Beda ishtiko ir mano Dracena marginata

. Uzhauginau ja nuo kokiu 25 cm. gelytes iki metrines, persodinau, ir kad nuleipo ji man, lapai nuo galu dzhiusta, krenta

. Gaila velnishkai!

Truputi saknies galeli buvau pazheidus persidindama, tai persodinau dar karta, ta vieta atsargiai nupjoviau, patepiau anglimi (kaip knygoj rashoma), vel pasodinau. Palaistau saikingai, kas savaite. Purshkiu dazhnai. Pastachiau archiau lango, galvojau, kad pades, bet gal kaip tik suklydau?

Nors taip jai darytis buvo pradeje ir ankchiau... Pastatysiu vel i shesheli (nors ir prie lango tik iki pietu sauleta), ka man dar su ja daryti, shirdis plyshta

. Jau antras menuo, kaip ji neatsigauna, liko vos po kokius 10 lapeliu ant jos 3 shaku

. Beje, ji man niekada nebuvo tokia stachiais lapais, kaip toj nuorodoj, bet gerai augo

. Ash visada galvojau, kad ten kazhkokia kita rushis

. Beje, ar bandyti ja man dabar treshti (nes shiaip Dracenu treshimo metas), ar palikti ramybeje?
Patarkit, labai prashau, nes jei numirs, bus gaila kaip draugo

.
P.S. Ir pas mane geliu enciklopedojoje rashoma, kad Dracena nera palminis augalas, nors ir panashi, ai gal jai palmiu zheme todel ir nelabai tinka?
Jei norite ishvengti kritikos, tai nieko nedarykite, nieko nesakykite - ir busite niekas.
E.Hubbard