tablete.visamenesi, jokiu salutiniu poveikiu nebuvo schmoll.gif apart to kad tepliojo istisas dienas, na uztekdavo dieninio ikloto.o va siandien prasidejo mmm, gausesnes, bet mazesnes nei pries kt.pilva pamaudzia biskis, bte niekada ir neturejau dideliu skausmu.viskas gerai, su patenkinta, tikiuosi isnyks mmm ir tepliojimai
Atsakyti
As irgi sitas tabletes pradejau gert, nes del migrenos kitu neduoda. Baigineju pirma pakuote ir pakolkas jokiu salutiniu poveikiu, nei netepliojo, nieko. Dabar kaip tik mm tai ziuresu kiek laiko tesis, bet tikiuosi kad neilgiau nei siaip budavo ax.gif
Atsakyti
As irgi pradejau vartoti sitas KT.Kol kas jokiu nusiskundimu neturiu, kadangi pradejau gert po gimdymo, tai jokiu tepliojimu dar nesulaukiau 4u.gif Savijautai itakos irgi nejauciu ax.gif
Atsakyti
Gal čia, kas atsakys blush2.gif

Labai reik mirksiukas.gif

Nežinau kaip pradėti mirksiukas.gif geriu logest jau daug metų ir viskas būdavo gerai. Bet šį mėn. noriu, nukelti tolyn mėnesines, nežinau ar taip galima. Lyg girdėjau, kad galima gerti ir be tos pertraukos 7d., bet neturiu dabar prie saves to informacinio lapelio. Gal kuri taip buvote dariusi mirksiukas.gif
Atsakyti
CERAZETTE reikia gerti be jokiu pertrauku, baigi viena, imi kita. Daugumai kraujavimas dingsta aplamai.
Man gydytoja jas rekomendavo, nes nuo visu kitu hormoniniu preparatu svoris auga dienomis. Sake sis kontraceptikas gali netureti tokio poveikio. Visgi dar nesiryztu bandyti. 4u.gif
Atsakyti
As vartoju sias tabletes, pirmas tris dienas galvele skaudejo(gal sutapimas),menesines vietoj 5d buvo 8 bet dabar viskas labai gerai, nei bloga ,nei tepa tikrai dziaugiuos wub.gif na gal po menesio kas islys bet nemanau 4u.gif
Atsakyti